mallo Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dlaczego kiedy założyłem stronę na yoyo.pl i dałem plik index.html z następującym kodem: <title>SpongeBob KanciastoPorty magazyn</title> <p>Już wkrótce otwarcie!</p> czły czas pokazuje się informacja "trwa ładowanie strony...", Czekam godzinę i nic! Nadal ten napis! Dlaczego mi się nie włącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 budowa pliku html: <html> <head> Wartości elementu head. </head> <body> elementy stony </body> </html> zastosuj się do niej czyli: <html> <head> <title>SpongeBob KanciastoPorty magazyn</title> </head> <body> <p>Już wkrótce otwarcie!</p> dalsza część strony.... </body> </html> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dzięki! Super! Uwielbiam cię! Żartowałem... zaraz to wypróbuję! ADD:Jaka dalsza część strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 inne treści które chcesz przekazać odwiedzającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie działa. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Bo yoyo padło, każda strona na yoyo w tym momencie nie działa, trzeba poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Podaj adres strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 spongebob.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ty zrobiłeś to trwa ładowanie strony? <meta http-equiv="refresh" content="3"> Trwa ładowanie strony Strona odświeża się po 3 sekundach na tą samą, napotyka ten sam kod i znów odświeża się po 3 sekundach i w kółko macieju. Jeżeli to nie jest twój kod to zwracam honor, yoyo jak zwykle coś schrzaniło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 To nie jest moje. Przecież nie zrobiłbym tego! Żeby strona mi nie ruszyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Enjoy your yoyo.pl Zmień hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Czemu? Mi yoyo dobrze chodzi, więc coś może źle wysłało? A popatrz na źródło strony... <meta http-equiv="refresh" content="3"> Trwa ładowanie strony Czyli coś Ci źle wysyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kryniak:Co to hosting? roki:Już patrzyłem ale ja chcę wiedzieć co mam zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kryniak:Co to hosting? A ty tak na poważnie ? :blink: U mnie też wszystko działa na yoyo więc coś zchrzaniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Schrzaniłem? Pojawia się wam "Już wkrótce wielkie otwarcie!"? Jak tak to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Starzy nie kłóćcie się, prawie wszystkie strony na yoyo na które wchodziłem kiedyś tak mają, to nie wina faceta tylko hostingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Już mi działa. Chyba trzeba poczekać tydzień. Zamykam temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi