blackmaul Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dokładnie to tworzy vcmgcd32.dll który infekuje wszystkie otwarte .exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na razie usunąłem pliki z uploadera, rzeczywiście jest wirus ;o i nie, nie ja go stworzyłem... Oczyszcze kompa i zrobię reupload GP. EDIT: Lekarstwo: http://free.avg.com/virus-removal.ndi-67769 (najlepiej przeskanować kompa w trybie awaryjnym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Jak to by flaczek/marrac teraz napisał ;p ? ollololllolollololllolololl Snake - dzieki tobie zyskałem NARESZCIE "kopa" żeby zreinstalować windowsa na wirtualnej maszynie ;p Tak czy owak miałem to zrobić bo obecna wersja windowsa daje zbyt aktualną wersję windows media playera i nie chce zdeaktualizowac do starszej ;p A po co mi starsza ;p ? - tego nie musicie wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ja pamiętam, że plik .dat ze starego Game Protectora wykrywało mi po pewnym czasie jako wirus, a programy zabezpieczone nim same stawały się nosicielami wirusa. Nowego nie chce mi się testować. Ale możliwe, że to była wtedy akurat moja wina. Bynajmniej poczekam na wersję bez wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ja pamiętam, że plik .dat ze starego Game Protectora wykrywało mi po pewnym czasie jako wirus, a programy zabezpieczone nim same stawały się nosicielami wirusa. Nowego nie chce mi się testować. C-C-C-C-COMBO BREAKER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Snake a może mój antywirus blokował ten plik dlatego nie działał ? :blink::unsure: Chociaż nie wiem, chyba też próbowałem po wyłączeniu anty-wirusa. @E: Forum Veteran ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Przeleciałem antywirusem raz jeszcze. I nic. God bless Japanstache! @E: Major User ! ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 I już chyba wiem dlaczego nie mogłem uporać się z tym błędem w GP związanym z UPX-em... ;[ @Marmot: Niemożliwe, żeby ten plik .dat ze starego GP został zarażony - nie był to plik wykonywalny :P @Uzjel: Sprawdzałeś też bez włączonego AV. Coś mi się wydaje że ten wirus hookował jakieś funkcje API i przez to były takie problemy... No dobra, jest czysta wersja: http://www.gmclan.org/up541_4_GameProtector10.html Dla pewności przeskanujcie. Ech, temat spalony, zła sława dla GP... chcieć dobrze a tu chph. Cóż, bywa... :( A byłem pewny że to przez sygnatury upx-a AV wam szaleją ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 @Marmot: Niemożliwe, żeby ten plik .dat ze starego GP został zarażony - nie był to plik wykonywalny Dlatego dodałem, że możliwe, że to była moja wina, bo zaczęło mi wyrzucać, że jest zainfekowany po jakimś czasie dopiero, nie od razu. A nawet nie zdziwiłbym się nawet, bo mi zawsze Windows szaleje... Jak tylko uda mi się mojego Wina odpalić, to przetestuję tego GP :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Sprawdzilem i nowa wersja jest czysta, juz nie ma wirusow, to mnie cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Snake to może ja się przeskanuje ^_* Ile wersji już odpaliłem ? Ze dwadzieścia :P Program oczywiście zasługuje na nagrodę Nobla, ale jej nie dostanie ponieważ jak wpadnie w zbyt szerokie grono osób to będzie lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Snake mial syfa i go rozprzestrzenił podświadomie. Jest jak Hiv :P chyba z jego kompa ten wir, albo jakiś łączący się z przesyłąnymi danymi. >_> Ale po sprawie, więc ci-cho-sza! :P Fajny program/ Skoro jesteś taki inteligent zrób opłate 15PLN/10$/8Euro/8Funtów czy coś w tym stajlu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 zrób opłate 15PLN/10$/8Euro/8Funtów czy coś w tym stajlu Gdyby to było legalne to może i bym zrobił ;D niestety mój program łamie EULA Game Makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bump'n'update. Mógłby ktoś sprawdzić czy ta wersja Game Protectora: https://gmclan.org/up541_4_GP101.html działa poprawnie na Windows Vista ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Działa poprawnie :) Coś ciekawego w nowej wersji? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nowością jest właśnie kompatybilność z Vistą :D Wcześniej były jakieś problemy z DEP na WinVista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dwie uwagi: Ikonka jak widać coś dziwnie się umieściła. Oraz pasek postępu nie jest animowany, nie ma tego "błysku", nie jest to jednak życio-utrudniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 K, poprawię to. Widzę na screenie jeszcze, że czcionka coś za duża jest na kontrolkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Może dlatego że mam ustawione 120 DPI... tak wiem ślepy jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Hm, na jednym kompie miałem tak, że ta czcionka na kontrolkach była znacznie większa mimo tego, że ustawienia rozmiaru czcionek były standardowe ;p ale to jak zaczynałem pisać program, potem już czegoś takiego nie było. Pomyślałem że ten problem znowu się pojawił, ale jeśli to dzięki Twoim ustawieniom, to spox. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Hmmm... Starsze wersje też mi chodziły :P Widocznie na home edition działa więcej rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Sprawdzałem na Vista Home wersje 1.0 i nie działała - DEP zamykał proces, a jak wyłączyłem DEP-a to pojawiał się wyjątek stack overflow podczas uruchamiania. Innym osobom też tamta wersja nie działała. No chyba, że chodzi Ci o wersje poniżej 1.0... tamte chyba działały normalnie na Viście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gratulacje! Pliku nie da się w żaden sposób zdekompilować! Dobra robota! Będę musiał go używać ;) (plik był dekompilowany przed i po zabiegu, wiadomo jak się to potoczyło ^^) Ocena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Aktualizacja: Poprawka: gry GM7 z własnymi paskami ładowania są teraz poprawnie wczytywane Poprawka: prawidłowe wyświetlanie ikony gry w interfejsie Zmiana: lekko zmieniony interfejs Dodane: kompresja UPX jest teraz opcjonalna Download (v1.1): http://gamebaseteam.eu/?file_id=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Następny update. Poprawki: - Niektóre gry po zabezpieczeniu nie uruchamiały się (unexpected error...), teraz już nie powinno się to zdarzać ;p - Tła kontrolek zmienione na przezroczyste (Jak miałem theme w Windowsie ustawiony na "Klasyczny Windows" to nie zauważyłem tego) ;o Download: http://www.sgames.ovh.org/blog/index.php/p...game-protector/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fajny program! 5/5 Ale jeden błąd: Taki mały, napis nachodzi na miejsce na "fajkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Będzie wersja dla GM8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie spiesz się, na razie nie ma dekompilatora do gm8 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobrze wiedzieć, thx :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale kiedyś będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi