cezarX Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Poganiaczy nie brakuje... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No gnysku, pokaż co tam zrobiłeś. :D Niusy miały być wieczorem, wczoraj wieczorem. Jest rano, dzisiaj rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 gorzej niż blizzard :jezor: .... Im bardziej przedłużasz, tym bardziej ludzie chcą to zobaczyć, a w końcu ich ciekawość będzie tak duża, że nowy path jej nie zaspokoi i ludzie będą zawiedzeni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Up: Co masz do Blizzarda!? ;] Ja tam czekam cierpliwie. Poganianie tylko szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kwestia poprawności: patch Nowa wersja ma wyjść NAJWCZEŚNIEJ dzisiaj. Cierpliwości... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tymon miał mi zrobić pewien skrypt, ale go nie zrobił, więc, że tak powiem, trochę update stanął :P Ale niech stracę, na osłodę zdradzę wam jeden z tych sekretów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 gnysek zaszalał z ogniskiem : :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Czyli będzie zmiana pór roku (no a przynajmniej jakiś zaczątek :) ).... Good job! Ciekawe jak wygląda całość... :D Istnieje jakiś bliżej określony termin publikacji kolejnej wersji? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kiedy mi się będzie chciało. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jeszcze gnysek się wkurzy i zrobi skrypt za Ciebie... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mi to na rękę, więcej czasu na nic nierobienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie, teraz to mi jest na rękę, bo ja nic nie robię. Co do ogniska ... pieprzone monitory LCD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zimowy krajobraz :D Uwielbiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 LOL! Miał być dzisiaj patch... Tymon błagam napisz ten skrypt :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie chce mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam pytanie: będzie można zbierać śnieg lepić bałwanki i rzucać się śnieżkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A, może frytki do tego :P. Czy nie uważasz Crackkku, że to nie było by zbyt ciekawe, no chyba żeby każdy bałwanek był inny. To było by cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak i będzie można szuflą zbierać śnieg, i wtedy będzie trawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Słyszałem też, że implementujecie pogodę zintegrowaną z tvn meteo. Nie uważacie przypadkiem, że takie pomysły nie mają sensu istnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Słyszałem też, że implementujecie pogodę zintegrowaną z tvn meteo. Lol może coś źle słyszałeś bo to by było dziwne... bo nad morzem może być ciepło a w górach zimno. I co wtedy?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wtedy nad morzem będzie ciepło, a w górach zimno. Deep Forest to będzie puszcza kampinoska, zimowy teren to oczywiście suwałki, podziemia - śląsk ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wtedy nad morzem będzie ciepło, a w górach zimno. Deep Forest to będzie puszcza kampinoska, zimowy teren to oczywiście suwałki, podziemia - śląsk ... Niezły pomysł :D podzielił Almore jak Polskę... Czuję dużą zmianę w Gameplayu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Omg, chyba ci odbiło, jeśli w to wierzysz O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie, on testuje moją cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie sie zdaje ... Co was pokrzaniło z tymi nickami i avkami ?? Ja patrze "ostatni post" Bambi . Myśle , jakiś nowy down pyta co to almora a patrze i O.o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie sie zdaje ... Co was pokrzaniło z tymi nickami i avkami ?? Ja patrze "ostatni post" Bambi . Myśle , jakiś nowy down pyta co to almora a patrze i O.o . "almorka - online rulez. Best mmorpg game in net (for ever)" :):):):) Idzie wiosna. Dajta patcha z zimą. I jesienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 a może nowe przedwiośnie... :P gadanina... gnysek (czy jak kto woli Bambi) zapewne chce na maksa dopracować tego patcha... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 gnysek (czy jak kto woli Bambi) zapewne chce na maksa dopracować tego patcha... smile.gif No i dobrze, nas ten czas nie zbawi a jesli patch bedzie dopracowany to i radosc bedzie wieksza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Znaczy z Almorą obecnie jest tak, że muszę zrobić porządek z zasobami, a do tego muszę napisać jakiś program pakujący co jest czasochłonne. Wcześniej napisałem coś do zarządzania językami w Almorze, ale nie wiem czy się to pojawi w tej wersji. Po za tym siedzę też w innych rzeczach, a na raz robić wszystkiego nie mogę. Tak więc proszę z mojej strony o cierpliwość. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Błagam, niech ta gra będzie po angielsku :o Nie wyobrażam sobie MMORPG po polsku. Wiem, piękny język ale takie gry lepiej wyglądają w angielskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi