Maximal Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ach, teraz widzę, że "Podsumowanie nowości z projektu AliensAOC:OD" to cały news. ;P No to w sumie nie mam się do czego przyczepić. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 można sie tu pytać czy nie można o ta gre? kto robił muzyke w gameplayu? dzikie to troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jest możliwość szybkiego dostania się na to forum? Tzn. wprost ze strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tak, w kontakcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Prasa dzień temu Czasami nie wczoraj? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wczoraj, wczoraj. Jakoś do późna siedziałem i pisałem, chyba po 3 poszedłem spać. Borek w tym czasie uzupełniał strony. Dziś rano wszystko jeszcze raz było przetestowane i Borek uzupełnił resztę. I tak oto dziś jest gotowa. :P W sumie wyrzucę ten czas przy stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A mi przy "zmianie koloru" przycisku syfy wyskakują przy łączeniach... :< EDIT: Mam Google Chrome jbc... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ta wiem. Jeszcze jak mi powiesz jak wykryć to cholerstwo ( przeglądarkę ) bez użycia PHP czy JSa to będę wdzięczny. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A mi po jakimś czasie się zepsuła. Pisało, że nie może wczytać strony... Ale ogólnie to kozacko to wygląda. :thumbsup: Brawa dla Tymona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 U mnie przy zmianie koloru, łączenia na Google Chrome wyglądają ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @tomalas: U mnie dokładniej po najechaniu kursorem myszy na przyciski. I nie cały czas tylko przez około sekundę. Być może dlatego tego wcześniej nie zauważyłem. :P EDIT: Co do wersji przeglądarki - mam najnowszą (1.0.154.43) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Fajna nowa odsłona strony :P Tylko jakoś u mnie wolno chodzi jak na coś kliknę. Ps. Przyjmijcie mnie do teamu <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Solmis przyglądam się i u mnie wszystko ok... Z tym że Chrome jest jeszcze jednak trochę zbugowany dlatego możliwe, że u Ciebie coś się pieprzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @tomalas: OK. To jednak coś u mnie (mam zresztą 7 letnią kartę graficzną ;)). Sprawdzałem na nowszym kompie z tą samą wersją przeglądarki i wszystko gra. EDIT: Czy ja dobrze widzę? Usunęliście datę aktualizacji poszczególnych informacji? (np. tych o Almorze, Aliens AOC : OD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tak. Porobiłem 2 przyciski w górnym prawym rogu. Służą do wyłączania/włączania niektórych efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Strona fajna, czytelna i w ogóle, ale najpierw skończcie jakieś gry :3 i nie chodzi mi o pierwszą wersję Almory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Powiesz to samo gdy wydane zostanie N gier i wtedy też "nie chodzi mi o... i... i... (i...)xN"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Almorę traktuję jako demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja Google Chrome jak alphe pomimo, że wyszła wersja stabilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Almora nie była do końca stabilna ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tak jak np. Ogame który dalej nie ma wersji z jedynką na początku, a ma kilka tysięcy graczy. =) Dobra, weźmy bliższy do Almory przykład. MapleStory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No właśnie, a w Almorę już właściwie nikt nie gra, bo nie jest nawet hostowana oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jak uzbierasz jakieś datki na serwer to chętnie postawię tak 24/7. GS przecież nie zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poczekam na wersję z questami itp. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No właśnie, a w Almorę już właściwie nikt nie gra, bo nie jest nawet hostowana oficjalnie. Mow za siebie jesli ty nie grasz nie znaczy ze cały swiat ma Almore gdzies, nie jest moze hostowana oficjalnie ale kazdy moze zrobic własny server, i o ile dobrze wiem kiedys mozna było napisac do Ranmusa zeby wpisał server na stronie GS. Poczekam na wersję z questami itp. :3 szybko sie raczej nie doczekasz zważając na to iż jak narazie mają powstać AAOC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ale Almorę trzeba by zrobić w C++, bo patche będą lżejsze i łatwiej będzie rozszerzać, pomijam już wydajność :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No GZ Tymon! ;] Nie wiem co zrobiłeś, ale na wszystkich ustawieniach strona działa mi, jak należy! ;) P.S. Jak nic nie zrobiłeś, to widocznie miałem chwilowo coś z kompem wcześniej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Czekałem aż się zorientujecie, że coś poprawiłem. I tak siedzę i się śmieję... przeglądarka sama się nie naprawiła przecież. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 widze ze strona ByteBox jest na starej wersji Gear-Studio :P ją też może pod nową wersje GS przepisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Myślałem o tym, ale Borek się nie upomina. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi