LolikZabijaka Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 taaaaaa nudziłem się bo nie miałem neta to ułożyłem kilka fraszek o gmclanie i o nas :) fraszki mają charakter żartobliwy więc nie bierzcie tego do siebie Ranmus lubi warna dać, kiedy idzie późno spać. :D Nigdy nie daj siebie zwieść, Lolik lubi nerwy gnieść. :) Jaklub chętnie warna da, kiedy kiepski humor ma. :) Nikas zawyża swoje EGO, gdy ktoś starszy bawi się LEGO :P Kto się z adminem lub modem użera, ten na warnach szybko przybiera. :D Kto -uje kreskuje ten warna otrzymuje. :D Yoho czepia się każdego, bo uważa się za mądrego. :P Lolik lubi w Mafię grać, kiedy nie chce mu się spać. :) TuxMan podlizuje się, kiedy ktoś go zbluzgać chce. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Niektóre na prawdę trafne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jaklub chętnie warna da, kiedy kiepski humor ma. To jest prawda - kiedy mam dobry humor, uprzedzam przed warnem, kiedy zły, daję od razu (do tej pory z warnami zdarzyła mi się tylko jedna pomyłka). xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kiedy lolik nudzi się, pisze fraszki. Że co? Nie rymuje się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Nikas ma małe ajkju:), bo ....e pisze przez ó. Wulgaryzmy won. Wykropkowanie jednej literki nie załatwia sprawy. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak Lolik, jeszcze więcej emotek nastukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Fraszka - krótki utwór liryczny, zazwyczaj rymowany lub wierszowany o różnorodnej tematyce, często humorystycznej lub ironicznej (satyrycznej). Posiada pointę. Chcialbym zobaczyc puentę, a poza tym tutaj nie ma stalej liczby sylab, wiem ze zrzedze, ale musze ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no dobra to wierszyki o gmclanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Gdy Lolik warna od gnyska ma, To niech mu w łapę na GMCLAN da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kiedy lolik podskakuje, wszystkich tym denerwuje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kiedy kazdy sobie spamuje, Administracja sie zle czuje, lecz kazdego Admina odstresowywuje, gdy kazdy po warnie otrzymuje, Warn do warna sie sumuje, Gnysek (przykladowo) do akcji wkracza i banuje. Ban kazdego doluje, Lecz nie kazdy sie zalamuje, Wrzeszczy mysli i główkuje, Leci do kompa i na nowo sie rejestruje, Po czym szybko w temacie wypisuje, "Teraz na Was ja cos zszykuje" Chyba odkrywam ukryte "talenty". ;d PS: Fraszki to moze nie, zwykle rymowanki to tak. ;P Temat na moim poziomie ^^ bleeh ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Trudno się czyta, omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rymy raczej dość częstochowskie. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Waszmości Lolik to bywał, kędy żem go widział, nie mogłem wykrztusić, ni słowa wbrew pozorom ma to więcej sensu niż Ranmus lubi warna dać, kiedy idzie późno spać. biggrin.gif >:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ale wy po mnie jeździcie :D spróbuje ułożyć więcej rymowanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rób lepiej Strażników Olsztyna omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Znajdź sobie dobrą grę tam gdzie pełno śmieci, nie wszystko złoto, co sie k*** świeci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kiedy kazdy sobie spamuje, Administracja sie zle czuje, lecz kazdego Admina odstresowywuje, gdy kazdy po warnie otrzymuje, Warn do warna sie sumuje, Gnysek (przykladowo) do akcji wkracza i banuje. Ban kazdego doluje, Lecz nie kazdy sie zalamuje, Wrzeszczy mysli i główkuje, Leci do kompa i na nowo sie rejestruje, Po czym szybko w temacie wypisuje, "Teraz na Was ja cos zszykuje" Chyba odkrywam ukryte "talenty". ;d PS: Fraszki to moze nie, zwykle rymowanki to tak. ;P Temat na moim poziomie ^^ postaraj sie rymować rzeczownikami, czasownikami to nie sztuka a do dupy brzmi jak kazdy rym jest czasownikiem. Warn za doubleposta gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rób lepiej Strażników Olsztyna omg. Na temat strażników już coś powiedziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Lolik strzeże olsztyna, bo mu sie faja wygina. =o Dziadu to je dobry kładziej, każdy bruk ułoży ładziej więc nie staraj się asfalcie bo cie szatan weźmie w aucie. Kostke kłaść powinien każdy bo potrzebna jest nam zawżdy kochaj kostkę, nie bij bruka bo ten szatan to jest suka. ;=o edit: druga zwrotka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rymy raczej dość częstochowskie. :[ @Propaganja , Dark Maximal Bo o to chodzilo ;d Jakby mialo to miec sens to bym na tym posiedzial dluzej niz 5 min. Temat (poprawniej, rymowanki z pierwszego postu) przypomnial mi tylko tak jakos obrazowo czasy przedszkola , ukladanie rymowanek na takim wlasnie poziomie gdzie praktycznie kazde zdanie w rymowance naszej konczylo sie ciagle jedna i taka sama sylaba. Stad u mnie jak widac samo "uje". ;P A ,ze to sztuka nie jest. Przeciez ja to wiem. Zadnym poeta czy raperem nie jestem ^^. PS: Chociaz tak czasem z nudow przesluchujac, roznych utworow hip hopowych czy tez innego podgatunku tejze muzyki stwierdzam ,ze to COS moje stoi na podobnym poziomie. Nie obrazajac fanow Hip hopu, gdyz nie mam na mysli Paktofoniki czy tez Kaliber44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 @up Ostatnie zdanie. LIROY TO BARON POLSKIEGO RAPU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 @up: DZIADU TO BARON POLSKIEGO KLADZIEJSTWA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Twoja mama vote Obama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Znów GMClan cię dziś wkurza Lecz Ferviego to nie rusza ;o Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 A powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Kiedy kazdy sobie spamuje, Administracja sie zle czuje, lecz kazdego Admina odstresowywuje, gdy kazdy po warnie otrzymuje, Warn do warna sie sumuje, Gnysek (przykladowo) do akcji wkracza i banuje. Ban kazdego doluje, Lecz nie kazdy sie zalamuje, Wrzeszczy mysli i główkuje, Leci do kompa i na nowo sie rejestruje, Po czym szybko w temacie wypisuje, "Teraz na Was ja cos zszykuje" Raperzy z Częstochowy pozdrawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Raperzy z Częstochowy pozdrawiają. Częstochowianin odzdrawia, "elo elo yoyo". ;P Nie wiem czemu, w dzisiejszych czasach zwykla rymowanka jest kojarzona z rapem itp itd. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może dlatego, że twoja rymowanka jest na poziomie dzisiejszego rapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Na gmclanie nie ważne są zyski, tylko duże cycki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi