Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 W końcu ruszyła nowa strona Gear-Studio :D Wszystko dzięki Tymonowi :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 NOWA WERSJA STRONY DZIĘKUJEMY TYMCIU :* Borek tak to się ogłasza :P No to jeszcze raz wielkie dzięki dla Tymona. Enjoy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ctrl+F5 jak wam nie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 W-Wow... Super :) O wiele lepsza niż poprzednia. Gratz Tymon ;) PS. Jest parę literówek na stronie, np. "prograch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wczoraj i dzisiaj męczyłem Tymona do bólu :D Można dodawać komentarze do newsów, jest RSS i bardzo przyjazny panel dla Adminów, teraz dodawanie newsów to kewstia kilku sekund :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dawik K. Poprawione, dzięki :) Mnie się podoba, płynne przechodzenie pomiędzy stronami rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Teraz strona wygląda naprawdę fajnie. :) Świetna robota, Tymonie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lód miód panowie ;]. Dobra robota Tymciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzięki, też jestem z niej zadowolony. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Łał nieźle Tymon, i gratuluje posady w szeregach GS, i w koncu doczekalismy sie, wszyscy admini w GS :) Jeszcze raz brawo za strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ale jednak trzeba było sobie na to zasłużyć, nie ma tak za frajer. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Heh czyli mozna powiedziec ze wkupiłeś sie w łaski dobrą stroną, i dobrze bo tamta nie była za fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jasne, ale to nie znaczy, że tylko na tym skończę. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jasne, ale to nie znaczy, że tylko na tym skończę. =) Zaczynam się bać o swoją posadę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mógłbyś poprawić kilka elementów, ale i tak jest sto razy lepiej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Już nie maurdź gnysiu. Nikt nikogo nie będzie wygryzał. :) Solmis, np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To tło u góry dziwnie wygląda (http://gear-studio.com/skin/images/blocks/top.png). Mógłbyś np. poprawić skrypt odliczający czas modyfikacji (czy tam dodania), bo np. 4 godzin temu trochę dziwnie wygląda. :P Albo "dzień temu" na "wczoraj". ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ale marudzisz, większość serwisów teraz tak robi ze względu na wielojęzyczność, albo po prostu dla unikania problemów ze zmianą strefy czasowej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zaczynam się bać o swoją posadę ...Ja też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 OK strona gotowa, to teraz czas wziąć się ostro za Aliens i dorabiać PowerUpy :) Niedługo luty i trzeba dać demko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 gdzie można obejrzeć screeny do atak kolony na stronce? bo czytam opis a nie widze screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Strona bardzo fajna. Podświetlanie loga GearS-Studio po najechaniu myszką na przycisk "Głowna" kozackie. Przejście między podstronami tak samo. Ale pasek nawigacji mi się nie podoba :mellow: Trochę nie pasuje do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 gdzie można obejrzeć screeny do atak kolony na stronce? bo czytam opis a nie widze screenów Będą nowe z aktualnej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Będą nowe z aktualnej wersji :) no spox mógłbyś dodać tutaj albo tam czy gdzieś bo w sygnie takie malutkie,a bym na to zerknął chętnie co tam się dzieje z tym,strona luz a to byte box to pewnie sklep komputerowy,co? edit:nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie no lol, tyle czasu były screeny, a ty się o nie upominasz? :D Filmik sobie obejrzyj :) Tak Byte-Box to mój sklep w Szczecinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie no lol, tyle czasu były screeny, a ty się o nie upominasz? :D Filmik sobie obejrzyj :) Tak Byte-Box to mój sklep w Szczecinie. gdzie moge je znaleźć? te filmiki bo właśnie mam z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To chyba jakaś prowokacja :D Na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Strona zdecydowanie zyskała na czytelności. Tylko sposób wyświetlania newsów lekko do tyłka, popraw to Tymciu! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Strona zdecydowanie zyskała na czytelności. Tylko sposób wyświetlania newsów lekko do tyłka, popraw to Tymciu! :< Dobrze jest, tylko ja skupiłem 3 newsy w jedno i dlatego tak Ci się wydaje. Normalnie newsy są jeden pod drugim i jest elegancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja sie tylko zastanawiam, czemu jak slysze czy czytam gdzies: "gear-studio" to bardziej mi sie to kojarzy z Ranma niz z Borkiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi