Webzir Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 What? Jeszcze nie słyszałem o zwalidowaniu xD wytłumaczy mi jakiś nien0b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Walidacja kodu to sprawdzenie czy jest on napisany według ogólnie przyjętych standardów. Jak jest dobrze napisany to są 100% szanse, że pójdzie on dobrze na wszystkich przeglądarkach z wyjątkiem Internet Explorer, który ma własne, niezbadane jak dotąd przez nikogo standardy. Kod XHTML musi być napisany zgodnie ze standardami, bo jak się robi inaczej, to przeglądarka albo traktuje go jako zwykły HTML (jak się pomyli text/html z application/xhtml+xml), lub źle odczyta XML z którego jest zbudowany XHTML, co potem powoduje złe renderowanie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Taka ciekawosta, wchodzimy do działu "Dokumentacja PL' i klikamy na button walidacyjny. Gnysek, nu pagadiiiii! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 IMGSHACK IDZIE SIĘ CIĄĆ xD a wiecie ze istnieje imageshack.su? najlepsze jest to, ze po wejsciu na strone ukazuje sie nam flaga zwiazku radzieckiego ;3 *taka ciekawostka* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 To już lepiej by było ImageShack.sux xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 .su jest domeną internetową przypisaną do Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich. Rejestracja odbywa się poprzez RUcenter. Pomimo, iż Związek Radziecki rozpadł się w 1991 roku, to domena .su jest wciąż bardzo popularna w Rosji (obok domeny .ru). Rejestracja strony pod domeną .su kosztuje w Rosji 100$. pewnie Putin kagiebista-terrorysta im kazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Przepraszam was za nie walidację poprawnie strony. Zaraz to poprawie razem z daniem miniaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Forum Morgo Games Zapraszam na moje forum (narazie puste :P). Zapraszam rowniez na moja strone Morgo Games ktora caly czas sie rozwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Morgo na stronie startowej zamiast wyrazu Witaj jest wiaj :P Może to się kojarzyć ze zwiewaniem :D Ja swojej strony nie będę podawał bo mam linki do niej w sygnaturze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Morgo na stronie startowej zamiast wyrazu Witaj jest wiajHehe rzeczywiscie :D . Dzisiaj to poprawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ok! Zapraszam na moją stronę domową: http://kaflik.net . AHa odrazu mówie, że strona nie jest w 100% walidowana, bo ten theme ktory ściągnełem taki jest :D. W niedługim czasie postaram się poprawić. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ta nazwa "Let's Programming" taka mało poprawna gramatycznie mi się wydaje :] . Poza tym, masz dużo błędów. Few times to CMS? Puki? Ubuntu 7.14? Przpisze? Może kto wie? Poza tym, tekst wchodzi pod menu i nie widać całego wyrazu "dystrybucję". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 @up Masz racje, jestem jak kura pazurem. :D. Pozdrawiam, Iv!n. EDIT: Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 www.gamemakerfan.za.plStrona o Game Makerze.Ma forum.ZAPRASZAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 www.gamemakerfan.za.plStrona o Game Makerze.Ma forum.ZAPRASZAM!!! Yeah! Kolejna denna strona o GM. I oczywiście jest to czego na takich stronach nie może zabraknąć. Oto cytat, z którego dowiecie się o co mi chodzi. W podstronie przyklady umiescilem przyklad najprostrzej gry w kturej nie uzyto zadnego z skryptuw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 www.windapinda.yoyo.pl - Forum jajcarskie (Windows, Microsoft, Apple Computers, Mac OS, Mac OSX Finder, Steve Jobs, Bill Gates) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A ja tam z innej beczki dam www.exclusive-models.yoyo.pl Jako zę poza programowaniem zajmuję się tez modelarstwem na tej stronce zamieszczamy rysowane razem z kuzynem modele kartonowe do pobrania za free :) A jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bardzo fajna strona, Yoda, wreszcie coś naprawdę porządnego. Zapodam linka kuzynowi, bo on lubi sklejać takie kartonowe modele. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Świetna stronka, szkoda że tak mało modeli. (przynajmniej narazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Co do stronki to robił ją głównie kuzyn żeby nie było ;) (nie lubie html'a) Ja ją tylko tu zareklamowałem że tak powiem :) Za to jestem głównym "testerem" modeli no i też rysuję :) A co do ilości modeli to powiem że niestety ale stronka nie jest aż tak długo a jednak robi się taki model długo :/ ale staramy sie rysowac kiedy tylko jest czas no i powoli przybywa sprzętu... (właśnie teraz rysuję Cromwella - jeszcze tylko ustawienie arkusza, opis i będzie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No właśnie, bo to jest tak dobre wykonanie, że postanowiłem sprawdzić te twoje demka, ale one już nie są tak pięknie graficznie. :D W jakim wieku jesteście? Bo tak patrzę na te modele i nie mogę się nadziwić. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja - 15 , kuzyn - 24 bodajże :D Heh rozgryzłes mnie Ranmus :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 15? :| Masz 14 kłamco :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Znalazł się genealog :P - już skończyłem 14. Zaniedługo stuknie mi 15 - hehe i jestem starszy od ciebie :D Poza tym 14 to jakoś tak mało. A 15 to juz tak konkretniej... A co nie można se wieku troche zawyzac? Moze mam kompleks na tym punkcie... :P Btw Ranmus fajna ranga - Mistrz modelarstwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Aaa tam, dwa miesiące. Dobra koniec offtopa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bagno, ale bagno z tego twojego forum ;f Nie da się tematów pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A co do stron to: http://michalstrona.yoyo.pl - domowa, nie aktualizowałem już chyba ze rok, muszę coś z tym zrobić :D Proszę, nie oglądajcie działu flash poniżej dwóch pierwszych pozycji <doh http://marillion.yoyo.pl - strona zespołu Marillion, w trakcie budowy. Proszę, nie patrzcie na obraz na stronie tytułowej <doh http://kabbaret.yoyo.pl - strona mojego kabbaretu Oo i jeszcze kiedyś robiłem takie coś jak http://crossword.yoyo.pl ale padło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ile to pracy przy takich modelach, nie ma co xD (A ile części :P) Ja nie mam swojej strony... Kto mnie nauczy html'a to wtedy zrobię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bagno, ale bagno z tego twojego forum ;f Nie da się tematów pisać. Ojojoj, musiałem zmienic theme, teraz juz jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 http://michalstrona.yoyo.pl - domowa, nie aktualizowałem już chyba ze rok, muszę coś z tym zrobić biggrin.gif Proszę, nie oglądajcie działu flash poniżej dwóch pierwszych pozycji Oszust! Ta strona to przykład portalu z kursu php komputer świata z podmienioną grakiką i stylem! LIE, LIE, LIE, LIER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi