Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Grafiki potworów, ścian, czego tam jeszcze daj jako pliki do samodzielnej modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 No nie, zginąłem w grze i normalnie: -Game Start -aaaalalalaaaa <uff> -tup tup tup tup -strzal <łup> -tup tup -aaaalalalllaaa <ufff> -strzal strzal <lup lup> -drzwi>iiooo...otwarte -tup tup -skret w lewo -o k**** -low health -ał ał ał ał ał ał ał ał ał ał -Game..over... Ogólnie gra ciekawa, lecz grafika odstrasza, ten parówczak mnie tak wystraszył, że oddałem krzesło do naprawy. W życiu nie przypuszczał bym że coś tam się pojawi :(. Żadnej mapy, celownika...nic...to nie jest bunkier. takie 3=/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Bunkier wyglądał by lepiej bez tych obrazków z hitlerem tylko gdyby były beczki jakieś narzędzia na ziemi,trupy,włazy do innych pokoi,skrzynki,broni itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Wiadomo, w poniemieckich bunkrach są trupy i beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tytuł: Bunkier SS Gatunek:Strzelanka/FPS Opis:Witam w grze Bunkier SS. W grze wcielamy sie w mlodego zolnierza sluzb specjalnych, ktory odnalazl niemieckie bunkry w Austrii z okresu II Wojny Swiatowej. Idąc ciągle w glab dzialy sie coraz dziwniejsze rzeczy. W końcu napotkał eksperymentalnych żołnierzy niemieckich, ktorzy mogli przetrwac nawet 100 lat . Musisz na nich uwazac, bo zabicie ich wcale nie jest takie proste. Link:https://gmclan.org/up4230_3_Bunkier.html Autorzy: Programowanie:BartekGMClan Fabuła: BartekGMClan Grafika:BartekGMClan/internet Muzyka:internet Screeny: https://gmclan.org/up4230_5_screen1.html https://gmclan.org/up4230_5_screen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ten opis na miarę profesora Miodka, supcio. na serio: Nie postarałeś się... edit: No, już jest. Pana hakiera/modów proszę o skasowanie tego posta bez żadnych zbędnych warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalin Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Heh fajna gierca :) Zalety [+] Patriotyczna (bo tam sie morduje szwabów) [+] Całkiem niezła grafika 3D (tylko troche dziwne swastyki III Rzeszy (odwrócone)) Wady Brak 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ten opis na miarę profesora Miodka, supcio. na serio: Nie postarałeś się... EEE... sory, zapomniałem zrobić opisu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Patriotyczna (bo tam sie morduje szwabów) WAS? Mi to nacjonalizmem zalatuje. TUXMAN. Czemu pan haker nie zmienił wyglądu tej gry? Nadal więcej labiryntu niż bunkra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 @UP: Pan Hacker nie umie się posługiwać językiem programowania :P EDIT: Proszę o usunięcie tego tematu, ponieważ taki sam jest niżej. Zrobiłem go, podczas gdy wszystkie tematy i posty były usunięte, a teraz się naprawiło, dlatego proszę o wrzucenie tematu do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Może użyj opcji moderatorskich i zamknij go to ludzie będą na temat twojej gry wypowiadać się w temacie poniżej. EDIT: A tak swoją drogą to ja nie rozumiem czemu tworzyłeś trzy tematy o tej samej grze i na dodatek o tej samej nazwie? to że 2 stworzyłeś jak były problemy z forum to rozumiem, ale że 3? hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 @UP: Gdzie ty widzisz 3 temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 O moddingu tej gry. Nie wiem, gdzie teraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 AAA... o to wam chodzi. To dałem na Valhalli żeby się wypowiadali na takim luźnym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=14784 Ten w którym teraz piszesz... i jak pisałem poprzedni post był jeden pod drugim plus ten, widocznie jakiś moderator połączył albo usunął, a może nawet przeniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Myslalem ze noqwa wersja bedzie o wiele razy lepsza, ale taka nie jest... slaba grafika. i przerobiony przyklad, nie postarales sie :whistling: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Słaba grafika Słaba grafika... w każdym poście to widzę. Cóż ja poradzę, że nie ma chętnych do pomocy mi w grafice? Ja nie ukrywam, że grafika to moja słaba strona :(. @PoxiPol: Założył bym się, że ty nie zrobiłbyś sam nawet rzutu 3d <_< A to jest moja pierwsza gra 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 @PoxiPol: Założył bym się, że ty nie zrobiłbyś sam nawet rzutu 3d <_< A to jest moja pierwsza gra 3d A czy calutki kod jest twój? Bo mi się zdaje, że pożyczyłeś go od PsichiX'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 PsihiXa jest w tej grze tylko mouselook i widok panoramiczny. Nie wierzysz- zapytaj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 że tak rzeknę, potwierdzam :) bo wać, kto pyta o kod, ten dostaje (jak mam czas ofkorse ;p) ale przewazniej sa to podpowiedzi jak efekt uzyskac, wiec ta gra nie zawiera duzo mojej pracy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @Bartek-rzut 3D :D a zrobil nym, zrobil, nie poto 3 miechy wkuwalem wszystko aby robic gre 3D, obraziles mnie :( Wiadomo nie zrobie gry jak psihix, on akurat jest 3d mastah, za to zrobie cos w stylu pacmana lionxa albo cos podobnego, czy to tak trudno napisac d3d start;? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMario Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gra fajna chociaz z kilkoma niedociągnięciami, grafika słabiutka ale jak na 3D to nawet... Daje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 łee myślałem że to coś lepszego będzie a to mnie ani nie przestraszyło ani nie było za trudne doszedłem do Hitlera w 6 minut i koniec bo postawiłeś go zaraz za graczem i mnie zepsuł. 3D żywcem wzięte z przykładu MO nawet nie zmieniłeś textury drzwi jedynie co dodałeś to mouse lock. Przeciwnicy padają po jednym strzale. hmmm daje 2/5. EDIT: zapomniałem dodać że irytujące jest haczenie się postaci o ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 I ta techno mjuzyczka na początku. Koszmar. A przed hitlerem to uciekać trzeba, czy co? Ogólnie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mi się wydaje, że trzeba uciekać, bo jak w niego strzelam, to nic sie mu nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czegoś takiego jeszcze chyba nie było :P.Muzyczka jest spoko, ale grafika...ee sam wiesz.Hitler przy wczytywaniu rox.Chodzę sobie po tym bunkrze, widać ładne teksturki, przechodzę przez drzwi, skręcam gdzieś a tu paintowy potwór (no dobra super-szybki żołnierz z krainy painta) za ściany wyskoczył, omal się nie przewróciłem i nie rzuciłem myszki o monitor.I w tle ta muzyka...Ogólnie gra może być, ale popraw grafike, dodaj więcej rzeczy i w ogóle ;p naciągane 4/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Żadnej mapy, celownika...nic...to nie jest bunkier. takie 3=/5 Nie dodawaj przypadkiem żadnego celownika! To już w ogóle nie będzie miało klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie dodawaj przypadkiem żadnego celownika! To już w ogóle nie będzie miało klimatu. Celownik to jedna z lepszych rzeczy w strzelankach. LoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zaraz za bronią, wrogami, mapą, ai, klimatem, fabułą, grafiką i dźwiękiem. I paroma innymi rzeczami.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Muzyka leci tylko raz, TEN KARABIN W CZASACH HITLERA ? WUT ? JEDEN RODZAJ PRZECIWNIKA ! TO miała być strzelanka a nie gra w labirynt, strzelanie do dupy, naboje wyglądają jak dwa klocki narysowane w paincie, co to na końcu miało byc ? HITLER NA BIAŁYM TLE ? NUDNE, PROSTE, LOKACJE SIE NIE ZMIENIAJĄ. Żeby to chociaż było w jakimś domku, pomieszczeniu czy coś. ALE TO JEST LABIRYNT składający się zaledwie z kilku tekstur. NACIĄGANE DWA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi