Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W związku z migracją serwera do innego datacenter, w ciągu najbliższych paru dni mogą wystąpić kłopoty z dostępem do serwisu. Za utrudnienia przepraszamy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A czemu przenosicie strone? :) Ja mam kłopoty z dostępem do strony od 2 tygodni :( Niekiedy próbuje się zalogować ale mnie nie loguje i po 3 razach strona mnie sama blokuje na 15 min. Ma to coś związanego z tą stroną czy z moim internetem/kompem lub przeglądarką?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak. U nas jest normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Loguj się poprzez forum, a nie stronę główną serwisu, ponieważ moduł sesji scalający serwis z forum ma już swoje lata i nie działa jak powinien. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ha :) Gnysek się mylił ;] Ostatnio jak się logowałem w "Galeria Grafik" to mnie zablokowało. I loguje się na forum. Ale to może wina ciasteczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dla mnie dobrze się składa, bo w piątek wyjeżdżam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 czyli że jak będę wbijał a forum przez stronę główną to problemów nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie. Chodzi o to, że jeżeli logujesz się przez stronę główną, to sesja działa tylko na głównej stronie i po wejściu na forum zostaniesz wylogowany. Natomiast logując się na forum sesja ta będzie działać i na forum i na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mi tam działa przez główną.Kurde,znowu przenosiny :D Będę musiał znaleźć zajęcie na ten czas :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No niestety, ale aktualny datacenter nie popisuje się supportem i nasz "pan i władca" przenosi wszystkie swoje serwery. Dzisiaj biorę się za konfigurację maszyny i przerzucanie danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 To mam szczęście. Od osiemnastego do dwudziestego drugiego maja jadę na zieloną szkołę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zróbcie ligę na temat przenosin serwera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Żadne nasze dane nie znikną, ma się rozumieć? Pytam tak na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Migracja serwisu była miesiąc temu... Spójrzcie na datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi