Kofel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Misiek999, kotlina kłodzka? :) Co do zjadzu, ja bym się pisał... jeśli by była taka możliwość w Warszawie. Mam 60 km ;PP #Edit Ranmus, pracujesz jako? Sądzę że coś z IT związane, ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Misiek999, kotlina kłodzka? Głubczyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Tidimel, bawisz się opcją blokowania, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 To drobiu, a tu macie evidence: Jesli wydaje wam sie ze wieksze zaufanie do osoby starszej to podlizywanie sie, to macie narabane w glowach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Stanę w obronie PoxiPola, jakiby nie był to człowiek i zasługuje na szansę. Dziękuję za uwagę. E: Co więcej, osobiście jestem za tym aby administracja takie coś prowadziła, nie użytkownicy (niektórzy z nich mają wodę zamiast mózgu, incydent z PoxiPolem i jego odrzucenie przez pana wlaściciela profilu). E2: Całym problemem GMC jest to, że użytkownik wymyśla i rządzi. Całe szczęście Tymon rządzi na naszej grupie last.fm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hehe, zbanowaliście, to macie. Hehe, był kontem-prowokacją, to ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jestem zmuszony zgodzić z Bagniakiem. Wszystkie przedsięwzięcia związane w taki czy inny sposób z GMClanem ( i to niezależnie, czyj był pomysł) powinny być zarządzane przez administrację/moderację. W innym wypadku do, na przykład takiego profilu na NK, po prostu się nie przyznajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hehe, drobiu kazał przekazać, że jak będzie zjazd GMC, to tam wpadnie razem z bratem Murdalow. PoxiPol najpierw nagadałeś teraz masz, się nie dziw. Do adminów, sory, ale chyba was d**a boli że sami nie wpadliście na to że mozna zrobic takie konto ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wiesz, nie wszyscy chca swoje dane pokazac. Wedlog mnie to byl nedzny niewypal PS heh, drobiu mi grozi przez gg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ależ ja Ci nie bronię robić konta zrzeszającego twórców gier. Tylko nie sygnuj go znakiem GMClanu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Do adminów, sory, ale chyba was d**a boli że sami nie wpadliście na to że mozna zrobic takie konto ; /Sorry, ale to Ciebie dupa boli skoro się zajmujesz takimi duperelami jak konta fikcyjne na NK. Gdybyśmy naprawdę chcieli coś takiego zrobić, to już by to było dawno zrobione. Boli Cię to, że był taki odzew a nie inny bezpośrednio od samych użytkowników? W ogóle czemu starasz się nas w to mieszać i na nas zwalić winę za wszystko? Wasz pomysł, rządźcie się tam dowoli, zablokujcie najlepiej wszystkich, my od tego umywamy ręce. Hehe, zbanowaliście, to macie.Nie zbanowaliśmy. DM z tego co widzę, to zawiesił konto na miesiąc. Poza tym to się odnosi GMCLANu i jak to się ma do NK? Nijak. A co do drobia aka lowrider, po raz kolejny udowodnił, że nie umie zapanować nad emocjami i nie dopuszcza do siebie jakiejkolwiek krytyki, przykre. Tak się świata nie zawojuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Tee Dee Mel 20:39:15 wyjezdzasz mi tu z tekstem ze od logiiki mam zacząć, a nawet mnie nie znasz Tee Dee Mel 20:39:27 wiec powiem ci jedno polskie słowo - W.......... Ja 20:42:39 powiedz, co w te 10 min byś zrobił? Tee Dee Mel 20:42:44 gówno Tee Dee Mel 20:44:11 pa :* Nie no, zawsze trochę się uśmiałem, ale spodziewałem się czegoś więcej :confused: . Charakterystyczne jest dla człowieka szukanie przyjaciół o swym poziomie. Drobiu (lowrider) to sama w sobie postać kontrowersyjna / fikcyjna, nie wiadomo, ile ma lat, ale siedzi sobie przed komputerem i pisze głupoty, obrażając innych, rozsądniejszym od siebie... Typowe zagranie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Od razu wiedziałem że jakiś fagas do mnie pisze... No cuż szukaj kumpli w swoim wieku, bo u starszych nie masz co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hehe, zbliżasz się do drogi do bana, co mnie, oczywiście, cieszy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 I tak zadnego spotkania GMclanowego nie bedzie bo jak przyjdzie co do czego to i tak kazdy(wiekszosc) powie ze ma za daleko lub nie moze w tym i tym terminie. Co do tego konta na nk, niech sobie po prostu jest kto bedzie chciał to sie dopisze, kto nie to nie i bez jakichs dyskusji a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hunter dobrze gada, chcesz to wbijaj, tylko zachowuj się mniej więcej odpowiednio... Zapraszamy adminów, a nie focha walnęliście, jak dzieci :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zapraszamy adminów, a nie focha walnęliście, jak dzieci :<Czy w ogóle wiesz co oznacza foch? Powtórzę za Hunterem. Kto będzie chciał to się dołączy, a kto nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oficjalnie odmówiliście dołączenia do tego konta, jedyny Marmot porządny doszedł ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jeszcze raz powiem to co powiedziałem niektórym osobom, mam gdzieś skandale/afery gmclanowe :) Jestem tu po to aby pomagać, reklamować swoje projekty i spamować :) Zgadzam się w 100% z Ranmusem i resztą, która jeszcze tutaj zdrowo myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oficjalnie odmówiliście dołączenia do tego kontaJa nie wiem kto odmówił a kto nie, ale jeżeli nie mam chęci dołączyć się, to nie oznacza od razu, że walnąłem focha jak jakieś dziecko. Wmawiasz nam zachowanie, którego nie było. Najpierw że nas dupa boli, teraz jakieś fochy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kurde dla was admini i modzi to jacys wybrancy? To tez ludzie, ktozy roznia sie tylko tym ze maja dostep do zabawy tym forum i reszta. Wedlog mnie tylko tracicie swoje cenne zycie zawracajac sobie glowe takimi duperelami. W koncu jestesmy jeszcze dosyc mlodzi i powinnismy sie tym cieszyc :) Juz sie nie bed etutaj wypowiadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Sorki że odświeżam, ale może teraz założymy grupę na Facebooku ? Bo coraz więcej ludzi przechodzi z NK na FB. Kto jest za tym ? P.S. Odświeżam, bo nie warto zakładać nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jedwabiście! (i tak nie będę wchodził) Facebook jest 100x lepszy od NK, więc będzie to miało więcej zwolenników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 @UP: Jeśli zlagowany cały serwer == lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Co ma zlagowany serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 http://www.facebook.com/#!/GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ok, założyłem wątek, w których podajemy swoje nicki, aby się rozpoznać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :) You made my day. To smutne że najwięcej realnego życia ma nasza administracja która nigdy tam nawet nie spojrzy.... have fun :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 @Shocker U mnie nie laguje. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ostatnie posty wyjaśniają mi w końcu dlaczego mam tyle zaproszeń od nieznanych mi ludzi. Tak w ogóle to sorry chłopaki, ale nie znam was i nie zamierzam odpowiadać na takie zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi