bluks Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Gra naprawdę świetna tylko nie podoba mi się ta wieża w kształcie drzewka. Jeżeli chcesz to mogę ci zrobić kilka rysunków wieży, tylko daj wymiary. Twoja wieża jest dziwna daj zwykłą tylko z możliwością dobudowywania jego części. Będzie można użyć tego przykładu z murem(autora nie pamiętam) jeżeli nie wiesz jak to zrobić. Jakie będziesz chciał wierze(czy takie jak mówię czy takie jakie masz) to pisz na PW. Czekam z wielką niecierpliwością. Zapowiada się świetna zabawa. W GM siedzę 2 lata więc mogę trochę pomóc kiedy będę miał więcej wolnego czasu. A ocenka 4.9/5. Z wieżą o jakiej pisze byłoby 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 bluks: Akurat wieża w kształcie drzewka to motyw przewodni całej gry. Wieża jest magiczna i tak ma być rozbudowywana. Zadanie nr. 2 Koszary: Chciałbym dodać że po wybudowaniu dwóch wież na sobie efekt będzie następujący: Więc weźcie to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A ten mój goblin przeszedł czy nie? xd Ps: fajnie wygląda xd ja bym tego tak nie umiał zrobić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A ten mój goblin przeszedł czy nie? xd Ps: fajnie wygląda xd ja bym tego tak nie umiał zrobić xd Nie przeszedł ale był 'najlepszy' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 To są 2 różne sprity czy jeden, ale nakładają się w pewnym stopniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 To są 2 różne sprity czy jeden, ale nakładają się w pewnym stopniu? Nakładające się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Strasznie wszystko ograniczasz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Strasznie wszystko ograniczasz. :) Wiem i żałuję tego. Jak bym to robił od nowa.... to wszystko byłoby inaczej :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 wspaarcie to masz ode mnie w grafie zioooooooooooooooooom!ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Będziesz jakoś działał nad modyfikacją tego tak by można było coś działać z tą grafiką czy pozostawisz jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A wy to na serio wszystkich przeciwników zamierzacie zrobić w 5x9 czy będą trochę więksi. Przecież wtedy wszystkie stworki będą wyglądały identycznie. nie lepiej zrobić grafik 25x45 i potem zmniejszyć 5 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Na jedno wyjdzie przecież, jak ktoś chce to może tak robić, a nawet pomniejszać 100 razy, a i tak będą 5x9, co oznacza, że nie będą się zbyt różnić. Myślę, że tylko gobliny będą tej wielkości, wystarczy obejrzeć zwiastun na yt, żeby wiedzieć, że są i większe jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 smok (oczywiście jest animacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Mam kilka nowych wiadomości co do projektu Turris. Na początku ta zła. Lato niebawem się kończy, a zakończenia prac nie widać. Premiera zostaje przesunięta na nie wiadomo kiedy. Naprawdę bym chciał aby była jeszcze w tym roku. Przyczyną opóźnienia jest dodanie nowych trybów rozgrywki, które przedłużą żywotność gry. Oczywiście nie wszystkie tryby, a w nich poszczególne rozgrywki, będą odblokowane na samym początku - trzeba będzie się do nich dokopać zdobywając odpowiednie trofea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 za dużo to nie widać, ale sadze, że pasuje i ładnie się wkomponuje. Jakby coś to pisz na gg ale pw. E: lol nie doczytałem tematu do końca i nie wiem czy ten goblin nadal aktualny sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie wiem czy to mój monitor czy co... Zmienił bym kolor tej czcionki w menu na trochę ciemniejszy bo bije po oczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 W ogóle ta czcionka sux jak cholera, mam nadzieję, że zmienisz ją :P Ale żółty kolor może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 @UP: Masz coś do Ariala 12 Bold ?!!? ;p Również mam nadzieje że się zmieni. Tylko Ciężko w dzisiejszych czasach o czytelną czcionkę z polskimi znakami. Czcionka musi się zmienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Zrób sam czcionke albo zedytuj jak fajne czcionki nie mają polskich liter, wystarczy pododawać kreski itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Tylko Ciężko w dzisiejszych czasach o czytelną czcionkę z polskimi znakami. Neogrey Regular, polecam, sam używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Tutaj masz fajne polskie czcionki. Wielki wybór. http://czcionki.skryptoteka.pl/czcionki,polish,null,9.htm EDIT: No i jak tam projekt bo temat ucichł a ciekawa gra. Ile jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio2304 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Właśnie jak tam projekt? Powiedz Uzjel coś nowego i kiedy będzie premiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Cóż. Za jakieś dwa tygodnie zaczną się zamknięte testy. (PsichiX jesteś na liście ;) ) Walki ze smokami wyszły niesamowicie, a użycie piorunów od copo daje naprawdę piękny efekt :) Będzie system samo-aktualizacji gry, jeżeli nie uda mi się go zrobić, to na pewno będzie sprawdzanie czy jest nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A czy ja też mogę być beta-testerem :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja też jeśli można!! (kocham tego typu gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ej ludzie. To chyba nie miejsce na takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jak tam gra? Jakieś newsy? I czy gra wyjdzie przed 2010? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Sory za małe odświerzenie ale.... JA SIE KURNA PYTAM, GDZIE TA GRA?! Czyżby przewidziany roczny poślizg? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie no z tego co wiem to Turris miało wyjść w wakacje 2010 roku. Chyba że mi się tylko przewidziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie no z tego co wiem to Turris miało wyjść w wakacje 2010 roku. Chyba że mi się tylko przewidziało. Odpowiem tak :D Mam kilka nowych wiadomości co do projektu Turris. [...] Lato niebawem się kończy, a zakończenia prac nie widać. Premiera zostaje przesunięta na nie wiadomo kiedy. Naprawdę bym chciał aby była jeszcze w tym roku. [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi