PsichiX Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czy wie ktos jak sie nazywa piosenka tytulowa (theme song) z tego serialu?: http://www.wisevid.com/play?v=8t_8q_wdgvJ6 bylbym bardzo wdzieczny za podaniemi nazwy wykonawcy i tytulu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 a serial jak sie nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Better With You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie wiem :/ A wie ktoś jak się nazywa tytuł nowej ( w sumie nei wiem czy nowa ale caly czas slysze ja w radiu) piosenki, co ejst sobie muzyka nagle zwlonienie tempa i zaczyna spiewac bodajze "i never never dream..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Refresh :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Nieeee w ogóle nie słyszałem tego w radiu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://www.odsluchane.eu/index.php Następnym razem jak ją usłyszysz użyj tego. E: Kurde, miesięczny post... I tak się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Wie ktoś jak się nazywa w 3:45 tytuł tego filmu lub tych co po nim są? http://www.youtube.com/watch?v=0P8eb2n5IRc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 wiem że gdzieś indziej słyszałem tą muzykę i styl, ten sam ale inny tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 witam was serdecznie ostatnio w necie pojawił się filmik (myślę że teraz to już jest dość znany) ale ja dalej nie wiem wykonawcy... pytałam przez czat ale zanim ktos w ogóle był chętny do pogadania to zajmowało godziny więc napisze tu (taki hurt) jeśli ktoś coś wie proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dla mnie najlepszym sposobem na wyszukiwanie piosenki, której tytułu nie znam jest Midomi. Klikam, nucę kawałek piosenki i zwykle znajduje ;) Polecam, często się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 witam was serdecznie ostatnio w necie pojawił się filmik (myślę że teraz to już jest dość znany) ale ja dalej nie wiem wykonawcy... pytałam przez czat ale zanim ktos w ogóle był chętny do pogadania to zajmowało godziny więc napisze tu (taki hurt) jeśli ktoś coś wie proszę pisać A próbowałaś napisać do osoby, która wrzuciła ten film na YT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 tylko problem polega na tym że to samsung umieścił ten filmik i nie odpowiada na pytania.... a co do Midiomi to ciekawe.... nigdy o czyms takim nie słyszałam... problem polega na tym że to tylko melodia która nie ma słów myślisz że też odnajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bez słów też da rade :P. Ale najlepiej włączyć miks stereo i jechać na midomi. Lepsza jakość i większa szansa ,że odnajdzie piosenkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 hmmm muszę spróbować .. :) dzięki za radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pierwszy komentarz pod filmem = nazwa piosenki. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 u mnie pierwszy to: Pisałam do Samsung Polska, cytuję fragment odpowiedzi: "Zgadza się utwór jest specjalnie dla tej reklamy. Na chwilę obecną nie ma możliwości jego zakupu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pierwszy komentarz pod filmem = nazwa piosenki. -_- Jakby to było tak proste. Ta nazwa w komentarzu jest błędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter112 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 witam, czy zna ktoś tytuł tej piosenki http://www.supershare.pl/?d=2D3153092 ? Znalazłem tą piosenkę na serwerze cs-multiskill.pl. Próbowałem znaleźć na stronie serwera, oraz na Midomi, nic nie znalazłem, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Samsung udostępnił piosenke do pobrania pod tym linkiem http://digitallove.samsung.pl/extras Dzięki wszystkim za chęć pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiaczek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja ostatnio slyszalam fajna piosenke chyba to calvin haris spiewa ale nie znam tytułu czy ktos zna moze jego piosenki i jest w stanie mi pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig7 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Szukam muzyki z filmu trzy metry nAD NIEBEM . jaK KTOS COS MA TO PROSZE WSTAWIC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera555 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 O ile sie nie myle to na youtube jest muzyka z tego filmu trzy metry nad niebem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Rajski Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja ostatnio slyszalam fajna piosenke chyba to calvin haris spiewa ale nie znam tytułu czy ktos zna moze jego piosenki i jest w stanie mi pomoc :) Ja także szukam muzyki z tego filmu ktoś ma może linka ? Bardzo pilna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzana Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Swojego czasu też sie nad tym zastanawiałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Może Summer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi