Platyna Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Przecież ta metalowa rura nie jest jego :)) to są screeny z innej gry ... ;p;] hehe :)) i ta postać koło miecza tez nie jego bo wycięta właśnie z tych screenów :) Kurde nie doczytałem. W takim razie no comment Odwołuje propozycję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ludzik brzydki. A miecz oczywyście wycięty, widać to w negatywie. Sprytny jesteś, ale nas nie przechytrzysz ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nawet wiem z jakiej gry go wyciął. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 to pokazesz na co Cie stać wreszcie? ale tak na prawde w 100%? pokazesz coś swojego i porządnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 grałem w SolaRola i fizyka w tej grze jest strasznie rozbudowana, ciężko będzie napisać coś takiego tym bardziej w gm-ie. Jeśli już ktoś miał by Ci pomóc przy tej grze to tylko PsichiX lub Tymon, a na nich chyba nie masz co liczyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 @Up, głupie pytanie xD (bez obrazy). EDIT: Hmm oO Albo byłem na innej stronie albo ktoś szybko pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 up: to było do mnie xD ;p zapewne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzisiaj tylko jeden obrazek ponieważ żyje cały dzień meczem i nic tylko piłka mi w głowie;p Jutro zrobię grafikę do tej mojej gry na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Lol... znów z tej samej gry. xD (jak by ktoś był żądny wiedzy, to obydwa "wycinki" są z gry zwanej Metin2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dzisiaj tylko jeden obrazek ponieważ żyje cały dzień meczem i nic tylko piłka mi w głowie;p Powiedz z jakiej to gry, to cię wtedy opierniczę :) E: To jest po prostu plagiat w biały dzień... Pomyśl - jakiś grafik męczył się z tym kilka godzin, a ty mówisz, że to jest tylko twoje. Z takimi to wą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ludzik brzydki. A miecz oczywyście wycięty, widać to w negatywie. Sprytny jesteś, ale nas nie przechytrzysz ^^) Nawet wiem z jakiej gry go wyciął. :P pewnie z reklamy family frost ,powiało chłodem... a to jest mój miecz tylko,że zapomniałem go wyciąć http://www.family-frost.com/mm/index_bild5.jpg Dzisiaj tylko jeden obrazek ponieważ żyje cały dzień meczem i nic tylko piłka mi w głowie;p Jutro zrobię grafikę do tej mojej gry na 100% ale chamsko wycięte prostymi liniami z painta,te zakrzywienia,ten kto miecz wyrabiał był chyba pijany,albo miał coś z oczami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Raczej ten, kto wycinał go w paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Boże co za człowiek, czy ty w ogóle myślisz nad tym co robisz? Oczywiście nie nawiązując już do typu gry jaki chcesz stworzyc, a broni jakie wycinasz. Zajmij się lepiej tymi swoimi wygnaturkami, czy czym tam chcesz, a nie zawracasz głowę forumowiczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie wiem jak możesz wstawiać coś takiego, przecież od razu widać "wycinankę" z innej gry (Metin 2) wątpię żeby po takim czymś ktokolwiek by cię zatrudnił jako grafika, a pomysł to nic jeżeli nie umie się niczego w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja wiem jaki on chce rodzaj gry zrobić :) "Wydzieranka" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale w sumie to duzo osób tak robi. moze nie tak perfidnie, bo tu sie cos doda, zmieni kształt tam cos odejmie, rozświetli i wyjdzie zupełnie coś innego. chociaż tak spróbuj zrobić. jestem ciekaw grafiki do Twojej gry w 100% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale w sumie to duzo osób tak robi. moze nie tak perfidnie, bo tu sie cos doda, zmieni kształt tam cos odejmie, rozświetli i wyjdzie zupełnie coś innego. chociaż tak spróbuj zrobić. jestem ciekaw grafiki do Twojej gry w 100% ;] Hm - ripowanie a przywłaszczanie to to wogóle co innego misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 koleś specjalizuje się w kolażu (wersja elektroniczna hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Chodzi mi o takie coś 100% ja robiłem nic nie wycinałem;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 We flashu to robiłeś?To niestety tylko 10 minut roboty.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 zrób to w 10 min <Lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 zrób to w 10 min <Lol2> Mam ci to obrysować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Chodzi mi o takie coś 100% ja robiłem nic nie wycinałem;pp Może to sam robiłeś ale swoimi wygłupami straciłeś autentyczność i wątpię,że ktokolwiek będzie zainteresowany ripami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Im dłuzej czytam ten temat, tym bardziej jest mi Ciebie zal... Chcesz zeby ktos robil z Tobą gre i oferujesz grafiki, ok, ale czemu dajesz kogos a nie swoje? Jeszcze sie chamsko pod tym podpisujesz... Pokaz co naprawde potrafisz a nie ripy, albo cos zrobionego we flashu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Przestańcie po nim jechać. Może chciałbyś zrobić logo mojego teamu? (w sumie to sam zrobiłem, ale ciekawe co z tego wyjdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Im dłuzej czytam ten temat, tym bardziej jest mi Ciebie zal... Chcesz zęby ktos robil z Tobą gre i oferujesz grafiki, ok, ale czemu dajesz kogos a nie swoje? Jeszcze sie chamsko pod tym podpisujesz... Pokaz co naprawde potrafisz a nie ripy, albo cos zrobionego we flashu... Wyciąłem ponieważ chciałem szybko coś pokazać! A to nie we flashu! co wyżyj wstawiłem Jak mi jeszcze jakiś dzieciak napisze coś na mój temat to lepiej niech nie pisze xD Jak chcecie to róbcie sobie lepsze. Dopiero zaczynam przygodę z waszą grafiką przedtem robiłem tapety sygnatury! Całkiem inaczej to się robiło! PS!!! Oczywiście mogę zrobić logo twojego klanu napisz na gg pogadamy o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 twojego klanuNa drzewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak mi jeszcze jakiś dzieciak napisze coś na mój temat to lepiej niech nie pisze xD Znalazł się pan dojrzały ;) A co do twojej grafiki... , nic dodać, nic ująć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak mi jeszcze jakiś dzieciak napisze coś na mój temat to lepiej niech nie pisze xD Dzieciak? jestes starszy raptem o 4 lata, teraz zauwazylem, zachowujesz sie na 13, ale to szczegol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 @up - obrażasz mnie. Ja mam 13 a się tak dziecinnie nie zachowuję...8 góra mu daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi