Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam, Ponawiam ofertę pracy, którą miesiąc temu zarzuciłem na gmclanie, ale napiszę temat raz jeszcze. Jeżeli chcesz pracować jako programista php za atrakcyjne zarobki, w Warszawie (w siedzibie firmy) i masz ukończone 18 lat, to może jest to okazja właśnie dla Ciebie? Wymagania: 1) Znajomość PHP 4 & 5 z umiejetnością programowania obiektowego. 2) Znajomość bazy danych MySQL. 3) Znajomość technik AJAXowych. 4) Wiedza dot. MVC i z czym to się je. :) 5) Umiejetność posługiwania się językiem angielskim na poziomie umożliwiającym czytanie dokumentacji technicznej Mile widziane aczkolwiek nie wymagane: 1) Znajomość systemu operacyjnego Linux 2) Znajomość jQuery 3) Znajomość frameworka Kohana PHP. Wszelkie pytania zadawać w tym temacie lub PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Dasz mi na pierwszy czynsz i jestem facetem dla twojej roboty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Spoko, jak się skuszę, to mógłbym dać albo i nawet przenocować Cię jakiś czas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 a ja tak czysto z ciekawosci spytam: o jakich zarobkach mowimy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 uwierz mi na słowo ;p jak na taką pracę... Dużych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Gdyby nie to ograniczenie wiekowe... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 no właśnie :/ gdyby nie ten wiek... Ale myślę że ktoś powinien się znaleźć ;o (lecz ciężko będzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 uczyc sie php i mysql puki jest sie mlodym, a praca zawsze sie znajdzie w przyszlosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Wiedza to nie wszystko, jest jeszcze wykształcenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Wiedza to nie wszystko, jest jeszcze wykształcenie. to mial byc zart? ahihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 to mial byc zart? ahihihi Dla Ciebie to śmieszne bo jeszcze go nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dla Ciebie to śmieszne bo jeszcze go nie masz. A z drugiej strony - dla Ciebie to śmieszne bo je masz - zatem On nie zrobił nic złego pisząc w ten sposób - miał po prostu powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Globi: dla mnie to nie jest śmieszne. Mówię tylko, że dodatkowo spełniając wymagania trzeba jeszcze mieć wykształcenie i możliwe, że średnie może nie wystarczyć (chociaż pewności nie mam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Kto przyjmie programistę z wykształceniem podstawowym... Aż ŻAL :(. Od którego roku życia mogę się zatrudnić w jakieś firmie? Nie chodzi mi tu o Mc'Donalda* tylko o coś normalniejszego (jakaś pierwsza praca w zawodzie programisty). *nie wiem jak się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Jeżeli chciałbym by kandydat na to stanowisko miał wykształcenie wyższe informatyczne lub pochodne, to bym napisał. Dla mnie liczy się wiedza, elastyczność, zaangażowanie oraz umiejętność szybkiej nauki. Jeżeli znajdę taką osobę, to wystarczy, że za nią poświadczę szefowi i praca załatwiona. Sam nie mam wyższego informatycznego (została mi do napisania magisterka, ale z ekonomii...) i dostałem aktualną posadę po znajomości. Właśnie dlatego się jej chwyciłem, by naprawić błąd ze studiami, robić doświadczenie w tym fachu i za rok pójść na zaoczne informatyczne. Jeżeli osoba jest zdolna i posiada wiedzę na dany temat, to czemu by nie dać jej szansy? Oczywiście większość ofert wymaga wykształcenia, a to dlatego, że jest w pewnym stopniu jakąś zaporą dla amatorów, pseudoznawców, zaporą która pozwoli dać większe szanse na znalezienie wartościowego pracownika. Jest jednak coś ważniejszego od wykształcenia - doświadczenie w pracy. Jeżeli ktoś ze średnim wykształceniem ma udokumentowane wiele lat pracy jako programista w różnych np. znanych firmach, a ktoś inny jest po studiach i za dużo nie pracował, to jak myślicie, kogo wybierze pracodawca? Tak czy siak, uczcie się dzieci bo papier też ważny. Wujek Ranmus się na tym naciął, ale mu się poszczęściło, ktoś mu zaufał i stara się poprawić swój błąd (ekonomia to syf). ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 a ja se chodze do technikum informatycznego, potem na programowanie sobie pujde - wyksztalcenie sie przydaje, pozniej zawsze jakos robote dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Tak, a ja zamierzam iść do EIT jeśli powstanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jeśli można zapytać, jaka to firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 nie dowiesz się, dlatego, że to jest załatwiane po znajomości więc nawet nie pytaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 a ja se chodze do technikum informatycznego, potem na programowanie sobie pujde - wyksztalcenie sie przydaje, pozniej zawsze jakos robote dostaniesz Ty sobie ortografię najpierw popraw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ehh, gdybysmy rodzina sie do anglii nie wyprowadzili, to prawdopodobnie bym juz siedzial w wawie... moj ojciec pracowal okolo 10 lat w Vadim (Zakup, i naprawa komputerow) zna wszystko co wymienione, i jeszcze wiecej... ale tu mi jest lepiej :) i sie nie rusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 moj ojciec pracowal okolo 10 lat w Vadim (Zakup, i naprawa komputerow) zna wszystko co wymienione To On mialby za Ciebie pracowac czy jak? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 -.-, chodzi ze z praca w polsce to nie tak latwo, czy to musi byc ktos z gmclanu O.o, jak Wódz Ranmus napisal tu zalezy o skille, i umiletnosc szybkiego uczenia ich sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 najlepiej by było gdyby to była swoja osoba... a nie inwestować w kogoś po koleżeńsku ale kogoś kogo się nie zna... Jesteś za młody żeby to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Października 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Zna wszystko co wymienione a robi przy serwisie? Eeeee... Jakoś nie chce mi się wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ehh, gdybysmy rodzina sie do anglii nie wyprowadzili, to prawdopodobnie bym juz siedzial w wawie... moj ojciec pracowal okolo 10 lat w Vadim (Zakup, i naprawa komputerow) zna wszystko co wymienione, i jeszcze wiecej... ale tu mi jest lepiej :) i sie nie rusze This is epic sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 @Ranmus - Robil :) dla niego jezyki komputerowe, i wogole informatyka sa jedna z najwarznejszych zeczy aby poznac :) dalej sie uczy c++ i to on mnie do gma zaciagnal moze nie zna wszystkiego expert pro, ale po troche, i by sie douczyl jak cos :D i tak nic nie mowie, napewno do poski nigdy nie wroce iec zabilem 4 kotki :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Zna wszystko co wymienione a robi przy serwisie? Eeeee... Jakoś nie chce mi się wierzyć....bo mu zabrałeś pracę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Szaleni jesteście, skoro twierdzicie, że trzeba mieć wykształcenie żeby pracować jako programista. Owszem, to ułatwia znalezienie, ale tak naprawdę najważniejsze jest doświadczenie. Ja nie miałem nawet matury a mnie zatrudniono i gdy kilka dni temu rezygnowałem z pracy na rzecz studiów to szef powiedział, że zawsze czeka na mnie wolne miejsce - tak był zadowolony z mojej pracy. Gdyby nie to, że mam studia dzienne, to dawno bym siedział w stolicy z Ranmą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 O jakim doświadczeniu mówisz ? Na stanowisku programisty czy chodzi o umiejętności ? (Czasem dla innych jest ważniejsze doświadczenie na stanowisku zanim ocenią umiejętności). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi