Phoenix Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No dobra, może z tym Aliens Colonial Marines, się zagalopowałem, ale wydało mi się to dośc logiczne, ponieważ ten button taki podobny i nazwa :). PS: Popieram Marmota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No, panowie z GS, apeluję: ZRÓBCIE WRESZCIE JAKĄŚ GRĘ BO JESTEŚCIE W STANIE ZROBIĆ I TO BARDZO DOBRĄ jak nie z*******ą :) W pre-alphe (czy co to tam było) Alienów grałem i przyznam że mimo to iż wiele nie było to gra miała klimacik. A że ma to być kooperacyjna nawalanka w takich zarąbistych realiach, to z całego serca życzę wam żebyście to ukończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 TO SAMO DO POZOSTAŁYCH PANÓW Z GMCLANU KTÓRZY W WIĘKSZOŚCI SIĘ OBIJAJĄ! Może nie pojawiam się zbyt często w tematach o produkcjach GS, ale przyznam że jestem ciekawy jak będzie wyglądać AAOC. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 ALE NIE WSZYSCY MAJĄ DOBRY TEAM I TAKIE MOŻLIWOŚCI I ZAMIERZENIA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 To sobie zrób dobry team. Jeja. To że w zespole GS jest 3 z 4 administratorów strony nie znaczy jeszcze, że wszystkie produkcje będą super. I abarotno. To, że w zespole nie ma takich ludzi wcale nie znaczy, że ich twory mają być złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mimo wszystko - GS robi nam smaki na fajne gry już hoho i troche a nic z tego nie wychodzi ;) To sobie zrób dobry team. Jeja. No pewnie, już leca. Mówisz jak by to była kwestia 2 minut >xO To że w zespole GS jest 3 z 4 administratorów strony nie znaczy jeszcze, że wszystkie produkcje będą super. I abarotno. To, że w zespole nie ma takich ludzi wcale nie znaczy, że ich twory mają być złe. Teoretycznie tak, ale inna jest prawda - takie GS ma o wiele większe szanse stworzenia dobrej gry a mimo wszystko hmm...praktycznie... nie "wykorzystuje" jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @Yoda: Teoretycznie każdy ma szanse stworzenia dobrej gry. To zależy jednak od tego jak taki ktoś podejdzie do tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mimo wszystko - GS robi nam smaki na fajne gry Czy ja wiem. Najbardziej co mi z tych wszystkich sygnaturek reklamujacych rozne takie tam tytuly, i filmikow, gierek to najwiekszy smak zrobilo na mnie hidden sword i sadzilem, ze nie dlugo gra zostanie rozbudowana w dobrym kierunku, niestety zostala rozbudowana w strone mmo (niestety dla mnie bo nie przepadam za takim rodzajem rpg/hack'n'slashow) ktory i tak upadl. No ale nadal mysle, ze moze jednak cos z Aliensow bedzie. Zgodze sie z Yoda, ze nie wykorzystuje szansy zrobienia dobrej gry, ale trzeba tez wziasc pod uwage, ze kazdy ma wiele innych spraw na glowie w zyciu niz robienie gier. A tak wogole, to mi sie wydaje ,ze w takim ukladzie Soulland wyjdzie wczesniej, i jak chlopaki sie przylozą to moze sie okazac dobra gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 @up: Z tego co wiem Psichix ostatnio też za dużo nie siedział nad soullandem. Co do tematu. Chłopaki macie świetny team i ja życzę wam tylko żebyście tego nie spieprzyli i skończyli ten projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tak dla informacji, panowie z Gear-Studio nie mają przecież nie wiadomo ile czasu. Mają własne życie i nie będą przecież 24/7 ślipieć przed kompem i robić gry. Chociaż fakt, że mają ten powszechny słomiany zapał niestety trzeba przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Niestety muszę się zgodzic z Nobody'm, ponieważ zaczęlście projekt ale nie chce się wam go skończyc... to smutne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Dużo w tym wszystkim jest racji, ale nie można tylko ciągle pisać: NIC WAM NIE WYCHODZI; NIE CHCE WAM SIĘ; NIE SKOŃCZYCIE TEGO; KOLEJNY PROJEKT DO KOSZA (i inne podobne teksty...) Trochę OPTYMIZMU, nie od razu Rzym zbudowano, używajcie optymistycznych i BUDUJĄCYCH wypowiedzi. Co do projektu(ów)... Pracujcie sobie spokojnie (nic na siłę!) i nie zmieniajcie co chwilę radykalnie koncepcji gry. Powodzenia!!! ZROBICIE TO!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 CesarX masz racje nie odrazu Rzym zbudowano. KOLEJNY PROJEKT TO KOSZA Nie znam słowa kosza :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 chyba miało być "KOLEJNY PROJEKT DO KOSZA" Nawet już nie pamiętam ile tych projektów było (nieskończonych)... odp. hmmm... dużo ale jak na razie AAOC spodobał mi się najbardziej. Oby tylko był ten sam klimat! "online" MMORPG a'la Armora? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 "online" MMORPG a'la Armora? xD Przecież to będzie kooperacyjna strzelanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 E tam, mi się najbardziej podobała wizja Almory: TOD. Właśnie robię podobną grę online do tych Aliensów, ciekawe która z nich ujrzy światło dzienne? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarX Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 literówka, już poprawiam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No i panowie z GS moglibyście coś napisac, czy projekt zdechł czy coś się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Że tak powiem ostatnio panowie z GS nie mają nawet czasu ze sobą rozmawiać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Poza tym te nowe Aliensy nie są wzorowane na Aliens Colonial Marines tylko przecież jednej z pierwszy gier Borka - AOC, powstałej kilka lat temu. https://gmclan.org/index.php?plik=68 Niektórzy to chyba downloadu nie przeglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Huh, przecież to z tej gry Borek był najbardziej znany jeszcze przed Almorą, chyba za czasów iglu.cz to jeszcze było... pamiętam jak zobaczyłem tą grę i się okazało, że to polak, to aż uwierzyć nie mogłem i mnie zmotywowało wtedy strasznie aby tworzyć dobre gry jak on (a czemu teraz już nie? :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Napewno w tych Aliensów zagram, ale coś prace ruszyły? Bo jestem bardzo ciekawy :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A czy wpłaciłeś daninę aby uzyskać te informacje? Newsy na stronie z tego co wiem są dodawane jak tylko pojawia się nowa informacja, tak więc ustawcie sobie gear-studio.com jako stronę startową i czytajcie co się pojawi. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No więc wpełzłem na stronkę i co? Ostatni news 30 października... jeśli pracę idą to moglibyście jakiś nowy filmik dac albo screena :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 I jajco. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Jak pojawi się coś nowego to pojawi się news na stronie i tyle, nie tutaj - ewentualnie później Borek coś napisze. I nie jęcz już "dajcie coś nowego" bo to tylko zniechęca ludzi do pracy. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Surki. Już nie będę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 No ale może doczekamy się bety. Ale ten filmik boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 "We also have a really much finished scripts of "Aliens" project. In a couple of days will be more screenshots and one important thing is that a alpha version will be at february of new year" W skrócie : Skończyli wiele skryptów, niedługo nowe screeny i w lutym 2009 alpha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Szkoda że dopiero w lutym... Myślałem że jeszcze w tym roku będzie alpha ;p W lutym to będę grał w D3 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nom szkoda, chciałbym ta gierke jak najszybciej wyprobowac. Ale tez zawsze prace nad alpha moga sie wydluzyc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi