g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tytuł: Kill Nikas Gatunek: Jakiś syf Opis: Bijesz nikasa aż zdechnie (ekhem, 3 000 000 HP, a Ty zabierasz mu tylko po 50 uderzeniem, o! Chyba, że użyjesz ukrytego g*wna, które sprawia, że leci 100 HP w dół przez kilka sekund :P). Uwaga, ten pan jak się po nim jeździ myszą zapierd*la po ekranie, szybciej z każdym levelem :P Jak uderzy w ścianę, zyska dodatkowe HP. Nie przejmujcie się tym jak teraz gadam, bo nie spałem. UPDATE: Przycisk H odpala Hovercata ;p PPM - Ukryta kupa Download: https://gmclan.org/up3370_4_kill_nikas_0_1_beta.html Rozmiar pliku: 7MB Autorzy: Programowanie: Bagno Fabuła: Bagno/Piczer (Kazał zrobić grę o Nikasie) Grafika: Bagno Muzyka: Michelle - Meretriz (Jakiś syf z Jamendo) Screeny: cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Przejedzenie 4chanem. =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Przejedzenie 4chanem. =/ Akurat nigdy nie odwiedziłem serwisu 4chan ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A Nikas może życzył sobie takiej gry o nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie no, to jest przegięcie :F Bo jakiś Piczer zażyczył sobie gry o Nikasie to nie znaczy, że już musisz nie wiadomo co o nim robić. Ja sobie życzę gry o Ranmusie, jak będzie ganiał gołych panów. (Bez urazy, to takie porównanie :P) Jak dla mnie to jest obraza Nikasa (no chyba, że ci na to pozwala...). Karana śmiercią na elektrycznym taborecie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Z takimi grami to WON! Klonie TuxMana! Btw. Nawet, żeby to nie było o nikim, to i tak bym Ci wstawił 1. Myślisz, że jak zrobisz szpanerską gre o kimś, to będziesz super eXxXtrA ziomkiem? To źle myślisz. Won stąd :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Gra kijowa i tu nie chodzi o to że ja tam jestem. Straszna masakra,ctc który nawet nie znika.Latam sobie i się klinuje na niczym :| Weź nie rób tej gry bo będą mnie kojarzyć z jakimś syfem co nooby robią oO Na dodatek zero humoru.(takie gry z reguły nie są śmieszne)I ten hovercat,dupny. Czyli nie życzę sobie byś robił to dalej bo mnie będą z jakimś jednogwiazdkowym syfem kojarzyć. żal.tuxman 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jakie blechh! czy Ty w ogóle znasz prawa fizyki? czemu kukła po dotknięciu ścianki odbijq się w tym samym kierunku, z którego przyleciała?? :boxed: :blink: ... niektórzy to już nawet przykładów załączonych do gm'a nie potrafią przerobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no dupne to nie da sie ukryć. Prawie jak catch the clown, nie wiem czy to obraza dla clowna czy tej gry, zreszta co za różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Chciałem tylko zobaczyć jak na takie coś zareagujecie, widać tak samo ;) Nie robiłem tej gry żeby była, tylko żeby zobaczyć waszą reakcję, dziękuję. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi