XxMichałxX Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 hm.. nie wiem czy ktos wyzej o tym napisal bo nie chce mi sie czytac ale tak: jest pare rzeczy które trzeba poprawić, np nie pokazuje gdy ktos odszedl z gry lub gdy okno nie jesst aktywne to strasznie sie tnie.. nie wiem czy to tylk tak u mnie.. no ale ogólnie wypasione 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Misiek, nieiwem czy ty tez ten bug widziałes jak opuszczali plansze? Hmm u nie to bylo swietnie widac. Normalnie niewiem jakim cudem ale poza planszą sie przemieszczali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 poprawiona wersja pojawi się niedługo. na pewno zostanie poprawiona synchronizacja (głównie dotycząca pocisków), usunie się trochę bugów (na pewno nie wszystkie, ale te poważniejsze tak - takich jak odbieranie tylko 1 wiadomości na 2 stepy, co prawdopodobnie jest powodem zepsutego gameplayu dla 3 lub więcej graczy). testy będą, potem zarzucę nową wersją i spróbuję z wami zagrać. co do wychodzenia z rozgrywki, gra po prostu zabija takiego gracza, ale to nie było dokładnie testowane i może psuć grę. wciąż reportujcie bugi, najlepiej ze screenami itp. po usunięciu głównych problemów prawdopodobnie dorzucę trochę bajerów (plansze, bronie itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dla hostera przydały by sie chodzby opcja wyrzucenia gracza, bo moze taki wejsc na server, nie wcisnąc ready i trzeba resetowac server w nadziei ze 2 raz nie wejdzie ten gracz. To wkurza strasznie gdy ktos tak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pamiętam wczoraj Cekol czy ktoś inny wszedł do lobby i nie mógł nic zrobić. Później wszedł jeszcze raz i serwer widział dwóch Cekoli. Trzeba było resetować serwer, aby zagrać. Co do gry poza planszą to jest ten bug z rurami. Czasami nie dolatujesz do końca rury i możesz na luzie wyjść za planszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dla hostera przydały by sie chodzby opcja wyrzucenia gracza, bo moze taki wejsc na server, nie wcisnąc ready i trzeba resetowac server w nadziei ze 2 raz nie wejdzie ten gracz. To wkurza strasznie gdy ktos tak robi. Zostanie dorzucona, bo właściwie jest już gotowa, tylko trzeba ją zaimpletować w menu. Co do gry poza planszą to jest ten bug z rurami. Czasami nie dolatujesz do końca rury i możesz na luzie wyjść za planszę. Poprawię system rur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajne menu o_O Grafika do wymiany, fajnie się gra :) dodaj jakieś animacje ludków i jakąś fabułkę to będzie przeciwnik Aliensów ;D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 nowa wersja demka. - większość bugów już nie powinna występować. ja nie miałem żadnych gdy testowałem (ale wciąż trzeba sprawdzić, czy gra działa dobrze przy więcej niż 2 graczach). trzeba mieć w miarę szybkie łącze internetowe i stały framerate. - 2 nowe mapy. - 2 nowe bronie. - tam jakieś bajery (jak informacja kto cię zabił). wciąż nie ma statystyk kto ile ma fragów i żyć, to będzie w następnym demie, które na pewno będzie nie używać sterowania joypadem. http://www.gmclan.org/up444_4_sbonlinedemo.html GRA NIEKONWERTOWANA NA VISTĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Co do shoball'a zawsze byłem fanem tej gry. Proszę o wersje na Vistę!!! Już nie mogę się doczekać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Hmm ktos ma ochote potestowac? Jesli tak to zaraz postawie server. NAreszcie nowa wersja :D juz myslałem ze sie nie doczekam :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ja mogę zagrać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Oki, odpalam serva, 77.45.35.81 - > IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 pograłem chwilę z Hunterem. trzecią planszę trzeba poprawić =p testujcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 dokładnie, te "rury" to wogole. da sie jezdzic po nich bokiem, jesli bedziesz chcial jeszcze postestowac jakies plansze, jestem do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ja mam big buga - otóż myszka ucieka mi non stop w lewy kąt (u góry). Tą gierkę to cud wyłączyć, nawet nie chce myśleć jak w to grać (pad mam odłączony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 To musisz miec cos z myszką bo ja tego problemu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 ja mam big buga - otóż myszka ucieka mi non stop w lewy kąt (u góry). Tą gierkę to cud wyłączyć, nawet nie chce myśleć jak w to grać (pad mam odłączony). ten bug jest teoretycznie niemożliwy - gdy pad jest odłączony gra myszką nie manipuluje, więc kup nową mysz. ale sprawdzę kod, choć wątpię, że coś znajdę. polecam sprawdzić pierwszego shoballa. i kazałem nie grać padem dlatego, że nie jeszcze nie dorobiłem sterowania padem w GRZE, bo w menu działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 już wiem w czym problem. Otóż sterownik bluetooth naśmiecił w windowsie, dodając swoje wtyczki do klawiatur, kart sieciowych itd. . Również jako jojstick. I tutaj pies pogrzebany gdyż wszystko jest połączone, i aby wywalić ten wirtualny jojstick trzeba całego blutacza wywalić z kompa :/. No cóż, w tą grę sobie nie pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zapowiada się naprawdę ciekawe. Wciągnął mnie ten klimat online :P. Będzie edytor map? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Pograłbym sobie, ale komp mi się rozwalił i siedzę a Viście ojca. Jak dacie wersję do Visty, to chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 wersja na vistę: http://www.gmclan.org/up444_4_how.html nowe demo będzie niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Gra jest super, a co do kolejnej wersji to można dodać: -edytor leveli -pokaz mapek(bo jak stawiamy serwa, i wybieramy, to nie wiemy która to która :P) A tak to daje 5/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi