XxMichałxX Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zrobiłem taki prosty przykład AI Bota - https://gmclan.org/up5208_12_aibot.html pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Pała. No sory, tu nie ma czego wyjaśniać... :| Po prostu - przykład tragiczny i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 AI Bota?.. A co to? Chyba AI wroga... Ale mniejsza z tym. :P A przykład do mojego nicka. Czyli do doopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Przykład jest bez sensu - jak lokata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Pała! Przykład nie wyjaśnia nic,zero komentarzy,kod słaby. GMClan jest jak MediaMarkt - Nie dla idiotów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Adam, w stu procentach się z tobą zgadzam, więc co tu jeszcze robisz? Wierz mi, patrzę na twoje gry i przykłady i dla mnie jesteś noobem. I sam jesteś skończonym idiotą, nie wiesz co piszesz :/ . Może zacznijmy od tego, że jedyna osoba z tego tematu mająca prawo krytykować ten przykład to Dawidds, bo on sam by go napisał. Ty kubal jesteś bez sensu, a raczej twoja obecność na GMClanie... Czepiacie się Mazo, a prawda jest taka, że jest od was o wiele lepszy <tutaj też wykluczam Dawiddsa>... A posta Ghosta już nie skomentuje... Akurat ty kasa nic nie umiesz. Nie widziałem jeszcze na GMC takiego przykładu, a ten wadliwy nie jest, więc jak dla mnie - wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Pental nie musisz mnie bronić ;] Przykład nie wyjaśnia nic,zero komentarzy,kod słaby A co tu wyjaśniać? Kod jest prosty - same podstawy: collision_line, mp_potential_step i inne dyrdymały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ja tylko pokazuję debilizm niektórych użytkowników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Wierz mi, patrzę na twoje gry i przykłady i dla mnie jesteś noobem. Z Nonsensopedii: Nooby znane są ze skłonności do wyzywania innych graczy: Masz wyższy poziom od niego – jesteś noobem. I dla mnie ty jesteś noobem,gier nie ocenia się po grafice.A ostatni przykład dałem parę lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Oceniać przykład! Nie kłócić się, bo zaraz wlepię po warnie i się uspokoicie. :bann: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 "Z Nonsensopedii:" <- słuszne źródło wiedzy, stamtąd pewnie się programowania uczyłeś :) . Adamie, wybacz, ale Michał na pewno jest lepszy od ciebie w GMie. Patrzyłem na twój program odświeżacz - bardzo skomplikowany! Udowodnij w jakiś sposób swoje umiejętności, najprostszym skryptem ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ty chyba AI nie widziałeś kiedyś robiłem AI tutaj jest wersja edittable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 To jest bardzo prosta rzecz, ale tym co ciągle się pytają "jak zrobić żeby jak wróg mnie nie widzi to żeby nie strzelał" dam link do tego. Congrats, Michaś. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Na pewno komuś sie przyda, ale komentarze powinny być jako ze to przykład, bo co z tego skoro dla ciebie kod jest prosty a ktos kto go bedzie chciał przeczytac i cos z niego sie nauczyc nic nie zrozumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ci którzy zaczynają w GM'e będą myśleć że to jest trudne jak cholera.... Dla innych łatwe, ponieważ więcej programują. Przykład 3/5, niestety nie będzie potrzebny (mi) :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi