Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Start tury: 31 października 2008 - 20:00 Czas: 48h Temat: Apokalipsa / Armageddon / Ragnarok / Koniec świata Uwagi: Wasza wizja zagłady, niekoniecznie ludzkości. Może to być zarówno przygodówka, shooter, jak i strategia. Ważne, aby zachować motyw Ostatecznego Końca. =p Dlaczego 48 godzin? Zdaję sobie sprawę, że dużo osób w sobotę wyjeżdża, lub po prostu cały dzień chodzi po cmentarzach, więc przedłużyłem czas. Gry dodajemy za pomocą tego formularza. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Spróbuję coś wyskrobać. Temat dziwny, ale mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Temat jest spoko i będę robił :) E a psyh robi grę o podobnej tematyce -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carollo Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Hmmm... myślałem, że będzie temat Halloween, ale wtedy było by za prosto =) Po krótszym namyśle - "mam pomysła"! Dobra zabieram się za tworzenie... może w końcu mi się uda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 to nie fair, bo ja juz kilka dni zaczalem i nawet jak bym mial robic od nowa to i tak kto uwierzy ze od podstaw? -.- gdyby nie ten fakt to by moze cos fajnego wyszlo heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To zrób nową grę. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jeeezu... niektóre tematy są naprawdę "inne"... Argamegodon :P ? Bez jaj, jaką ja mam niby grę o armagedonie zrobić :D ? Spadają na mnie cegłówki, i muszę od nich uciekać? Czy może jestem Hugo, i poziom lawy ciągle się podnosi :P ? Nie mam nawet najmniejszego pomysłu... '-.- No, w sumie to mam na Escape of the room, ale... to raczej nie jest typ gry do robienia w 2 dni -_- Ale spróbuję jeszcze coś wymyślić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Łukasz się zawiedzie na Tobie jak tylko zobaczy temat. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Lojalnie ostrzegałem, że nie mam pomysłu. Zresztą wiesz co, Tymciu? Kompletnie mnie nie rusza fakt, że ktoś się zawiódł na temacie tury. Już dawno przyzwyczaiłem się, że połowie osób nie pasuje. I tego się i tak nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Problem ze mną jest taki, że pomimo mojej niepoważnej natury wszyscy biorą na poważnie to co piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Boś poważny facet jest. Przecież wiem, ze to było napisane pół żartem, ale Twój post uderzył w dość czuły punkt, więc nie omieszkałem wyrazić moich uczuć. =3 Układacz tematów to strasznie niewdzięczna robota. Zawsze znajdzie się ktoś, kto poburczy, ponarzeka i jeszcze nastawia emot " -.- ". Czasami niesamowicie mnie to drażni. Ale to oczywiście nie znaczy, że przestanę organizować Ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Obraziłeś mnie tym stwierdzeniem! Wybacz mi, na prawdę nie miałem tego w zamiarze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Oj już nie rób ze mnie takiego obrażalskiego buraka, przecież ani przez chwilę nie miałem Ci nic za złe. xD Po prostu wykorzystałem okazję do okazania niezadowolenia, o. No, idźcie robić gry, a ja idę popływać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 W takim wypadku to czuję się wykorzystany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No i prawidłowo. Ja Cię bez przerwy wykorzystuję, zawsze Ci to powtarzam przecież. :/ Czasami mnie sumienie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nigdy nie zdawałem sobie z tego sprawy. W takim wypadku powinieneś wyspowiadać się z tego na mej piersi, wtedy też Ci wybaczę, odpuszczę dotychczasowe grzechy i wypuszczę ze słowami "idź grzeszyć dalej". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carollo Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 zrobioną grę należy wrzucić na up'a i zawiadomić (na PW) Dark Maximiala? Dobrze? P.S. Trudny temat... :jezor: Dobrze, że tyle czasu jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Już mówiłem Maxowi nie raz by umieszczał linka do odpowiedniego formularza. Grę dodaje się tutaj: https://gmclan.org/index.php?liga24&act...meadd&zm=57 I można to zrobić tylko raz, nie ma możliwości jej edycji. W przypadku problemów zgłaszasz się wtedy do jednej z osób odpowiedzialnych za Ligę24 - czyli do Maxa, Marmota o ile się nie mylę lub do mnie ( ale to tylko ze względu mojego czysto technicznego wkładu w cały ten mechanizm ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 phi. a byłem pewny, że temat będzie związany z "Halloween" =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 skończyłem >:O https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=169 gra się nazywa 'Gra o końcu świata', sterowanie: strzałki + ctrl. miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Już mówiłem Maxowi nie raz by umieszczał linka do odpowiedniego formularza.Eee, kiedy niby? ;P Ale racja, umieszczać będę, bo jak widzę jeszcze nie wszyscy zorientowali się w systemie. I przypominam, że jeśli ktoś minimalnie przekroczy czas (od kilku do kilkunastu minut) niech poda mi bądź Tymonowi link do gry na PW, a zostanie ona zuploadowana! W końcu chcemy, żeby było jak najwięcej prac. phi. a byłem pewny, że temat będzie związany z "Halloween" =PMieliśmy już "Dynie z kosmosu", więc byłaby powtórka. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 no temat zarąbiasty ale zalatany człowiek jestem, dzisiaj piątek, jutro sobota i ziomki z irlandi wracają i ogólnie to nie skorzystam :( a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 do jednej z osób odpowiedzialnych za Ligę24 - czyli do Maxa, Marmota o ile się nie mylę lub do mnie ( ale to tylko ze względu mojego czysto technicznego wkładu w cały ten mechanizm ). Gdybym tylko miał uprawnienia do możliwości ruszania czegokolwiek tam, to pewnie i bym mógł pomagać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Do zarządzania ligą nie trzeba mieć specjalnych uprawnień. Trzeba mieć tylko moderatora, nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ou men, ale temat ;o Postaram się coś expresowego wymyślić wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kamrat: wykonanie badziewne ale giera ma to cos przyznam. Niby glupie, a bawi - to sie zawsze sprawdza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kamrat: wykonanie badziewnestarałem się jak tylko mogłem :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Fajny temat może też wezmę udział. Jedyne co mnie dręczy że wiele chce wziąć udział .... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 spokojnie, i tak polowa zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 hihih dodałem już gre. ;p Moja pierwsza skończona gra chyba. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi