kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Achtung, nie śmiać się ;d: http://www.wzu.pdg.pl/ Strona klanu CSa ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Achtung, nie śmiać się ;d: http://www.wzu.pdg.pl/ Strona klanu CSa ;]. Ten shoutbox to jakiś podobny do tego z GMClanu (sposobem działania ma się rozumieć ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mój shoutbox jest wbrew pozorom wcześniej zrobiony niż ten GMCowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 O, nawet niezła ta strona. Ciekawe jak z kodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 @kryniak Fajny nawet lay ale coś validator pokazuje błędy www.validator.w3.org Moja strona www www.TutorialWeb.eu Oceńcie moje logo i inne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 szkoda, że takiej nie ma ;o Nie odnaleziono adresu Firefox nie może odnaleźć serwera www.tutorialweb.pl. Przeglądarka nie mogła odnaleźć adresu serwera dla podanego adresu. * Upewnij się, że wprowadzony adres witryny jest poprawny (np. "www.mozilla.org" a nie "ww.mozilla.org") * Czy domena aby na pewno nadal istnieje? Jej okres rejestracji mógł upłynąć. * Nie możesz oglądać innych witryn? Sprawdź swoje połączenie z siecią oraz ustawienia serwerów DNS. * Czy Twój komputer lub sieć jest chroniona przez zaporę sieciową lub serwer proxy? Ich nieprawidłowa konfiguracja może powodować problemy z przeglądaniem witryn internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A przepraszam za błąd Adres to: www.TutorialWeb.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 No ba strona odtworzona tydzień temu :P Albo 2 tygodnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 chodziło mi raczej o ilość materiałów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Aha a no wiem mało za nie długo dodam kilka materiałów a co myślisz o grafice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 100% twoja? no to nie taka zła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Forum ulubieńców starych gier Amiga, Pegasus C64 Disk Project Olsztyn użytkownicy zmieniają forum nie admin (oni mogą dodawać emulatory i gry ) :) Zapraszam Serdecznie wszystkich chętnych do pomocy w zebraniu gier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A wiesz, że to Twoje forum łamie regulamin pun.pl, na którym je założyłeś ;> ? 4. Zabrania się rozpowszechniania na forach treści niezgodnych z prawem polskim, treści obrazliwych i niekulturalnych. Co jak co, ale zamieszczanie tych gier to łamanie polskiego prawa, ponieważ nie wygasły prawa autorskie do nich, ani ich licencja nie uległa zmianie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 tak czyli nie mogę robić downloadu :( ale przecież te gierki są freeware to też nie wolno ich zamieszczać ?? a te serwisy jak emulacja.net i emuinfo co mają po kilka tysięcy gier w downloadzie to chyba nie pytały każdego producenta o zgodę nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Emulatory są freeware, gry nie. A takie serwisy jak te co podałeś, to najzwyczajniejsze w świecie warezownie, a to, że mają stary stuff, to nic nie zmienia :P . Krótko mówiąc, łamią prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A ja tak jeszcze dodam, że prawa autorskie nigdy nie wygasną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Forum ulubieńców starych gier Amiga, Pegasus C64 Kurde, na stronie są ROMy NES-a, nie Pegaza. NES!=Pegasus <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 NES!=Pegasus WUT? :huh: Znawca się odezwał, w Ameryce przykładowo, to na co oni mówili NES, u nas nazywało się Pegasus <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 WUT? :huh: Znawca się odezwał, w Ameryce przykładowo, to na co oni mówili NES, u nas nazywało się Pegasus <_< Przecież w Polsce w latach 90 też niektórzy mieli NESa i mówili na to NES, nieprawdaż?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Przecież w Polsce w latach 90 też niektórzy mieli NESa i mówili na to NES, nieprawdaż?? A co ty wiesz o latach 90? :huh: jak ludzie grali w Nesa to Ty w pampersy robiłeś .... pegasus jest po prostu europejskim klonem NESa, różnią się tylko tym, że na NESach widniał napis "Nintendo Entertainment System" a na Pegasusach i "Pegasus" i zazwyczaj "Nintendo Entertainment System" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A co ty wiesz o latach 90? :huh: jak ludzie grali w Nesa to Ty w pampersy robiłeś .... pegasus jest po prostu europejskim klonem NESa, różnią się tylko tym, że na NESach widniał napis "Nintendo Entertainment System" a na Pegasusach i "Pegasus" i zazwyczaj "Nintendo Entertainment System" Pegasus był klonem japońskiego Famicoma, ale no dobra, kończmy dyskusję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Po pierwsze -> rosyjskim klonem NESa ;p Po drugie -> Pegazus to podróbka NESa, więc raczej nie jest to to samo. To tak, jakbyś powiedział, że chiński klon jakiegoś samochodu jest identyczny z oryginalną wersją tego samochodu. Po trzecie -> to czy był klonem Famicoma czy NESa, to wszystko jedno, bo to to samo Po czwarte -> http://allegro.pl/item390078546_gra_telewi...sus_zestaw.html kup mi ktoś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Pegasus był klonem japońskiego Famicoma, ale no dobra, kończmy dyskusję Naczytałeś się na wiki i to jeszcze bez zrozumienia :huh: Pierwotna wersja NESa wydana wyłącznie na rynek japoński to właśnie Famicom <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 @kryniak Fajny nawet lay ale coś validator pokazuje błędy www.validator.w3.org Moja strona www www.TutorialWeb.eu Oceńcie moje logo i inne :P Skoro mam być taki dokładny: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...0&verbose=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 100% twoja? no to nie taka zła... Tak 100% moja grafika Skoro mam być taki dokładny: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...0&verbose=1 No to teraz super :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebook Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Skoro wszyscy to i ja się pochwale :P. => linkman.pl => seoman.pl Są to katalogi, więc jak chcecie podnieść wartość swojej strony w wyszukiwarkach, to zapraszam. Katalogi są darmowe i moderowane, więc na zatwierdzenie musicie trochę poczekać :boxed:. Ps. Witam kryniu :sp_ike:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czym sie roznia? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ps. Witam kryniu :sp_ike:. witam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czym sie roznia? :0 Jak to czym? Nazwą i ilością linków do stron w katalogach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi