Jaklub Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 To moja 4 skończona gra. Pacman będzie zjadać kropki w 18 levelach. Do wykończenia 4 bossów. Gra ma 971 kilobajtów - warto ściągnąć. Gra została zaaktualizowana - ma muzykę, odbugowany system passwordów i kangur pokazany jest od frontu. Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Do pobierania: Puckoman Full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Gra jest lepsza od dema oczywiście ale wygląda jak mix ze wszystkich gier na gma które znalazłeś. :lol2: Kody trudno zapamiętać ,trzeba by zapisywać na kartce. Co do bosów to ten kangór dziwnie chodzi/lata. A gdzie muzyka, nie jesteśmy w kościele tylko na placu boju aby zbierać kuleczki xD Potrzeba w tej grze jakiejś muzyki :censored: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Muzyka będzie, a ruchy kangura zostaną zmienione. Bo on lata. :lol2: Aktualizacja już była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 z tym systemem passwordow jest cos nie tak, wlanczam se gre wpisuje byle jaki password i przenosi mnie do 18 planszy ;| myslalem ze poprostu jakims wielkim fuksem zgadlem ale jak przegralem i drugi raz wpisalem byle jaki password przenioslo mnie do 2 bossa i podspodem byl napisany password do tej planszy ktory byl wogle inny niz ten ktory wpisalem ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Nie jest nic nie tak. Po prostu za pierwszym razem odkryłeś betowy password do 18 levelu (rozwalanie Johny'ego na dłuższą metę nudzi - po to go zrobiłem). Brawo! :) Za drugim - nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi. Po prostu - z pełną satysfakcją przechodzi się uczciwie - bez kodów i passwordów na 'chybim trafił'. Spróbuj. A jeśli chcesz mieć mniej bugów - także w systemie passwordów - ściągniesz wersję aktualną. A gdy ją pobierzesz - będą tylko 4 passwordy zgodne z podpisami. Muzyka też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 chodzi mi o to ze wpisalem byle jaki password przenioslo mnie do rysunku zabij bossa czy jakos tak i na dole byl pokazany password i byl on inny niz ten ktory ja wpisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Tego już nie ma po aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 zagrałem chwile i wyłączyłem nawet nie doszedłem do bossa bo za nudna gra. i czemu robisz jedną gre za dróga przecież żeby stworzyć jakąś pożadną grę trzeba przy niej siedzieć conajmniej z tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Rudolf snajper? Może zainspirowany niejakim Razoffem z Raymana 3? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 raczej nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Fajna gra. Jedyne, co mi się nie podoba, to te "słońca", co gonią biednego zjadacza kropek :). Anyway, ładna grafika; co do gry, to tylko kolejny klon PacMana :(. PS. Fajna plama się robi z tego Puckomana :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pomysl samej gry jest dobry. Pomyslalbym nad dopracowaniem menu (przy wyjsciu z "zrob password" wychodzisz do poczatku gry, a nie spowrotem do menu, tym bardziej, gdy wychodzisz escape to zamykasz gre). Brak listy zapisow. Popraw przejscia miedzy levelami. Jesli chcialbys ja dalej rozwijac to pomyslalbym nad inna grafika taka jak np. 2 levelu. Moim zdaniem warto dalej ja rozwijac. Muzyka moze byc. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi