raperr Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Tytuł: Secret Gatunek: TDS/Horror Autorzy: Programowanie: Pablo-GM Fabuła: Nespe Grafika: raperr Muzyka: narazie nie ma osoby odpowiedzialnej za to Opis: Nazywam się Mikel Setforn jestem pracownikiem potężnej korporacji O.P.I.O.N która zajmuje się realizacją zleceń wojskowych, głównie broni masowego rażenia jak i biologicznej. Wpływy Opion-u można dostrzec wszędzie a to czym się zajmuje jest przykrywką dla prawdziwych interesów. Lecz ostatnie badania nad tajnym projektem Celon-11, wymknęły się spod kontroli . Jedna z baz O.P.I.O.N-u zajmująca się tym projektem straciła kontakt z Kwaterą główną, wszystko wskazuje na to, że miał miejsce dziwny incydent. Niezwłocznie zostałem skierowany by wyjaśnić zaistniała sytuacje. Zbliżając się do bazy G-v11 dało się odczuć niewielkie zmiany,będące wynikiem badań. Po moim przybyciu okazało się, że całe miasto było martwe. Myliłem się … Screeny: NOWE!!! skrin1 skrin2 skrin3 skrin4 Filmy: Film1 -filmik ukazujący silnik graficzny Secret'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dzis naprawde sie napracowalismy a ukazalismy tylko garstke efektow :) Zapewne zobaczyli byscie wiecej gdyby nie to iz blisko przed zakonczeniem wylaczyl mi sie gm i jechalismy na nowo xD Pozdrawiam, Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Wygląda naprawdę ładnie, mam nadzieję, że będzie to wreszcie jakaś porządna gra o zombie (mutantach czy coś takiego) ! :sp_ike: Oczywiście życzę powodzenia. blisko przed zakonczeniem wylaczyl mi sie gm Cóż, cały urok GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Hmm, myślę, że tu może być jakiś potencjał, zobaczymy czy go wykorzystacie - jeżeli tak, to może być jedna z niewielu dobrych gier tego roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Co do skrinów to nie za dużo tam widać,bo są strasznie ciemne,grafika jest dobra,przynajmniej 1 stylowa tak mi się zdaje.Mam pytanie czy gra będzie wyglądać tak jak na tych screenach? Nie wyobrażam sobie gry w takiej ciemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Co do skrinów to nie za dużo tam widać,bo są strasznie ciemne,grafika jest dobra,przynajmniej 1 stylowa tak mi się zdaje.Mam pytanie czy gra będzie wyglądać tak jak na tych screenach? Nie wyobrażam sobie gry w takiej ciemności. Nie gadaj, wcale nie jest tak ciemno, wystarczy, jak masz plazmę, usiąść wyżej :P Ale te lampy powinny mieć większy zasięg oświetlania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie gadaj, wcale nie jest tak ciemno, wystarczy, jak masz plazmę, usiąść wyżej :P Ale te lampy powinny mieć większy zasięg oświetlania :P Ale i tak są ciemne no jakby były w miarę to bym coś tam widział. Aha oceny jeszcze nie dałem,jak będzie trailer to może dam czy coś,ogólnie to nigdy nie daje oceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Fajne te cztery czarne tła,ale co na nich jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 W grze bedziemy mieli latarke :) Co do sasiegu lamp to wg jest ok x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Kiedy trailer/gameplay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Co do skrinów to nie za dużo tam widać,bo są strasznie ciemne,grafika jest dobra,przynajmniej 1 stylowa tak mi się zdaje.Mam pytanie czy gra będzie wyglądać tak jak na tych screenach? Nie wyobrażam sobie gry w takiej ciemności. Jak pablo powiedział będziemy mieli do dyspozycji latarkę która nam bardzo dużo pomoże ^^ a co do ciemności panujących w tej grze dla mnie są w sam raz ponieważ gdy będziemy się przedzierać przez laboratoria/miasta/domy nada to wielki klimat ponieważ nie będziemy wiedzieć co się w nich będzie kryło ;] Kiedy trailer/gameplay? Prawdopodobnie dziś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Widzieć coś a nie widzieć nic to różnica ale powodzenia życzę,może w grze jest nieco jaśniej niż na screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Mam dość gier w których praktycznie nic nie widać do puki nie ustawisz sobie brightness w monitorze na 100% ... zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Śmieszne są te światła z latarnii. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Grafika swietna. W wsprawie gameplay'a wypowiem sie jak bedzie, ale... Co do sasiegu lamp to wg jest ok x) Nie jest ok. Jakby w rzeczywistosci latarnie tak swiecily to mielibysmy latarnie co 2 metry. Mozesz zostawic takie silne oswietlenie pod latarnia, ale powieksz promien tego swiatla jeszcze raz i daj oswietlenie o 1/3 mniejsze, potem powieksz ten promien jeszcze raz znowu zmniejsz sile oswietlenia, wtedy bedzie to realistycznie wygladac. Grafiki beda 'ciemne' i mroczne ale gracz bedzie lepiej widziec pod latarniami, jak w nocy jak wracasz nawalony z jakiegos baru. Tak samo reflektory z samochodu. Domki w srodku tez moglyby byc tak samo ciemne, pomysl o jakis lampkach na stolikach, zyrandolach, a nawet ekranie komputera ktory migocze czy cos. Generalnie masz swietne grafiki pasujace do takiej gry, musisz je jeszcze tylko ladnie zapakowac w efekty swietlne itp. Generalnie to powiem jeszcze ze niemialbym nic przeciwko gdyby w grze bylo naprawde konkretnie ciemno, byliscie kiedys na miescie gdzie nie ma ani jednego swiatla tylko masz np. lampe w komorce? Jest ciemno jak w dupie, nie widac (prawie) nic, widzisz na jakies 2 metry a reszta to ciemne ksztalty na prawie rowno ciemnym niebie. Wiecie jak jest jak nie ma swiatla w domu? Jest tak ciemno ze zombie moglby stac ze mna twarza w twarz przez dosc dlugi moment a i tak nie wiedzialbym co mnie zabilo. Powodzenia z gierka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 według mnie bohatera za bardzo widać :P Jest ciemno, nie pada na niego żadne światło a świeci jak pielęgniarka jak w Silent Hill: Homecoming... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Gdzie ten trailer miał być wczoraj? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Trailer będzie napewno dzisiaj ;] Wczoraj mieliśmy opuźnienia spowodowane szkołą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Grafika świetna, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że Pablo spieprzy ten projekt... :P (bez obrazy - serio takie przeczucie mam) Z lampami nie wiem dokładnie co, ale coś jest nie tak. Jakoś, nie pasują do grafiki. Może je trochę powiększ, albo zmniejsz przeźroczystość. Tak czy inaczej, powodzenia. I zamiast robić trailera tygodniowej gry lepiej róbcie samą grę - taka moja skromna rada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Po moim przybyciu okazało się, że całe miasto było martwe. Myliłem się ? Powyskakiwaly na mnie zombie ale ja z trudnoscia 1 na 200 ich wszystich rozstrzelilem. Nastepna hurtowa fabula. Zrobcie Power Rangersow ktorzy poraz pierwszy przegrywaja, czy cokolwiek innego co by zdziwilo gracza. Ale jak na razie i tak ladnie sie zapowiada. Nie oceniam zopowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Powyskakiwaly na mnie zombie ale ja z trudnoscia 1 na 200 ich wszystich rozstrzelilem. Nastepna hurtowa fabula. Zrobcie Power Rangersow ktorzy poraz pierwszy przegrywaja, czy cokolwiek innego co by zdziwilo gracza. Ale jak na razie i tak ladnie sie zapowiada. Nie oceniam zopowiedzi. Nie pisz tak bezsensownych postów parówo jak nic nie wiesz jak będzie wyglądała gra... W secret głównie będziemy zaskakiwani przez te zoombie będą się chować za rogami itp. nie będzie to zwykły survival gdzie dostajesz ganta i heya przed siebie, będzie liczył się każdy nabój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Lol, "parowa" rozumie. Jednak wedlog mnie w strzelankach nie tylko powinno sie strzelac i gadac. Jesli nie rozumiesz o co mi chodzi to popatrz na Tomb Raidera. Gierka epicka bo trzeba myslec, strzelac, uwazac na przeszkody, biegac, i miec cel :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Może mam ci teraz napisać co gdzie jak będzie :o? Jak w gatunku napisałem że to horror a nie survival to powinieneś się domyśleć o co w takich grach mniej więcej chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ale popieram poxipola i dawidas... Pablo na pewno grę spieprzy,bo on pieprzy wszystko za co się weźmie i światła mają za wysoką alphe i mały promień,w takiej ciemności ciężko ustrzelić własnego penisa a co dopiero zombie,które leci jak obłąkane direction=point direction(x,y,bohater.x,bohater.y) hehehehehe. Ciekawe kiedy ten gameplay... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Kuzwa lowrider taki koles z Ciebie a moze podasz wszystkie tytuly gier ktore ty spie****** ? Napewne bedzie to ciekawa lektura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Kuzwa lowrider taki koles z Ciebie a moze podasz wszystkie tytuly gier ktore ty spie****** ? Napewne bedzie to ciekawa lektura. Nie było takich,czekam na gameplay albo nowe screeny trochę jaśniejsze bo na tych nie widać nawet bohatera. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Czekam na gameplaya lub screena gdzie zobaczymy latarkę w akcji ! Musiałem to napisać, żeby mieć tyle postów co raperr ! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 No obecnie mam wolne bo oddałem wszystko co potrzebne na trailer. Teraz wystarczy czekac na Raperra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A co to w ogóle jest TDS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie znam się na skrótach ale to jest chyba Top Down Shooter Będzie jeszcze dzisiaj trailer czy jutro, czy może później ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi