Tidimel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Cześć. Mój kumpel wpadł na świetny (jak dla mnie) pomysł żeby zrobić takowe konto na naszej klasie i byście wszyscy się dopisywali. Ostatnio już kilka osób z GMClanu dodało mnie (prywatny profil), no ok, teraz dodawajcie się tutaj :) Żeby nie było, to od razu takowe konto zrobił. http://nasza-klasa.pl/profile/22246335 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Może i dodałbym do znajomych ale to "gamemakers tworzenie gier" z deka beznadziejnie wygląda :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Co byś w takim razie proponował :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ej to jak już ktoś zrobił to konto a widać,że jest jakieś świeże puste,to może podsuniecie pomysły,może w galerii zamieści screeny z różnych gier? a w logo da ikonę game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 "GAME MAKER GAME MAKER" zajeżyście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 szkoda że nie mam konta na n-k bo bym sobie dodał,ale nie mam neta i u brata muszę korzystać :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 "Twórcy gier", "GMCLAN", "Game Maker" - te lepiej brzmią niż "GAME MAKER GAME MAKER" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 o ile mi się zdaje, Ranmus to nie Olek Cieślik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jak juz to gmclan bo reszta to nie w miare. zajeżyście? a to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Oj, panie Eltix, nie jesteś śmieszny :confused: . Zaraz obczaję, jak coś, to dołączę. Drobiu dobry pomysł podsunął ;] . Hejka Bass :D - http://nasza-klasa.pl/profile/17998839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mnie juz zaprosili :P heh. z tego co wiem to dolaczyl tam Bagno, Tidimel, Raistlin a reszty osob nie kojaze ale wydaje mi sie ,ze Patryk Borowski to Borocasso z gmc. Pental cwaniaku teraz dawaj link do swojego profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A Arek Michowski to z pewnością... nie wiem :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 to ja w swoim profilu mam więcej osób z gmc niż ten profil łączący :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ta, nawet fajny pomysł. Dopiszę się więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dobra,ja sie dopisałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A Arek Michowski to z pewnością... nie wiem :o . Bujać to my, ale nie nas, Areczku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wierzę, że to była ironia, wierzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 O, i ja dołączyłem na konto łączące nk już 10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No ale też doszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 już 15 osób a mnie nie ma,muszę coś wymyślić <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No to załóż sobie :P. Edit: O, :0 Patryk B. przegląda temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 IMO durny pomysł. Teraz się dzieci będą podszywać pod Ranmusa i Bóg wie kogo jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lol i co z tego? na pewno 13 latek to nie ranmus,poza tym znamy zdjęcia więc z tym nie ma problemu ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ale to jest robienie siary na całą Polskę, jak jakieś dzieci 'promują' swoimi twarzami GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 są miliony fikcyjnych łączących kont typu-najprzystojniejsi mężczyźni,mam fajny samochód itd więc nie widzę,żeby ktokolwiek robił sobie siarę nikt nikogo na siłę tam nie wpycha,a z podszywaniem to każdy może za każdego się podszyć a co to ma do tego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Who cares, to jest +1 znajomy na liscie :) tylko to mnie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 na pewno 13 latek to nie ranmus,poza tym znamy zdjęcia więc z tym nie ma problemu ;o Lol sam masz 13 lat. Dostałem zaproszenie, ale bujajcie się, nasza-klasa to nie fotka, gdzie są klany czy inne gówna. To znaczy są ale dla gorszych dzieci >: 0 Ja mam w znajomych tylko znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ale masz konto fikcyjne u siebie hahahah Mike Patton a tu flak http://nasza-klasa.pl/profile/12530206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tak, dodałem konto fikcyjne, żeby dostawać info o Pattonie, and so? A swoje fotki dawałem już miliard razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Moim zdaniem to bez sensu, jak ktoś chce to niech zapyta kogo chce o jego adres na nk i po krzyku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi