XivroX Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 eeee... chyba można już temat usunąć... albo chociaż zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 eeee... chyba można już temat usunąć... Lepiej wsadzić do GMClanowych cytatów, potem usunąć. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale od czasu do czasu przydaje się trochę śmiechu... a z gmclanowymi cytatami się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A ja prawie od początku pisałem, że to prowokacja, ale Maximal mnie uciszył. ;[No bo patrz, co żeś zrobił przez tę swoją agresję. ;p Zniechęciłeś dziada. A już się ciekawie robiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 heh dobry pomysł Jaklub :) najśmieszniejszy teman na gmc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jeżeli mam grać w grę dłużej to potrzebuje głębszej fabuły, ale jeżeli gra mi służyć tylko do relaksu(tzn.: odpoczęcia od myślenia :P ) po szkole to mój monitor jest czerwony ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Otworzyłem ponownie ten temat, ponieważ uważam go za wysoce moralizatorski i z całym sercem popieram Pana Adama Sikorę. A tobie jaklub przydałby się porządny klaps od matki. lol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 cześć Łukasz. przestań spamować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Cześć Bartek Solówa w dote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 dwóch Prof.S.Jonalistów <_< "specjalistów" od psychiki młodzierzy powinno się zamykać w zakładach z ich specjałem w nazwie :( @Ranmus uważam cię za mądrego,wykształconego inteligentnego czlowieka który Prof.S.Jonalistów intelektualnie bije o 3 tony... nie psuj tej opinii :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 @Farkraj: No jak tak stawiasz sprawy, to zmieniam zdanie i jestem zagorzałym przeciwnikiem szkrywionych poglądaów niejakiego Adama Sikory i przestańcie do niego pisać per pan skoro sam przeszedł na "ty"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Łukasz, Bartek WOW to syf i kupa przez ch. Adam Sikora ma audycje w radiu maryja słuchajcie! =o Ranmus to ty dałeś mi 25 postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Solówa w dote?nie mam w3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 @Ranmus Dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Doszukaj się w Tetrisie przemocy.Masowe mordowanie klocków. Wrzucasz bezbronne kwadraciki w grupach po cztery do głębokiego dołu i zasypujesz kolejnymi, a gdy upchasz je dostatecznie ciasno, ulegają zniszczeniu. Zaiste, ten Pajitnow to poryty człowiek był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Pewnie był Czechem... oni wszyscy takie agresywni i do tego to rosyjskie nazwisko! Wszystko splata się w jeden wniosek! Chciał tą szatańską grą zdemoralizować całą młodzież na świecie aby potem uderzyć na microsoft i przejąć władzę nad światem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie Czechem, tylko Rosjaninem. Prawdopodobnie właśnie stąd rosyjskie nazwisko. Kto by pomyślał? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 proponuję dodać na forum Grupę "Demoralizator" i obdarować nią każdego oddającego w ręce młodzieży wszechpolskiej brutalne gry pokroju Tetrisa,Arkanoida i Mario [ ćpun jeden nic tylko grzyby wcina ; ( ]! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 farkraj wiesz gdzie kupić zarodniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Kazdy ma swoje przekonanie, nie chcesz grac w gry z przemoca? nie graj chcesz? graj nie obchodzi cie to? rob ci chcesz I tyle :D Ja mysle ze wszystkie te konta to tuxmana, hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witajcie, przeglądam te wasze gierki i zauważam w nich, że częstym motywem gier jest przemoc i nienawiść. Czy tworzycie takie gry bo innych to kręci, czy też was? I czy podpatrujecie sceny z gier typu Mortal Kombat czy Doom? Koleś, Ty myślisz że my się tym przejmiemy ??? Akurat co do Twojego postu w ogóle nie masz racji !!! W grach nie ma nienawiści jest tylko realizm myślisz że jak się kogoś postrzeli to będzie tryskał zieloną krwią. Ja osobiście nie przeginam z ilością krwi w moich grach co nie znaczy że nie ma jej wcale. Ja nie podpatruję scen z Dooma ani z MK bo nie tak typ gier tworzę. Jeśli chcesz tworzyć sobie gierki o kucyku Polly to Twoja sprawa a my nie zamierzamy się przejmować Twoimi pretensjami. Nie jestem żadnym rządnym krwi psychopatą, po prostu staram się dbać o realizm w grach. Swoją drogą pełno teraz gier Top-Down które podejmują tematykę wojenną. A tak w ogóle to jaką Ty zamierzasz zrobić grę bo aż jestem ciekaw. :P P.S. Ale się rozpisałem :D ale myślę, że mam rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 DRUKUJCIE I ROZWIESZAJCIE W SWOJEJ OKOLICY! Niech każdy wie gdzie tak naprawdę czają się diabły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Troszku nie na temat, ale tak, masz, rację. Tak! Na cześć LolikZabijaka, po trzykroć hip hip urraaa, hip hip urraaa, hip hip urraaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Wznosimy toast na cześć Lolika!! Popieram! W ogóle ten temat mi wygląda jakby mario wszystkim userom swoje grzyby poprzynosił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 W ogóle ten temat mi wygląda jakby mario wszystkim userom swoje grzyby poprzynosił :D Albo bimber :) A co do tematu, to jakoś nie zauważyłem, aby gry z tego forum emanowały agresją. Uważam, że są poprostu realne. Co innego gdyby ktoś wrzucał tutaj gry polegające na torturowaniu kogoś (jak pewna gra z giercowni). Choć pewnie i takie coś miałoby zwolenników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Na przykład mnie ; > Właśnie mam pomysł na symulator średniowiecznego kata! jea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Pieprzycie równo moi mili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Panie Adamie! Znam tylko jedną brutalną grę. Mianowicie catch the clown. Klaun w tej grze odbija się od ścian i go to boli. Jest to pierwsza gra prawie każdego game makerowicza, stworzona z pomocą tutoriala gnyska. Boję się tej gry, jest tam zbyt wiele krwi i psuje mi ona psychikę. Po zagraniu w taką grę radziłbym skoczyć z mostu - i tak życie nie ma sensu. Dziękuje za przeczytanie mojej jakże pięknej wypowiedzi. Jeżeli CtC nie zepsuje psychiki to odwróci człowieka przeciw własnej religii i każe mu zostać szatanistą. Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Klaun w tej grze odbija się od ścian i go to boli. Jedno z lepszych zdań jakie tutaj ktokolwiek napisał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Niestety Harva złapali jak leciał z mostu i teraz płacze nad swoją spieprzoną* psychiką :( @Yoda *A jak! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi