Maciek21043293 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tytuł: Szczerbol Gatunek: zręcznościowa? Opis: Szczerbol chce zostać najpopularniejszą emotikoną w Internecie. Musi on pokonać takich przeciwników jak Wesoła Gęba, Diabeł, Smutna Gęba itd. Musimy przejść 25 poziomów, aby ukończyc grę. W grze jest także 5 MINIGIER: *Szczerball *Szczerbate auto *Szczerboberek (2 graczy) *Wyścig Szczerboli (2 graczy) *Szczerbopong (2 graczy) Download: https://gmclan.org/up5116_3_SZCZERBOL.html Rozmiar pliku: ok. 26MB Autorzy: Programowanie: Maciek21043293 Fabuła: Maciek21043293 Grafika: Maciek21043293 Muzyka: Maciek21043293 Screeny: PS. Gra się dość długo wczytuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 50 mb,nie mógłbyś wrzucić na innym server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Rapidshare won... :F Myśl też o innych ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 50MB?? Wut? Gosciu wrzuć to na gmclanowy upload ;/ dużo piosenek tam wrzuciłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Albo najlepiej daj wersję bez muzyki... ^_^ Ja np. i tak nie słucham muzyki w grach (chyba, że gra wciągająca... ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Daj na inny serwer :o PS. Witaj na GMClanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 muzyka z gry zajmuje tylko 9MB :P tu chodzi o grafikę (chyba) wrzuciłem na SendSpace: http://www.sendspace.pl/file/Y039Hot5/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 A nie mogłeś poprostu na gmclanowy upek? przynajmniej by było łato i wygodnie :) Muzyka tylko 9MB? chyba aż 9MB <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Heh, was można już spokojnie nazwać dziećmi neostrady. Toż to jeden z najlepszych możliwych serwerów, nie znacie się, to się nie udzielajcie. Gry jeszcze nie pobrałem, po screenach stwierdzam, że bardzo dobra robota ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 A mógłbyś dać w .rar? Jakoś nie przepadam za instalkami... Później pełno syfu na dysku zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mi tylko się pokazuje gigantyczny napis "Szczerbol" który i tak się nie mieści na ekranie. mógłbyś dać w rozdzielczości 800x600? Halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mi tylko się pokazuje gigantyczny napis "Szczerbol" który i tak się nie mieści na ekranie. mógłbyś dać w rozdzielczości 800x600? Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mi tylko się pokazuje gigantyczny napis "Szczerbol" który i tak się nie mieści na ekranie. mógłbyś dać w rozdzielczości 800x600? Witaj w klubie Witajcie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ludzie coś cie się tak uwzięli na rozmiar. Inne gry 2d zajmują ponad 100 albo 150 MB (oczywiście nie gry z GMC). Przyzwyczailiście się do rozmiarów 1-5 MB. Co do gry: Fajna. Wolę dopracowane gry 2d, niż niedopracowane zbugowane trzydeki. Grafika fajna, muzyka też spox, jedynie fabuła jest nie za fajna :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Maciek?! A Ty co na GMC robisz? :o @Damian: W TLOA muzyka zajmuje więcej niż 80MB. @Ch3mical: Durny pcformatowy kult, emotikony "Szczerbol" i "Diabeł": Praktycznie w 70% postów występuje tam ww. "Szczerbol". OCENA: Wielka porażka, gra załadowała mi się dopiero po 10 minutach. (btw. Ludzie nie róbcie gier przy 30 klatkach na sekundę). Główna idea gry to również porażka. Graficznie wygląda jak zmielony kotlet. (I dobra już jestem cicho). A masz te 2/5 za chęci :P btw. Ch3mical, te zbugowane trzydeki wczytują mi się maksymalnie w 30 sekund (na przykładzie TF2 pokazuję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Troszkę dużo zajmuje, nie da się zmniejszyć rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Niech zmieni format grafik, z bmp na png albo cuś :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Niech zmieni format grafik, z bmp na png albo cuś :< grafiki są w formacie .png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 spakój to do jakiegoś archiwum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 grafiki są w formacie .png To co ty żeś tam nasyfił. A te png to w paincie zapisywałeś? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A te png to w paincie zapisywałeś? Chyba ręcznie zmienił rozszerzenie bmp na png, bo inaczej nierozszerzony GM by tego nie odczytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 To co ty żeś tam nasyfił. A te png to w paincie zapisywałeś? :huh: w GIMPIE :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 w GIMPIE emot11.gif Skoro w GIMPIE to się CIESZYMY. Nadal czekam na wersję bez muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek21043293 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra, zmieniłem większość grafik na .gif i zmniejszyłem rozmiar muzyki :thumbsup: teraz gra zajmuje 26389KB https://gmclan.org/up5116_3_SZCZERBOL.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Chryste Panie, to coś ładowało się dłużej niż "Pragnący Brwi". A gdybym chciał się bawić w dokładne manewrowanie brzydką buźką, ściągnąłbym jakiś symulator neurochirurga. Dwójeczka. Naciągana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 wiecie co gta IV szybciej mi się odpala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 wiecie co gta IV szybciej mi się odpala?? Toż to normalne... Standard gier początkujących koderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Gra super 4/5 a teraz wyniki: Minusy: *Sprity są z kropeczkami *Trochę trudna ale mam już ostatni poziom :) *Credisów nie ma, ale za to mały minus ;) * Grafika z Belt Generatora! Plusy: *Dużo poziomów *Minigry *Ustawienia(mogłeś dać więcej funkcji np.fullscreen/window) *Bonusy *Dużo wrogów *Wybieranie poziomów *2 graczy(minigry) no to chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie no :/ Słabe... Trochę za Duuuużeee... Ale zagrałem... Wybór poziomu być bee... Gry są za słabe :o Auto Zbyt dziwnie skręca... A czasami levele są za trudne 2.5/5 (bo grafa ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi