kubal09 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Temat: GMClanówa :) Zasady - Musi to być gra nawiązująca coś do GMClanu - Nie mogą być wulgaryzmy - Maksymalny rozmiar gry to 100MB - Gre może tworzyć 1 osoba Zakończenie: 5 kwietnia 00:00 Ocenia/ją: Kubal09 Zgoda od: Gnysek Chłopie popracuj nad ortografią co? Zwroty "nawiązująca czymś" i "nie zawierająca wulgaryzmów" w Twoim wykonaniu nabrały nowego znaczenia. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 100MB Taa, wiekszej niz 10 nie dostaniesz :) W ogole, da sie 50 MB gre zrobic w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Napisałem żeby nie było że za mało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 W ogole, da sie 50 MB gre zrobic w GM? Looknij na gry Propy - wielkość adekwatna do jakości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Taa, wiekszej niz 10 nie dostaniesz :) W ogole, da sie 50 MB gre zrobic w GM? A czemu nie oO? Chcesz to można zrobić nawet grę na CD 700mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ja zrobie gre na 4,6gb i hooi :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Drobiu, zrób grę na Blu-ray. Wątpię aby ktokolwiek coś zrobił na ten konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Interesujący byłby to temat na ligę 24 ;), ale jako osobny konkurs to popieram Makary155. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Są jakieś nagrody przewidziane, czy tylko tak? Zdjęcie warna mogło by pomóc niektórym tyłek ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Są jakieś nagrody przewidziane, czy tylko tak? Zdjęcie warna mogło by pomóc niektórym tyłek ruszyć. hahahahahaahaha zdjęcie warna,jak ja zrobie gre o gmclanie to mi dadzą +100 warna hahahaha ale może być dobra,na pewno zrobie, a warny mam w zadzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 co mogło by być w takiej grze? 100 Post!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Były już co najmniej dwie gry o GMCLanie: Kill Nikas - "Bijesz nikasa aż zdechnie" Głupi Jaklub - "Biega w tej grze porąbany Jaklub i wszystkim za nic wstawia warny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To jest jakaś nagroda za ten konkurs? Jak tak to zrobię grę(mam już pomysł :lol2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nagroda nie przewidziana ale i dam możecie coś wyskrobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Długopisy z logiem GMClanu i uścisk ręki Ranmusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ...bezcenne. Za resztę zapłacisz kartą Master Card. Bez nagrody to wątpie że komuś się zechce coś zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Uwaga uwaga! Nagroda: -10% warna(zgoda od Gnyska) Robic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 GMC NOOBS TEST Download Instrukcja: W "grze" pojawiają się nam cytaty pewnych osób z forum. Po lewej stornie widzimy listę userów (jak kogoś nie ma, to znaczy, że nie zasłużył... :) ), oraz ich numerki. Jeśli widzimy jakiś cytat, i wiemy, że napisał go powiedzmy Japanstache, to patrzymy, jaki Japanstache ma numerek, piszemy na klawiaturze jego numerek, powiedzmy, 16, w wciskamy enter. Test składa się z 21 pytań (bo tyle znalazłem :D), które wyświetlają się w losowej kolejności. Miałem dać jeszcze generator obrazków ala gml noob test, oraz więcej pytań, ale wybaczcie - po kilkunastu minutach szukania cytatów miałem dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Klikając cały czas 1 można zdobyć 3 punkty. W sumie zdobyłem 6 punków, 3 były moje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 miałem 7 pkt. Połowa xXmichałXx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 TA ja mialem 16 punktow. Gupie to. Do tego ten tekst o tuxmanie (cip cip pingwinku chcesz cos do jedzenia?) to przez Cora Wind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Możliwe, przeglądnąłem tylko kilka stron wstecz w temacie z cytatami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dawidds: Mam pytanie mam sie cieszyć że zasłużyłem czy nie. Co do tego cytatu nie wstydzę się że go powiedziałem mógłbyś mi dać linka do tego tematu jestem ciekaw czy ktoś mi odpowiedział. Co do tematu może coś wyskrobie jak mam gm zainstalowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Poczytaj kilka stron wstecz w temacie z cytatami, stamtąd brałem 90% cytatów :P Ed: https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...mp;highlite=%2B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłaszam sprzeciw. Nie ma mnie w tej grze :P . Nawet nick kleju do stołuf wieprzowych się tam znalazł. E:Info dzień przed końcem jest mało pomocne. E2: Co do pierwszego edita- z tego powodu nic nie mam :P E3: http://img18.imageshack.us/my.php?image=gnych.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dawidds: Haha miałem 7 pkt. Przyznam, że się uśmiałem przypominając sobie niektóre cytaty, a niektórych nawet nie znałem. Zwłaszcza ten najdłuższy mnie rozbawił :) I nawet się załapałem pod szczęśliwym 13 numerkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Może jakieś screen shoty z tego GMC Noob Test?:D Niestety nie wchodzi pod moją kartę graficzną ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Cora Wind - tam jest tylko draw_text xD 3 punkty tylko zdobyłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 tyle się dostaje od walenia w "1" cały czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Sorry za taki pół-spam, no ale muszę... :P Niestety nie wchodzi pod moją kartę graficzną ;[A co masz za kartę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi