Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tutaj możecie w miarę do woli podyskutować, czego zabroniłem w pozostałych 3 tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 czemu Tymony? a nie Gnyski,Ranmusy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bo Tymon to najbardziej charakterystyczna osobistosc GMClanu - stad pomysl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bo Tymon dostał od was rózgę w jednej z ankiet i to jest właśnie kara za to że był niegrzeczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bo Tymon jest najfajniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Nom, podobno. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ta Trochę krótki ten post. Punkt 4. Regulaminu. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie jakoś lepiej brzmi Tymony 2008 niż Ranmusy 2008. Już lepiej Ranmy 2008 by brzmiało A Gnyski 2008 to już wogóle xD Najlepiej by było: Chomiczki Loff loff 2008 xD Poza tym nie wiem czy nie powinno być zabronione zgłaszanie własnych gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jak dla mnie powinno to być dla każdego jasne, że raczej w takim czymś się swoich tworów nie zgłasza, no ale cóż poradzić na niektórych :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A jak idziesz do Idola czy jakichś tam innych badziewi, to się sam zgłaszasz ? xD Albo na konkurs, to tez oddajesz swoje gry przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No tak no, ale tutaj to raczej powinniśmy wytypować to co najlepsze powstało przez rok, a nie zarzucać swoimi rzeczami, które najlepszymi być nie muszą :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Dobra ja mam inne pytanie (może nie doczytałem)... Więc gdy już uczestnicy, to jak się będzie odbywało głosowanie? Czy to będzie wo gule bez głosowania tylko od takie zgłaszanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Admini wybiorą 5 najlepszych ich zdaniem, a potem wy wybierzecie z tego 5 w ankiecie najlepsze. Chociaż nie powinienem tak robić, ale niech stracę, powinniśmy odrzucić badziew do tego momentu, więc nie będziecie głosować dla jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ale pomysł :P. Kto zrobił statuetkę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Pewnie Tymon XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A jaka będzie nagroda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 W Tymonach 2008 raczej nie bedzie nagrody materialnej, ale od Tymonow 2009 planujemy (bynajmniej ja) nagrody pieniezne :) (co prawda zadne kosmiczne sumy, bo nie jestesmy miliarderami, ale zawsze cos ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A właśnie, czemu nie można zgłaszać Almory? :P Już ją zgłosiliście? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Przypominam, że z tematów z głosami kasuję zbędne posty. Proszę też nie zgłaszać userów którzy nic na stronie nie robią ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 W Tymonach 2008 raczej nie bedzie nagrody materialnej, ale od Tymonow 2009 planujemy (bynajmniej ja) nagrody pieniezne smile.gif (co prawda zadne kosmiczne sumy, bo nie jestesmy miliarderami, ale zawsze cos ;D) O to mam nadzieję że skończę taką jedną grę do końca 2009 :P Ale wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A właśnie, czemu nie można zgłaszać Almory? :P Już ją zgłosiliście? XD Nie, Almora nie jest gotową grą xD Poza tym, nie chcemy dawać nagród sami sobie, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ale od Tymonow 2009 planujemy (bynajmniej ja) nagrody pieniezne To już mam powód żeby włączyć GMa i skończyć JWormsy i Shoballa w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Co ty Jaklub myślisz... pewnie przecież tymon zrobi full wypas ekstra giere (dla niego oczywiście będzie super :P) i sam sobie da nagrodę :P Nie znasz adminów? xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Strasznie fajny pomysl, wlasnie czegos takiego brakowalo na gmc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 pewnie przecież tymon zrobi full wypas ekstra giere (dla niego oczywiście będzie super ) i sam sobie da nagrodę miałbyś se w co pograć. A póki nie ma żadnego wypasu, to mam spore szanse na 2009 rok. =D o ile będzie mi się chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja zgłoszony do najbardziej pomocnego użytkownika :o ? No nie róbcie sobie jaj, tylko zgłaszajcie tych co na serio dużo pomagają w GM itd, a nie mnie, co czasami w Valhalli pomogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 pozwolisz, że spytam jak zostanie wyróżniony taki najpomocniejszy pomocnik gmc? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Kto pierwszy pomoże gnyskowi w jego problemie w pisaniu almory - wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 absolutnie nie, nie ma zadnego wazeliniarstwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi