Golden-Maciej Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ZROBICIE MNI NAPIS na ANDZREJKI ? W formacie kartki a4? na tablice pilnie potzrebuje do szkoły!/ Byle jak ale zeby był fajny :) i sie z tym trochę wiązał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Bo oczywiście program Word to tylko Bill Gates ma. ... A na dobrą sprawę to każdym edytorem tekstu to zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ANDŻEJKI SPAM = WARN Borek SZYNKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Masz Podoba ci się ? Jak chcesz mogę poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Łapaj. Ach ta moc nowego PS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 obydwa raczej nie pasują do szkoły xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Pobierz: http://www.gmclan.org/up2045_4_andrzejki.html Jak chcesz to mogę poprawić (zmienić kolor, kąt, cień, czcionkę itd. itp.) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 moje prop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 gz marek :D andrzejki się pisze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 serjo? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Andrzejki z dynią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Andrzejki z dynią ? Nie, z kapustą... Hmm, może mu coś się pomyliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 o ciul... a.. to dynia na hallowen a w andrzejki wosk się leje... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie widzicie, że Marek sobie jaja robi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 oj pokiełbasiło mi się... xD zresztą napis miał być fajny, a kto mi powie, że dynia nie jest fajna =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi