Pieter Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dzisiaj ukazała się wiadomość: serwis bash.org.pl zamknięty Z przyczyn od nas niezależnych zmuszeni zostaliśmy zamknąć serwis. Dziękujemy wiernym czytelnikom za bycie z nami przez prawie pięć lat. jakieś informacje na ten temat? Wielki cios dla kuby wojewódzkiego, wielki krok dla kretyn.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dzisiaj ukazała się wiadomość: jakieś informacje na ten temat? Wielki cios dla kuby wojewódzkiego, wielki krok dla kretyn.com Well, actually he forgot pr0n.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 http://i40.tinypic.com/2dbos1s.png i wszystko jasne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Właśnie dopiero teraz to na wykopie zauważyłem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Też zauważyłem "zamknięcie serwisu", powiedziałem o tym koledze, który poinformował mnie właśnie o tym, że to był żart. Jednakże mi dalej bash.org.pl nie działa o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Najlepiej jakby to zamknęli na amen, żarty strasznie niskich lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 E tam. Jest sporo perełek. Chociaż przez ostatnie miesiące bash strasznie schodził na psy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może się DNSy zmieniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Najlepiej jakby to zamknęli na amen, żarty strasznie niskich lotów. No. Żarty gnyska są śmieszniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Hmm. Ranmus, może niektóre słabe, ale jak wspomniał Platyna - są i perełki :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 O bashu mówicie, że jest kiepski? Chyba nie czytaliście pr0na :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No pr0n to dopiero niskie loty. Żal mi się robił tych ludzi co to prowadzą jak to czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 pr0n ma genialne komentarze :cool2: a tak poza tym, to nie widze różnicy pomiędzy pr0nem a bashem. na każdym jest to samo gówno :bash: Najlepiej jakby to zamknęli na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 pr0n ma genialne komentarze :cool2: a tak poza tym, to nie widze różnicy pomiędzy pr0nem a bashem. na każdym jest to samo gówno :bash: Najlepiej jakby to zamknęli na amen Nie chcesz wchodzić to nie wchodź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja lovam Basha, ale teraz już działa i jest w 100% sprawny, i chyba dodali kilka poprawek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 kretyn.com polecam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Co macie do pr0na :( . Jest tam nawet badziewny cytat ze mną :P . Chociaż racja, Kretyn najlepszy xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 na kretynie to ja mam ze 3 cytaty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Na bashu sie usmialem, a na kretynie nie. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zajrzałem na pr0na i przekonałem się, że ludzie, którzy tam komentują to: - w 1% ludzie z GMClanu - pozostałe 99% to niedorozwinięci debile i gówniarze, których po urodzeniu lekarz na główkę upuścił i to kilka razy. Rzekłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Na bashu sie usmialem, a na kretynie nie. :* no to nieźle musisz mieć wypaczoną psychikę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Kliknalem na Top. i mnie rozbawil tekst: <m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu <funky_girl> ja naleze do tych 13 % Niezla jest jeszcze ewakuacja przed amanda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bash.org.pl jest spoko, bo jest tam jeden cytat ze mną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Już działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 To może jeśli już wszystko wyjaśnione, to może by tak zamknąć ten rojący się od spamu temat? Stosuj przycisk RAPORT jak chcesz takie coś powiedzieć, bo to co teraz zrobiłeś to najzwyczajniejsze łamanie regulaminu za co dostałeś warna. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 <wolf> to co? pykamy na łikend jakis meczyk w cs`a? =) <kodi> no jasne tylko zeby Jabbar skołował kase na bro xD <Beti> miśku a co to ten cs`a? <Beti> tam co sie chodzi i zabija? <wolf> heheh no mniej więcej <kodi> nom <Beti> aaa o tam gdzie gdzie się bąbe podkłada i takie ludki prześwitują przez ściane? <kodi> ?? <Beti> no widziałam jak Paweł grał w to. chodzisz po takiej planszy i strzelasz i widac jak ludziki przez sciane biegaja <kodi> eee czekaj beata... <Beti> czy to nie to? <wolf> yyy nie widac ich Słońce :* <wolf> idz pogadaj z marta <kodi> ej kurwa <kodi> jak kurwa PRZESWITUJA?? <wolf> pewnie sie jej cos pomyliło. to co z jabarem? <kodi> ty jebany cziterze... :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tak pental, my czytamy basha, nie musisz się chwalić, że ty też. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi