Crackkk-GM Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Gatunek: Strategia z elementami RPG ( może zrobię walki przez neta... )Opis: W grze wcielamy się w maga, którego szuka dużo łowców, ponieważ ukrywa on wiele informacji o królu. Jego głównym zadaniem ( jak każdy się domyśla ) jest strzerzenie tych informacji. Niestety jego życie dobiega kresu... jest już baardzo stary i musi odnaleźć "Krąg Niebieskiego Światła", na jego drodze stoi dużo wrogów, którzy są sługami łowców. Do zrobienia: Lepsze AI, Walka grupowa ( 2 - 2, 2 - 1, 1 - 2 - 1 ). Programowanie: Crackkk-GMFabuła: Crackkk-GMGrafika: Crackkk-GM, Pablo-GM, MorgoMuzyka: Niema - szukam muzyka :P Efekty: Shocker Screeny: 17/02/09 17/02/09 23/02/09 Jeszcze dużo może się zmienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Konkurencja dla Magi? :D Grafika dość ładna, tylko popraw tło.Ważne pytanie: ile masz już zrobione? :P Gra prezentuje się dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 fajne, fajne!! Może nawet zagram choć nie lubie takich gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ważne pytanie: ile masz już zrobione? No jest już kilka animacji postaci, AI, czary... już jest ogólnie prymitywna walka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Gra bardzo fajnie się prezentuje. Czy będzie to takie coś jak Fallout 1 ? Że masz nieodkrytą mapę, chodzisz po niej w poszukiwaniu tego krągu jakiegośtam ( :P ), a gdy trafisz na przeciwnika to masz pole walki ? Grafika: 4/5 (popraw trochę bohatera) Fabuła: 2/5 (okrojona, prosta, za mało) Ogólnie: 3/5 Ale nie przejmuj się, przecież nie da się zbytnio oceniać po zapowiedzi, powiem tylko tyle, że jeżeli nie spaprasz projektu, to będzie coś wypasionego :P PS. Dlaczego zawsze zadajesz to samo pytanie: "Najważniejsze pytanie. Ile masz już zrobione ?" W każdej zapowiedzi widzę ten sam post napisany przez piotrka <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 O! Klon MAGI/ArcMagi... wypas! :) Trzymam kciuki i czekam na jakieś demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 mam jeszcze jedno pytanie czy w tej grze będziemy chodzić tylko po marsie? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 O! Klon MAGI/ArcMagi... wypas! :) Trzymam kciuki i czekam na jakieś demko. heh :D dzięki, ja też czekam na demko od ciebie ;> mam jeszcze jedno pytanie czy w tej grze będziemy chodzić tylko po marsie? :jezor: To nie jest mars XD tylko jesteśmy na wzgórzu wcześnie rano ( słoneczko wstaje xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Myślałem że to jaskinia x/ Stanowczo przejdź bardziej w niebieski, różowy lub pomarańczowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Fajne Grafika nie jestem specjalistą ale myślę że w miare 3.5/5 Fabuła : 3/5 razem 3/5 rób rób i dawaj demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Moge robic za grafika bo sie nudze ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Giera może być fajna ale te proporcje ciał jeden mag wielki a drugi miniaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A może drugi to niziołek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak sie podoba to mozesz uzyc : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak sie podoba to mozesz uzyc : Dzięki, tylko bez rąk dawaj ;P ( same szaty + głowa ) Wyślij mi na PW twoje gg ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 IMO logo jest bardziej niż kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tak, na offtopie: w mojej grze to game makere efekty zjechaliscie, a tu wszystko się wam podoba. <_<. Co do gry to nie jest źle, grafika prezętuje się w miare dobrze, co do fabuły trochę oklepana ale radę daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Gra prezentuje się przyzwoicie, jednak logo musisz koniecznie zmienić. Jeśli chcesz to mogę je dla Ciebie zrobić :), daj tylko cynk na PW :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Konkurencja dla Magi? :D No, nie powiedziałbym xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dajcie chłopakowi trochę luzu, przecież widać, że grafika to nie jest jego mocna strona, co nie znaczy, że nie może zrobić grywalnej gry :) Pamiętacie te screeny z pierwszej gry MAGI sprzed xx lat? a zobaczcie teraz jak wygląda MAGI (pełen wypas) Niech chłopak wypuści demko i będziemy dyskutować na temat grywalności, a grafikę i tak robi się na końcu. Jest jeszcze młody, nauczy się zachowań proporcji i tym podobnych pierdół graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dajcie chłopakowi trochę luzu, przecież widać, że grafika to nie jest jego mocna strona, co nie znaczy, że nie może zrobić grywalnej gry :) Pamiętacie te screeny z pierwszej gry MAGI sprzed xx lat? a zobaczcie teraz jak wygląda MAGI (pełen wypas) Niech chłopak wypuści demko i będziemy dyskutować na temat grywalności, a grafikę i tak robi się na końcu. Jest jeszcze młody, nauczy się zachowań proporcji i tym podobnych pierdół graficznych. Hehe, grafika się zaczyna zmieniać, dzięki Pablowi :) Już niedługo jakieś demko trafi na gmclan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W grze wcielamy się w maga, którego szuka dużo łowców, ponieważ ukrywa on wiele informacji o królu. Jego głównym zadaniem ( jak każdy się domyśla ) jest strzerzenie tych informacji. No jak strzerze tych informacji, nie lepiej mu wykitować? I tak niewiele życia mu zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No jak strzerze tych informacji, nie lepiej mu wykitować? I tak niewiele życia mu zostało. OOppss zapomniałem, że utrata tych informacji może spowodować koniec życia wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No ale co ludzi obchodzi informacja o królu, którą strzerze jedna stara osoba i nie chce się nią dzielić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W sumie gra zapowiada się nieźle. Mam nadzieję, że jej nie spieprzysz. No i tak BTW. Strzeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W sumie gra zapowiada się nieźle. Mam nadzieję, że jej nie spieprzysz. No i tak BTW. Strzeże Zdązyliśmy zauważyć, pozatym, powinieneś dostać warna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 do mnie te screeny nie przemawiają jak i nazwa gry,nie lubię takiego typu gier, w sumie i tak oceniam obiektywnie,póki co nie ma co oceniać,zobaczymy jak będzie wyglądać rozgrywka,grafika nie jest zła chociaż jest prosta,sam bym lepszej chyba nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mam te samo zdanie co Mimek @Grabarz: Nie pieprz, Pietrze, pieprzem wieprza, wtedy szynka będzie lepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ladny ten nowy screen :D no ba wiadome kto robil grafe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Gierka jest nawet spoko :) Ładna oprawa graficzna fabuła już trochę gorsza ale gra i tak zapowiada się dobrze. Grafika: 4/5 Fabuła: 2/5 Pomysł: 3/5 (mało orginalny) Ogółem: 3/5 No jakoś mi tak wyszło xD Ps. w sumie i tak oceniam obiektywnie,póki co nie ma co oceniać To mnie rozwaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi