Syliush Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 TrueSwordOnline - strona produkcji mojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Stary link. Nowy macie w poście nr. 406 ;) TuxMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Tuxman, idź do psychiatry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 TuxMan nie OTSu a OTSa. Cały serwer ogółnie ssie. A tak ogólnie WTF? Jaki ma związek pentagram z naziznem? LOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Na początku wyślij SMSa pod numer 694735061 o treści NAZIOTS.PACC.TIBIANUM (gdzie TIBIANUM wpisz numer konta na OTSie ;)) Potem otrzymasz SMSa zwrotnego z informacją, że dostałeś PACCa Nie ma to jak genialna metoda kupowania PACC przez wysłanie smsa na prywatny numer xd . To już nie lepiej przez GG napisać? Ty zarobisz na tym tyle samo, a chcący kupić nie straci tych paru groszy na SMSa :) . Swoją drogą, to Twój numer telefonu ;> ? A, i jeszcze jedno - pisze się "kupowanie", a nie "kupywanie". I jeszcze ostatnia rzecz - CO TO W OGÓLE JEST ZA STRONA?! Co mają pentagramy do nazizmu? Czemu akurat nazistowski? Czemu OTS dla Hitlerowców? Po co PHP-Fusion dla takiej drobnej stronki informacyjnej? Wybacz, ale to jest żenująco-śmieszne ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ludzie, opamiętajcie się! Zmieniam zaraz nazwę :P Dam nowy adres ;) EDIT: Dobra, jest ten sam adres, ale jest wszystko inne (skin, opis) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ludzie, opamiętajcie się! ? Chyba ty się opamiętaj. Btw "Nazistowski OTS" mnie rozwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Myśli, że jak ma nazi w nazwie to go polubią na tym forum. Ani trochę śmieszne - za to żenujące na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Widzę, że tymon za moimi plecami anulował rangę tuxmanowi... cóż... dałem nową. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Widzę, że tymon za moimi plecami anulował rangę tuxmanowi... cóż... dałem nową. :) Już wolałbym "Major User" od tych żenujących rang "Moi kumple ---^" i "Nazi wannabe :(" Myśli, że jak ma nazi w nazwie to go polubią na tym forum. Ani trochę śmieszne - za to żenujące na maksa. Popieram. Przez moje lamerstwo wymyśliłem żenującą nazwę. No to jakie macie propozycję na zmianę nazwy strony?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Popieram. Przez moje lamerstwo wymyśliłem żenującą nazwę. No to jakie macie propozycję na zmianę nazwy strony?? :] Chair-Motherbreakin' OTS. Pasuje zarówno do klimatu jak i poziomu grających. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Chair-Motherbreakin' OTS. Pasuje zarówno do klimatu jak i poziomu grających. ;P Na pewno żaden z moich kolegów nie tłukł starej krzesłem. Nie pasuje mi ta nazwa. Może jakaś inna?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wiesz, pewnie masz nie wiarygodnych kolegów, słyszałem że jeden zajebał jedną na śmierć! A PENTRAGRAM roxxił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wiesz, pewnie masz nie wiarygodnych kolegów, słyszałem że jeden zajebał jedną na śmierć! A PENTRAGRAM roxxił. Wiem. Oglądałem to kiedyś w TVN ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Proponuję "Shatanistic OTS". I tym razem pentagramy będą pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Proponuję "Shatanistic OTS". I tym razem pentagramy będą pasować. O! Yoda, dziękuję. Zaraz zmieniamy nazwę i damy wszystko nowe :) Aktualnie: Wszystko ready! Strona nowiusienkiego OTSa: http://satanisticots.dx9.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 O! Yoda, dziękuję. Zaraz zmieniamy nazwę i damy wszystko nowe :) Aktualnie: Wszystko ready! Strona nowiusienkiego OTSa: http://satanisticots.dx9.pl A propos wyglądu strony, marna. Nawet sam HTML wystarczy dla takiego czegoś :) EDIT: Fajna obsługa telefoniczna ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Game Maker Portal mój portal o game makerze Swoje strony reklamujemy w tym temacie, a nie "Ciekawe linki". Przeniosłem. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Game Maker Portal mój portal o game makerze Niech umrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 TuxMan, weź ***** z takim shitem... -_- Wulgaryzm - warn. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @UP: Czy takie avatary są dozwolone? o.o Żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 O! Yoda, dziękuję. Zaraz zmieniamy nazwę i damy wszystko nowe :) Aktualnie: Wszystko ready! Strona nowiusienkiego OTSa: http://satanisticots.dx9.pl Powiem krótko: Jakiego wyznania jesteś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tuxman, myślisz, że jesteś taki śmieszny? W sumie nawet nie da się mieć mniejszej reputacji niż ty. Żałosny jesteś, idź się lecz, umrzyj, wyjdź i nie wracaj ... Jesteś bardziej żałosny od Greli. Tylko zamknij za sobą drzwi... o ile w domu nauczyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Game Maker Portal mój portal o game makerze Kupa! Powiem krótko: Jakiego wyznania jesteś? tongue2.gif Pewnie jest Hinuduistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Na temat tej strony mogę powiedzieć tylko jedno. Jestem gejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Game Maker Portal mój portal o game makerze Fajnie jeżeli by coś tam wogóle było :huh: I do tego gotowy szablonik i ogółem Kupa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Niech umrzy. Popieram Jakluba. Niech będzie zablokowana ta strona i twój profil na CBA :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://fbutkiewicz.eu/ http://pbgamestudios.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Popieram Jakluba. Niech będzie zablokowana ta strona i twój profil na CBA pierwszy dzień istnienia tego portalu i takie opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi