drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dostałem złą wiadomość,zalałem po imprezie paszteta :crying: co z tym robić,jest jakaś szansa,że nie będe? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeśli to nie żart, to masz pewną szanse, że nie :D. Zależy jak u niej z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi... :D Jeszcze raz lol xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja będe mamą ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To na pewno żart. :P A jeśli nie to jeżeli masz tylko 9 lat to raczej nic nie będzie... (przyroda cie broni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 It's april fools joke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja zostanę swoim ojcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No w sumię... on ma 9 lat ale taka jedna 9 latka urodziła dziecko xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie strasz go tym. :P 9 latka w ciąży? Według mnie to niemożliwe. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 najmłodsza matka miala bodajże 6 lat, najmłodszy tata zapewne troche wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 @UP: Ee... lekki szok... xD A czy to w ogóle możliwe bo 6 latki raczej nie mogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wpisz sobie na wikipedi najmlodsza matka czy cos pieter kiedys link zarzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Aborcja. Łapówka i nikt się nikt owie... Chyba, że nie piszesz z Polski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dawidds - wiesz jak wygląda aborcja? Mi kolezanka opowiadała, nic wesołego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina Macie @up: Metody aborcji * aborcja farmakologiczna, tzw. "regulacja miesiączki", pigułka RU-486, Mifegine, Mifeprex, Methotrexate, * rozszerzenie szyjki macicy i aspiracja (odessanie pod ciśnieniem ? możliwa w 7-12 tygodniu ciąży) lub wyłyżeczkowanie płodu (generalnie między 10, a 22 tygodniem ciąży), * aborcja w drugim trymestrze (12-22 tydzień ciąży) polegająca na wywołaniu akcji skurczowej * tzw. wczesne cięcie cesarskie. Ałć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dostałem złą wiadomość,zalałem po imprezie paszteta :crying: co z tym robić,jest jakaś szansa,że nie będe? :( powieś się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 On tylko żartował i lepiej zostaw w spokoju ten sznur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dostałem złą wiadomość,zalałem po imprezie paszteta :crying: co z tym robić,jest jakaś szansa,że nie będe? :( Pierwszy kwietnia... Prima Aprilis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pierwszy kwietnia... Prima Aprilis! no to weś ten sznur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no to weś ten sznur. staremu tak powiedz a jak to będzie robić to niech pokaże twój wynik ciąży tzn jak się okazało że wyjdziesz na świat karaluchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Gratuluje, chlopiec czy dziewczynka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 staremu tak powiedz a jak to będzie robić to niech pokaże twój wynik ciąży tzn jak się okazało że wyjdziesz na świat karaluchu Tylko po rodzicach potrafisz jechać? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 to trzeba było nie chodzić do WC z panienką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeśli to prawda to nie tylko Ty jesteś winny,a tak naprawdę ta kobieta/pasztet. Najpierw się puszcza,to teraz ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Korzystając z tego, że dziś mamy taką piękną datę chciałbym powiedzieć, że to forum dostarczyło mi wiele radości w życiu, tutejsze gry są wspaniałe, na stronie głównej są genialne ankiety a no i użytkownicy są bardzo mądrzy i mili. :P A co do twojej ciąży drobiu, to trzeba sobie było zatkać spust tłumikiem, albo w ogóle nie wyciągać z kabury... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 omg a kto tą "Line" zapylił? pewnie jakis pedofil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 omg a kto tą "Line" zapylił? pewnie jakis pedofil Różowy kucyk z Tęczowej Doliny! Zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tylko po rodzicach potrafisz jechać? :/ pi***e to ide do stajni świnie walić Korzystając z tego, że dziś mamy taką piękną datę chciałbym powiedzieć, że to forum dostarczyło mi wiele radości w życiu, tutejsze gry są wspaniałe, na stronie głównej są genialne ankiety a no i użytkownicy są bardzo mądrzy i mili. :P A co do twojej ciąży drobiu, to trzeba sobie było zatkać spust tłumikiem, albo w ogóle nie wyciągać z kabury... -.- k*****a to pewnie robota gnyska! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 zalałem po imprezie paszteta A z indyka, czy z pomidora ten pasztet? Pierwszy raz słyszę zwrot "zalać pasztet(a?)"... k*****a to pewnie robota gnyska! To ci łobuz! Zamiast pilnować forum to on wkręca lowridera w ojcostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Uff sprawa załatwiona,okazało się,że to kto inny zalał tego paszteta,nie byłem to ja i nie był to gnysek a więc temat chyba do zamknięcia :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak, w wieku 9 lat na impreze i jeszcze 'to' po niej - genialne poczucie humoru Świetny byl ten twoj 'zart' na 1 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi