OsamodasxD Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tytuł: ZSE-Mc Gatunek: wlasciwie to ja nie wiem xD Opis: Wyobrazmy sobie sytuacje, gdy kazdy nauczyciel ma moc odpowiadajaca jego przedmiotowi - np. taka geografistka potrafiaca niszczyc miasta dotykajac palcem ich lokalizacje na mapie, albo historyczke ktora po wypowiedzeniu slowa "Łokietek" lamie ci reke..... Ta gra dzieje sie wlasnie w takim swiecie . Hero ( postac ktora bedziemy grac) musi powstrzymac nauczycieli przed zawladnieciem swata. Kazda mapa bedzie miala: innego nauczyciela, klimatyczny podklad oraz inny podklad u bosa, charakterystyczne elementy terenu (np. cmentarz to groby, mgla, ciemno itp), kazdy boss ma 2 rozne spele - tj gracz, buffy wspomagajace oraz oslabiajace itp etc itd (przeciez nie powiem wam narazie wszystkiego). Dodam jeszcze ze gra bedzie napakowana efektami. Autorzy:OsamodasxD Programowanie: OsamodasxD Fabuła: OsamodasxD Grafika: OsamodasxD Muzyka: Net, gry itp.... Screeny: Na zdjeciach pokazany jest hero oraz Chryciukowa - nauczycielka biologi, oraz menu. EDIT: Dodano pierwsze zdjecie testowanej grafiki, w miare moich mozliwosci bede robil aktualizacje zapowiedzi. 12.01.09 EDIT: Dodano zdjecia z menu (glowne menu i wybor scenariusza) 20.01.09 EDIT: Widoczna grafika od tej pory jest oryginalna grafika z gry, dodano gameplaya z oryginalnym podkladem - niestety bez efektow dzwiekowych bo jeszcze nie mam, ale oglada sie fajnie ;] I PIERWSZY GAMEPLAY Z GRY: (sorka ze taki ciemny nieco) http://www.wrzuta.pl/film/yEDRiby6nc/gameplay_todivx - sorka za jakosc ;] jak tylko zrobi sie na youtube to dodam bedzie lepiej widac z tego samego gameplaya dalem zdjecie wyrazniejsze itd. wiec mozecie sobie zobaczyc co i jak ;] INFORMACJE: JEZELI KTOS NIE MOGL OCENIC BADZ SKOMENTOWAC PRODUKCJI ZA CZASOW WCZESNIEJSZYCH ZDJEC TERAZ MOZE TO ZROBIC. Dziekuje - hehe kulturka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Już czekam na tą grę, jeśli utrzymasz ten wysoki poziom efektów i grafiki, a fabuła będzie taka jak w opisie, to gra u mnie będzie zasługiwała na 5 :) Czekam, czekam, ale liczę na wysoką grywalność, bo tego brakuje w grach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ciekawie to wygląda, i ładnie się zapowiada, jednak grafika nie cieszy :(. Do tego prawdopodobnie będziesz tylko i wyłącznie używał efektów dozwolonych przez GMa. 4/5 bo Oryginalne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Heh ciekawa fabuł :D i akurat ZSE to moja szkoła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Fabuła dość... dziwna ? Ale fajna :) Już nie mogę się doczekać, jak będę młucił nauczycieli :D 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 efekty sa takze rysowane recznie ( blyski, odbicia itp), a efektow z gm uzywam tylko do niektorych elementow jak dym albo fala bo reczenie ladnie tego nie narysuje.... hehe jednak polaczenie painta i photoshopa cos daje ;D jedynie co mnie martwi to rozmiar gry bo projekt jest naprawde ogromny a juz teraz same postacie (jest juz 6) muzyka, kawalek terenu i efekty zajmuja 40mb - oczywiscie format przekonwertuje na jpg albo gif. Tym razem zadbam o pamiec nie tak jak w Xmas Armando ;D @Ch3mical - ci nauczyciele to prawdziwi psychole ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Całkiem ciekawe, tylko proszę, jeśli umiesz to zmień ten GM-owe efekty na własne ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 charakterystyczne elementy terenu (np. cmentarz to groby, mgla, ciemno itp) Gdzie się wykłada cmentarnictwo stosowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Może to szkoła satanistyczna :X, albo satanistyczni nauczyciele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bardzo ciekawa fabuła - narazie tyle mogę powiedzieć. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Historyczce dałbym moc przyzywania jakichś rycerzy, coś w tym stylu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gra zapowiada się ciekawie. Dopracowana fabuła (jakby to powiedzieć) fajny pomysł a przede wszystkim grafika. Dam ci 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @Marek.S hehe moja szkola tez ZSE - wlasnie z tad wziela sie nazwa gry, ZSE-MC ( Zespol Szkol Ekonomiczych Miedzyrzec Podlaski ) - tylko ze ja profil informatyka x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Historyczce dałbym moc przyzywania jakichś rycerzy, coś w tym stylu :P Raczej wywoływanie rewolucji i powstań. Ewentualnie podpisywanie konstytucji itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Podpisywanie konstytucji niewiele by się miało z tą grą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zależy, może ona w ten sposób zmienić przyszłość, jak i przeszłość :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 fajne to,ciekawe,jaki to jest rzut na tych screenach co sa groby? bo bohater jest top down a pomniki jakby od przodu :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mówił, że grafika tymczasowa, później wszystko będzie Top-Down. Czytaj posty ciołku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mówił, że grafika tymczasowa, później wszystko będzie Top-Down. Czytaj posty ciołku! to że nie czytam postów tylko zapowiedź znaczy że jestem ciołkiem? <_< w sumie machnąłbym Ci kilka postaci w ruchu to down w jakimś programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Gatunek:RPG (top down) -widoczna grafika terenu jest tylko testowa, wsyzstkie elementy beda top-down To jest część zapowiedzi o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Hmm puki nie ma wiecej screenow nie ma co oceniac wygladu, fabuła jest natomiast dosc oryginalna i za to juz jest plus. Mam nadzieje ze w grze bedzie duzo fajnych efektów graficznych. I mam nadzieje ze projekt szybko nie upadnie. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ojejku to jaka moc będzie miał włefista* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 w-f'ista nie wiem czy powstanie, ale mialem plany na niego - super szybkosc, zatrzymywanie czasu stoperem, i dokonywanie rzeczy niemozliwych z wlasnym cialem ;D Jak narazie w grze kazdy z przeciwnikow oraz gracz ma tylko 2 glowne spele oraz podstawowe strzelanie, jak ukoncze wiekszosc prac pomysle nad rozszerzeniem mozliwosci ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wreszcie jakas ciekawa gra z humorem :P Avatary bohatera i biologiczki - bue :[ za kanciaste - uzyles chyba tylko kolka i linii prostej :sp_ike: Tia, juz sobie wyobrazam ta gre: informatyk cie wciaga do swiata zlozonego tylko z cyfr 0 i 1 a geografik rzuca skalami z nieba xD. A polonista? Dyktando na czas, jak cie trafi? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Polonista usypia jakimiś wierszami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 w-f'ista nie wiem czy powstanie, ale mialem plany na niego - super szybkosc, zatrzymywanie czasu stoperem, i dokonywanie rzeczy niemozliwych z wlasnym cialem ;D Jak narazie w grze kazdy z przeciwnikow oraz gracz ma tylko 2 glowne spele oraz podstawowe strzelanie, jak ukoncze wiekszosc prac pomysle nad rozszerzeniem mozliwosci ataku Nie dani w-fisty to tak jakbyś nie dał matematyczki :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A co z chemikiem i woźnym oraz ze sprzataczkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Chemik pewnie będzie strzelał kwasami ( ^^, ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A dyrektorka papierami :PP ? Hah juz to widze ;] moge ci podesłac zdj mojej dyrektorki, ona sie nada na potwora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 zapowiada się ciekawie, mam nadzieję, żę nie porzucisz projektu, bo pomysł jest świetny ;) . ze skrinów nie mogę nic takowego napisać, bo skoro to jest grafika do wymiany... Powiem tylko tyle: pracuj, muszę zobaczyć co z tego wyjdzie :) E: Setny post :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi