Osiem Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zmiany temperatury odbywają się przez setki-tysiące lat, a nie przez kilka, więc "WO W 2006 NIE BYŁO ZIMY" gówno znaczy. End of ze topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 słuchaj, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej nic nie mów. @topic zobaczymy co będzie dalej, wtedy ocenimy jak będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Zamierzasz żyć 1000 lat? "Globalne ocieplenie" stwierdzili, kiedy w ciągu 100 lat temperatura średnia zwiększyła się o bodajże pół stopnia. Ja nie oczekuję dożyć katastrof z tym związanych :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 2006 calutki październik można było chodzić bez kurtki biggrin.gif (ten rok wyjątkowo mocno zachował się w mojej pamięci nie pytajcie czemu) Czemu? Jest cos wazniejszego od GLOBALNEGO OCIE... OCHLODZENIA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jak dla mnie to kolejna bzdura zatytułowna: koniec świata w 2012.... Ja tam nie wierzę w takie brednie. Po za tym bardziej bał bym się suszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 słuchaj, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej nic nie mów. @topic zobaczymy co będzie dalej, wtedy ocenimy jak będzie :D Tyle, że Osiem ma akurat rację :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jak dla mnie to kolejna bzdura zatytułowna: koniec świata w 2012.... Ja tam nie wierzę w takie brednie. Po za tym bardziej bał bym się suszy... Niektórzy mówią, że grypa istnieje, ale ja tam w takie brednie nie wierzę. Bardziej bałbym się bana w Tibii :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jednego jednobobrorożca poproszę. Lolik, zrozum w końcu, że forum służy przede wszystkim do wymiany zdań. Jeżeli mamy tylko pisać "Tak Lolik, masz rację" - czy to ma jakiś sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ojeju, i znowu ludzie wchodza z blablaniem typu "Nie widzialem, nie wieze". Widzieliscie kiedys wiatr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 No patrz PoxiPol, ja Ciebie nigdy nie widziałem i nie wierzę w to, że istniejesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jednego jednobobrorożca poproszę. Lolik, zrozum w końcu, że forum służy przede wszystkim do wymiany zdań. Jeżeli mamy tylko pisać "Tak Lolik, masz rację" - czy to ma jakiś sens? a czy ja wam każę przyznawać mi rację ? A co to tego że zobaczę co będzie potem, to mówiłem o najbliższych miesiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 a czy ja wam każę przyznawać mi rację? słuchaj, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej nic nie mów. Każesz się nie odzywać ludziom o innym światopoglądzie, to prawie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 A co to tego że zobaczę co będzie potem, to mówiłem o najbliższych miesiącach. I co, jak w grudniu spadnie śnieg to stwierdzisz, że nastąpiło globalne ochłodzenie? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 I co, jak w grudniu spadnie śnieg to stwierdzisz, że nastąpiło globalne ochłodzenie? =D Nie. Za rok odkopie temat, i powie, że spadł śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 "Globalne ocieplenie" stwierdzili, kiedy w ciągu 100 lat temperatura średnia zwiększyła się o bodajże pół stopnia.Właśnie najlepsze jest to, że o globalnym ociepleniu zrobiło się głośno już sporo po tym, kiedy średnia roczna temperatura zaczęła się zmniejszać. //edit: fuck, miałem się nie wkręcać, teraz czuję się jak każdy kretyn z "ej ale oni są głupi a my nie lolol" :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 i znów poruszę ten temat ; D Może słyszeliście, że w tym roku ma być zima stulecia? Mnie to osobiście nie urządza, bo wolałbym żeby było cieplej. Na ostatniej imprezie spałem w aucie kolegi i rano nie czułem dłoni i stóp, a było w nocy, 2-3 stopnie, to co dopiero by było przy -20, -30 ; DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A ja miałem nadzieje że jakiś dyzmek odświerzył przypadkowo temat i dostanie warna... O mroźnej zimie tez słyszałem. Nie rusza mnie to, bo mam plan na przeżycie tego czasu: dom, dom i jeszcze raz dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 no, rok temu powiedziałbym to samo, ale teraz mam zmieniony tryb życia, często przebywam poza domem, poza tym mam codziennie 1,5 km pieszej drogi do szkoły ; D (w jedną stronę) ale i tak nie narzekam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Mój ojciec na potrzeby pracy kupił naukowe prognozy i wcale nie mówiły one o zimy stulecia, wręcz przeciwnie - ma być trochę lżejsza od ostatniej. Media prawdopodobnie robią szum, jak to mają w zwyczaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Po jakiejś tam temperaturze szkoły zamykają Poza tym temperaturę 20* Przetrzymam (tyle było 2 lata temu we Wrocławiu [jakoś tak]), pozatym aż tak zimno nie jest xD Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 hehe może i racja, w sumie to nie wiadomo jeszcze jak to będzie, w każdym razie imprezy plenerowe przy takiej temperaturze to nie zbyt mądra koncepcja ; DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Pozatym na Syberiach czy Antarktydach ludzie żyją :P Mimo, że jest tam ciut zimniej :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 włacha ; D Poza tym nie ma co narzekać, tylko cieszyć się życiem trzeba! ; D Zobaczymy co czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak chcecie, zeby była cieplejsza zima to kupcie dużo plastikowych toreb i zacznijcie zdejmować filtry w samochodach. Przecież to ma taki wpływ na zmiany klimatyczne. Z dedykacją dla "ekologów": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Gdzieś słyszałem, że naukowcy, którzy wierzą w globalne ocieplenie zarabiają 90% więcej od tych, którzy uważają że to bujda. <joke>kto mądry zrozumie, a kto nie to ekolog.</joke> A prognozy na więcej niż tydzień to wróżenie z fusów. Niedługo będziemy świadkami audycji radiowych i telewizjnych: "Dzień dobry państwu! Witamy was w porannym wydaniu prognozy pogody, Za 2000 lat o godzinie 11:00,56 będzie temperatura 23,4564*C [...]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Co roku ma być zima stulecia, więc nie ma czym się przejmować ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja przeżyłem już dwa "końce świata", więc zima stulecia mi niestraszna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja przeżyłem już dwa "końce świata", więc zima stulecia mi niestraszna tongue2.gif I Trzecią Wojnę Światową ! Co do tematu, to Lolik chyba po prostu chciał się pochwalić że chodzi na imprezy i pije alkohol. Cool story bro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 jesteś mocny, bo dzieli nas bariera internetu, poza tym gdzie ja napisałem coś o piciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Na ostatniej imprezie spałem w aucie kolegi i rano nie czułem dłoni i stóp, często przebywam poza domem, imprezy plenerowe przy takiej temperaturze to nie zbyt mądra koncepcja Wiek: 16 lat I wszystko jasne. Rodzice wiedzą?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi