freeVenge Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Download: https://gmclan.org/up5391_4_wpiszak_poprawka.html Zrobiłem taki skrypt 'wpiszak' ktory wpisuje podany tekst ze zmiennej lub po prostu miedzy ' a ' przykład użycia: GML wpiszak('yo ziom') //lub tekst='yo ziom' wpiszak(tekst) i thx Koflowi bo mi przypomnial ze duza litera musi byc do keyboard_key_press :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 mam zapytanie do autora, do czego on mniej więcej służy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 symuluje wpisanie na klawiaturze podanego ciągu znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale się nie zamyka tylko zostaje w tle... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No wlasnie, a zreszta odpalam to cos, daje zielona strzalke no pisze tam dane, otwieram notatnik i du** nic nie ma, dlaczego?? :crying: Nie mam PRO? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czemu w skrypcie nie przyjmujesz argument0 a w timerze wywołujesz go z tym argumentem? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Możliwe, że się to komuś przyda, ale daj możliwość wyłączenia tego programu ( jedyny obecny sposób to zabić proces ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ehh.. pomyłka nie wsadziłem to co miałem wsadzic zaraz poprawie linka ed: juz poprawilem looknijcie. i dalem jeszcze .exe dla tych co nie mają gm7 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Teraz działa :thumbsup: Ale po co to komu potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mi sie czasami przyda - siora mnie wkurzy to jej zrobie progsa z tym skryptem ze jak wcisnie enter (na gg) to ma sie jej wpisac na klawiaturze: jestem glupia monika i enter ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mi sie czasami przyda - siora mnie wkurzy to jej zrobie progsa z tym skryptem ze jak wcisnie enter (na gg) to ma sie jej wpisac na klawiaturze: jestem glupia monika i enter ;] Dorośnij :) BTW. Sorki za offtop ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 musisz poczekac 6 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja nie oceniam bo nie działa :( dlatego dam 3... 3 = no coment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja nie oceniam bo nie działa :( dlatego dam 3... 3 = no coment? Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi