dziadekkleofas Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja bym nie chciał mieć banera do twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 i źle wskazujesz daty: 08/05/2008 - Site was created powinno być 05/08/2008. najpierw dzień, a potem miesiąc, bo inaczej każdy pomyśli, że stronka działa od maja ;/ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja bym nie chciał mieć banera do twojej strony. Ależ ja ci nie każe mieć ten baner oj czepiasz się i tyle XP i źle wskazujesz daty: powinno być 05/08/2008. najpierw dzień, a potem miesiąc, bo inaczej każdy pomyśli, że stronka działa od maja ;/ :P Niestety muszę cie rozczarować data jest napisana poprawnie Polacy piszą tak jak ty powiedziałeś ale nie Anglicy a strona jest całą po angielsku więc styl pisania daty też tylko tam chyba tego zera na przodzie nie powinno być o ile się nie mylę to poprawnie jest tak 8/05/2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 o.O ładnie anglicy to dziwny naród, ruch lewostronny, nazwa miesiąca pisana przed dniem ;O Co jeszcze? i zwracam honor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Co do daty, to ciężko było sprawdzić w wikipedii? 1) Polacy nie zapisują 05/08/2008 tylko 5.08.2008 2) Anglicy zapisują 05/08/2008 3) Francuzi 05/08/2008 4) Amerykanie 08/05/2008 5) Niemcy 5.08.2008 itd. To wszystko zależy od kraju. A jeżeli ktoś chce być jak najbardziej uniwersalny, to niech zapisuje datę światowym standardem (ISO 8601) - 2008-08-05 i wszyscy będą zadowoleni. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 LionX, coś ci ta strona nie chodzi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 LionX, coś ci ta strona nie chodzi. ;) Nie chodzi bo jakiś noob zeżarł mi transfer ale mam już ją na innym serwerze znacznie lepszym :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To może pochwalisz się nią? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 po co by znów jakiś noob mi ją spamował ważne z ci co mają ją znać to ją znają XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ale ja nie znam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A moja jest tu Musze se domene kupic bo niedroga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 taaaa zmieniłem treść mojego forum na fajniejszą jest to forum miłośników kreskówki pt. Wyścigi NASCAR i dawnego lepszego FoX Kids/Jetix zapraszam do logowania :) Wyścig NASCAR Forum Jeśli będziecie chcieli zmiany forum to proszę pisać w dziale propozycje i sugestie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Lolik: wut? ale ubogie forum... nic tam nie ma -_- Do tego ktoś napisał Ci na forum (fakt z błędami, ale zawsze) a Ty już go warnami częstujesz... Niezbyt dobra promocja forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Lolik: wut? ale ubogie forum... nic tam nie ma -_- Do tego ktoś napisał Ci na forum (fakt z błędami, ale zawsze) a Ty już go warnami częstujesz... Niezbyt dobra promocja forum wiem i dlatego chcę aby użytkownicy pomogli mi je wzbogacić a poza tym forum istnieje od wczoraj nocy aha to źle że dałem mu warna w regulaminie wyraźnie pisze za 3 byki otr. daje warna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 to źle że dałem mu warna w regulaminie wyraźnie pisze za 3 byki otr. daje warna smile.gif Tak ,tylko, że forum dopiero zaczyna się rozwijać, a takim zachowaniem na początku tylko i wyłącznie zniechęcasz innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 zdjąłem mu warna w końcu to pierwszy użytkownik a pomysł na forum jest dobry ?? acha i bardzo zależy mi abyście się logowali przez odwiedzanie forum jako gość na pewno nie pomożecie mi się rozkręcać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nowe forum? :F PunBB to syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nowe forum? :F PunBB to syf. napewno lepszy syf niż phpBB a SMF 1.1.4 jest lepszy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 czyli co usunąć forum PunBB i załozyć na tym drugim ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 napewno lepszy syf niż phpBB a SMF 1.1.4 jest lepszy ?? Nie zgodzę się, phpBB3 jest lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 PhpBB3 jest gorsze (a przynajmniej w tym momencie, zrobią poprawki - będzie lepsze) od "dwójki". Wystarczy zajrzeć do Bug trackera: phpBB3 - 13 stron phpBB2 - 21 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 NASCAR Racers Forum na nowym serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 http://www.wysciginascarforum.darmowefora.pl/index.php huh, z deczka długi adres do strony ;/ E: ale tak patrzę to o wiele lepszy od poprzedniego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 http://www.wysciginascarforum.darmowefora.pl/index.php huh, z deczka długi adres do strony ;/ E: ale tak patrzę to o wiele lepszy od poprzedniego ;) to dawaj zaloguj się :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 to dawaj zaloguj się Raczej nie bardzo, bo nie specjalnie interesuje mnie ta kreskówka ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Raczej nie bardzo, bo nie specjalnie interesuje mnie ta kreskówka ;| ale to forum je też o jetix i foxkids :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ech... 1. Załóż konto na jakimś darmowym serwerze. 2. Ściągnij i zainstaluj odpowiedni skrypt. 3. Czuj się ######ście z powodu pełnej kontroli nad forum. :) Zakładanie for/forów (nadal nie wiem jak to się w końcu odmienia) na tego typu darmowych site'ach jest wg. mnie bezsensowne. Nie dość, że dostajesz przypałową domenę (w Twoim wypadku to już masakra), to jeszcze, w większości przypadków, nie masz dostępu do bazy danych i nie dostaniesz kopii od administratorów. Instalacja skryptu jest bardzo prosta (jeśli będę miał czas mogę pomóc). Do tego... ach, nie chce mi się pisać więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 od czegoś trza zacząć nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tak, rób jak chcesz :) W każdym razie życzę powodzenia. Serio, serio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi