lukim Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tytuł: tytuł gry (np. Przygody Babcii Stasi i jej Bociana) Gatunek: platformówka Opis: Jest to moja pierwsza gra. Poruszamy się w niej samurajem. Starajcie się zbierać "twarze" podobne do strzałek w prawo. Przepraszam że som tylko trzy plansze w wersji 1.5 pędzie ich więcej pojawią się nowe potwory itd... Download: GRA Rozmiar pliku: okoo 2mb Autorzy: Lukim9 Programowanie: Lukim9 Fabuła: Lukim9 Grafika: Lukim9 i Piter97 Muzyka: Lukim9 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A po co dałeś plik gmk? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Poruszamy się w niej samurajem. W tej grze nie ma ani jednego samuraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Moja stara dobra rada: pograj w swoja gre dluzej niz 30 minut zanim ja wystawisz. Bedziesz wiedziec czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 LOL przerobiona gra na dodatek w gmk kolejna prowokacja pewnie... Najpierw pomyśl 100 a nawet tysiąc razy zanim wystawisz jakąś grę 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 E... kijowe to... 1/5. Grafika $hit, grywalność 0... 1/5 EDIT: Ajajaja :lol: i jeszcze ta nazwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Muzyka: Lukim9 Gdzie Ty tu masz muzykę (no chyba że mowa tu o tych dźwiękach) ? O.o Co do gry to bardzo słaba, przez większość poziomu samuraj "błądzi" gdzieś na dole mapy i go nie widać. Grywalność na kolana też nie powala, wyłączyłem po 5 minutach... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 O skurcz, myślałem że to aplikacja jakaś użytkowa. Create executable, taki guzik na górze ekranu zapomniałeś wcisnąć. Sama gra jest chusteczkowa, jeszcze duużo pracy cię czeka. (sory za dziwne słownictwo, ale dziewczyna zabroniła mi przeklinać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wiesz. Tytuł ustawia się samemu. Do tego nie potrzebny jest szablon Ranmy: Przygody babci Stasi i jej bociana. W ogóle, to wszystko jest do kitu. .GMk Daj FILE>>Create Executable. Wtedy stworzy ci się normalna gra, taka, że każdy może w nią grać i nikt nie może jej edytować. Na razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Co to w ogóle za gra? Dosyć, że ucina obraz i nie widać co jest podemną to jeszcze się do kolejnego etapu przejść nie da. To jest po prostu czyste zaśmiecanie forum :) Masz na zachętę 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukim Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To prze sory za zaśmiecanie forum to była moja 1 i ostatnia gra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie słuchaj tych laików tylko po prostu rób gry i to nie dla nich, a dla siebie. A panowie krytycy chyba powinni tak po +10% za zaśmiecanie forum. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukim Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzieki... Spróbuje zrobić coś leprzego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ić zrób osiem dobrych gier i zero prowokacji, dopiero wtedy wróć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 up: co to za post? po co ? bezsens! gierka jest spoko. pozostaje tylko pracować dalej nad umiejetnosciami!! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wario Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ta gra jest jakaś dziwna. :( This game is bad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ta gra jest jakaś dziwna. Gra może troche jest dziwna ale jak na początkującego wygląda całkiem ... 2.8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Fajna nazwa! tytuł gry (np. Przygody Babcii Stasi i jej Bociana) Na serio ekstra! Głupia ta gra. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Up. A co Ci w niej się nie podoba :)?? A nie głupia gra, dla niektórych gra jest głupia a znowu dla innych ta sama może okazać się fajną grą. poprzyj swą wypowiedź argumentami ! Dla mnie gra oczywiście na kolana nie powala... Ale kolega nie zakładał tysięcy wątków z prośbą o podanie gotowego kodu. Sam sam powolutku sam... ale do przodu. ja koledze dam 2/5 na dobry start. I próbuj dalej, i nie wystawiaj gry która nie spełnia Twoich oczekiwań tylko siedź nad nią tyle aby się Tobie podobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Popieram Ra3la,ale daje 3 :). A na mallo nie zwracaj uwagi. Odkąd założył temat ze swoją grą-zdziwaczał. Zresztą nigdy(a jest tu krótko) nie był rozsądny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi