LolikZabijaka Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam, mam pewien otóż w mojej klasie jest dziecko neo, a konkretnie pewna głupia <tutaj pada niecenzuralne słowo> denerwuje 90% klasy w tym również mnie. I teraz pada moje pytanie jak reagować na jej chamstwo. Dodam jeszcze że czasem podchodzi do typków i boleśnie ich szczypie tymi swoimi brudnymi pazurami. Wiadomo że nie wolno jej uderzyć w takim razie jak na to reagować ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Idź do mamy albo nauczycielki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 boleśnie ich szczypie tymi swoimi brudnymi pazurami. Wiadomo że nie wolno jej uderzyć Jej brudne pazury w czyjejś skórze też możesz zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Koniecznie zrób obdukcję! Nie wolno tego tak zostawić! ... Dodam jeszcze że czasem podchodzi do typków i boleśnie ich szczypie tymi swoimi brudnymi pazurami. Tak, 15-letnia dziewczyna podchodzi do kolegów z klasy i ich szczypie. Tak, o, zupełnie spontanicznie.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie bierz tego do siebie i ją wyśmiej, ot co :) . A jak szczypie pazurami, to puknąć w splot słoneczny pięścią i da ci spokój, albo z płaskiego w ucho nie za mocno. 100% gwarancji, że da Ci spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 i 100% satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Myślę, że odzywka w stylu "Łoł, bejbe, nie za szybko?" powinna wystarczyć. Nie namawiajmy do przemocy, bo znowu będą was chcieli sądzić, brutale jedne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Kilka razy pójść "na skargę". Gdy to nie pomoże załóżcie koalicje przeciwko niej i zbiorowo ją tępcie. U mnie w klasie kiedyś taką "zawiązali". przezywki, omijanie danej osoby łukiem..... skuteczne ale niebezpieczne. Sama na wszystkich sobie nie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pewnie szuka akceptacji. Może zaproście ją na wspólny wieczór filmowy? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jaka tam przemoc, to tylko troszkę bardziej dobitny sposób uspokojenia kogoś :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Powiedz jej, że jak chce może Cię poszczypać, ale trochę niżej (pokaż na spodnie). Nie wiem skąd u was takie problemy. Ja mam inne i jakoś sobie radzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Lubisz jak się Ciebie szczypie po jajeczkach ;o ? omg, sado maso :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dodam jeszcze że czasem podchodzi do typków i boleśnie ich szczypie tymi swoimi brudnymi pazurami. Wiadomo że nie wolno jej uderzyć w takim razie jak na to reagować ??? Ja bym jej je*noł Było coś mówione o wulgaryzmach, hę? Jeda gwiazdka nie załatwia sprawy. Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Oddaj się jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Muszę się zgodzić z Flakiem. Trzeba jej faceta (poważnie mówię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Może zacznie wtedy myć pazury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Spirytusem, żeby bardziej piekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja zwykle okładam takich krzesłem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja zwykle okładam takich krzesłem :* Który masz już lvl i na jakim serwerze grasz? OTS, czy oficjalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Który masz już lvl i na jakim serwerze grasz? OTS, czy oficjalny? 27 lvl, Pacera, 4 mlvl (20% to go), skille 68/68, oficjalny. Mam też kilka noob-charów, którymi PKuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Żadnych ataków fizycznych !!! Najlepiej jakaś gadka pod jej adresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 pusc na nią bonka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Muszę się zgodzić z Flakiem. Trzeba jej faceta (poważnie mówię). No to jeśli chce mieć faceta to niech se go szuka w cywilizowany sposób. @drobiu: bonka ??? :tv_happy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pokaż jej najlepsze akcje Bońka z czasów jego świetności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 u mnie w budzie taka osóbka już by miała rozwalony nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ale z was damscy bokserzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pojedź jej... Największy efekt będzie miało wspólne "Zamknij się/ryj!!!". U nas to działało, jakiś down chce coś powiedzieć, a cała klasa chórem "Zamknij się!". Dzięki swoim sposobom, nie mam problemów z cwaniakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja zwykle mówie: "też Cie kocham" i wredna laska daje sobie spokuj. Czasem zwykłe wyśmianie jej pomaga hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 E, daj konkretne cytaty. Wyśmiewaj ją, tyle. Koalicja miałaby sens, albo śmieszne dowcipy, najlepiej anonimowe ;) . Wsadź cegłę do plecaka, wysmaruj czymś, zamocz cały, tak, aby nikt tego nie widział i tyle. U nas w szkole wyrzuca się plecak do kosza osoby, która cię wkurza. Pomaga raczej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pental: sądząc po twoim wieku to jeszcze nmie skończyłeś podstawowki... a u mnie w szkole jeśli ktoś Cie wkurza to idziesz z nim na tak zwaną "palarnię" i bijesz sie z nim :) znam to dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi