DJ Mentos Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Witajcie. Chciałbym Wam przedstawić mój edytor stron WWW. Tytuł: Web Edit Gatunek: Edytor stron WWW Opis: Edytor stron ze wsparciem dla xHTML i PHP (CSS do grudnia będzie). Download: http://www.we.krolnet.pl/downloading.php Rozmiar pliku: 3,5mb Autor: DJ Mentos Screeny: http://www.we.krolnet.pl/pl/foto WWW: http://www.we.krolnet.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Program solidny, jak AceHTML 6 Pro, mam nadzieje ze bedzie dalej darmowy... 5/5... No hm, mysle ze to twoje XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To jego na 100%, przynajmniej ma taki sam nick :P Co do programu to Git jest, jak zrobisz jeszcze css to spoko :D narazie 5/5 oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 No mój, mój ;d dzięki za ciepłe słówka :) CSS będzie do grudnia na 100% i też w grudniu planuje funkcję "Edycja plików na serwerze FTP." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 No jak zrobisz już CSS to przerzucę się możę z Notepada ++ na twój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A ma wsparcie dla ISO-8859-2 i UTF-8, czy koduje w ANSI ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 UTF-8, ISO 8859-2 i ANSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Przed chwilą opublikowałem wersję 1.4.0.0 ze wsparciem dla CSSa i innymi modyfikacjami. Pełna lista zmian: http://www.we.krolnet.pl/pl/chan/36-1400 Zapraszam do testów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A są wersje w Zipie/Rarze, bo nie chcę instalować a bym sobie sprawdził ten program :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 nie ma. i raczej nie będzie z uwagi na to że program jest często aktualizowany a pakowanie i wysyłanie dodatkowo mnie obciąża. instalator nie tworzy żadnych wpisów i kasuje wszystkie pliki podczas deinstalacji. dopilnowałem tego gdyż tez nie lubie instalek ktore wszystko potem zostawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Mam pewien pomysł, zrób system patchów - podczas uruchamiania programu wyświetla ci się komunikat: "dostępna jest nowa wersja programu, czy chcesz ją pobrać?" i teraz samo się ściągnie wyłączy program i zainstaluje patch no wiesz ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 takie rozwiązanie jest kompletnie nie optymalne. już to przerabiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ładny program, naprawdę :) Chyba zacznę używać, aktualnie korzystam z Ked'a, który też zły nie jest.A co do programu : Zero bugów Ładny, choć zwykły interface PLUS za kurs HTML, kusi on początkujących WebMasterów Obsługa wielu kodowań Obsługa CSS Powodzenia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nawet, nawet lubie ten programik, mozna sie fajnie pobawic, nie zauwarzylem bugow, przydatny dla niektorych ludzi mi akurat nie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępniłem kolejną wersję programu - 1.4.4.2 z funkcją menedżera ftp oraz szybką edycją pliku. Jeżeli połączymy się z serwerem wystarczy tylko kliknąć dwa razy na plik (plik musi być obsługiwany) a następnie ściągnie się on automatycznie i otworzy w nowej zakładce. Aby zapisać wystarczy kliknąć przycisk "Zapisz" + oczywiście sporo poprawek. Wszystkie informacje i pobieranie na http://www.we.krolnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja już korzystam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Korzystam z tego programu i jestem z niego bardzo zadowolony mimo kilku błędów związanych z Vistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 mów co za błedy to usunę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ciekawy programik 5/5, ale sam go nie używam, bo w strony się nie bawię ;P. zresztą, mam wewnętrzne IP. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zwracam honor ;) Wszystko w nowej wersji jest poprawione. Chodzi mi o rozmiary okien z menu Wstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Program porządnie wykonany, cieszę się, że dałeś go jako Freeware na to forum, niż trzeba byłoby za niego płacić w Komputer Świecie :) 5/5 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ciekawy programik 5/5, ale sam go nie używam, bo w strony się nie bawię ;P. zresztą, mam wewnętrzne IP. ;p Bo jak by to miało jakiś związek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Bo jak by to miało jakiś związek. Właściwie ma....jak sie hostuje na własnym kompie xD. Html mnie nie interesuje(jak już mówiłem) i jeszcze raz gratulacje za projekt(dla autora, nie Ciebie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hostowanie != deweloping ... omg. Przecież ten program służy własnie do dewelopingu a nie do hostowanie. Więc twoja wypowiedź nt. wew. ip nie miała najmiejszego sensu. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mów po polsku. Ten program służy do tworzenia stron WWW. A ponieważ posiada wbudowany interpreter PHP, umożliwia podglądanie własnie takich stron BEZ INSTALOWANIA dodatkowych serwerów. Wszystko ogranicza się do kliknięcia przycisku Podgląd. Tak więc czy posiadasz zewnętrzne IP czy wewnętrzne, czy w ogóle nie masz neta nie przeszkadza - nie przeszkadza. Program umożliwia tylko podgląd, a nie hosting, jak zwykły serwer. Zwykły serwer nasłuchuje komend, które wysyła przeglądarka. Web Edit tego nie robi. Nie możesz nim zaprezentować komuś innemu strony. Muszisz ją pierwiej wrzucić gdzieś na serwer. Podgląd obowiązuje tylko na Twoim komputerze. Teraz widzisz różnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wszystko słitaśne, ale nie można otworzyć pliku bezpośrednio, trzeba włączać program, a potem "otwórz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Narzędzia > Ustawienia > zakładka Powiązania Ustaw optymalne Zapisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie dawajcie mi za to warna. (zdrap)A więc... WOWTENPROGRAMJESTSUPERNIEWIEMJAKMOGłEMBEZNIEGOWCZESNIEJZYCZARTUJETOJSTGLUPIEBORO BIESTRONEWPISUJę<P >ALAMAKOTA</P>AMINIEDZIAłAłEEEEEEEEDLACZEGO????!!!!!!!! Tłumaczenie: Wow! Ten program jest super! Nie wiem jak mogłem bez niego wcześniej żyć! Żartuję! To jest głupie bo robię stronę php, wpisuję <p>Ala ma kota</p> A mi nie działa! Łeeeeeeeeeeeee! Dlaczego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mallo, bo jesteś tępy. >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 lol. mallo - ile ty masz lat? pozwólcie że nie skomentuje tego... poszła następna aktualizacja z serią poprawek, nowymi bibliotekami i funkcjami. Zapraszam do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi