pio_trek Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 temat do skasowania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Gra jest totalnie bezmyślna. Czasem nie jest to nawet złe ale tutaj to dopiero dół :] Wystarczy stanąć troche nad tym fortem, przytrzymać spacje i strzałke w lewo (ew w prawo xD). I rób tak aż ci się znudzi. Czyli około po 30 sekundach. 1/6 Czasem się zastanawiam czy niektórzy robią takie kiepski gry aby sobie posty nabijać. EDIT: I jeszcze ta mp3 :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 popieram radsuna. gierka nie ma sensu. co to za frajda rozwalanie zolniezy i czolgow jesli to nie ma najmniejszego celu. pomysl gry fajny ale trzeba by poprawic mase bledow i dodac urozmaicenia. moja ocena 2-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja również. Gra ma niewygodne sterowanie. Jeśliby myszką sterowało się lufą, było by o wiele wygodniej. Ocena (SUBIEKTYWNA): Grywalność - 3/10 Niestety zabijanie żołnierzy i rozwalanie czołgów szybko się nudzi. Do tego nie bardzo wygodne sterowanie. Grafika - 6/10 Ładnie prezentuje się ogień (z lufy), ludzie i czołgi. Reszta trochę nijaka. Audio - 4/10 MP3 w tle zaczyna wkurzać po 10 sekundach. Dźwięków nie usłyszałem. Ogólnie - 4/10 Pomysł nie został w pełni wykorzystany. Zabijanie żołnierzyków sprawia satys- fakcje - ale niewielką i krótką. Czołgów - żadnej. Na koniec trochę pozytywnych słów - wystarczy rozwinąć gierkę, a będzie całkiem całkiem. Mogło być gorzej. Dopracuj grę - będzie fajna, gdy ją rozbudujesz. Odjąłem ci pół punktu z oceny, bo masz w swojej grze cudzy efekt (ognia) i nie ma o tym żadnej wzmianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ładnie prezentuje się ogień (z lufy) Przecież to jest gotowy efekt w GM 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 przecierz to była gra zrobiona w GM 6.0!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Efekt z przykładu miotacz ognia autorstwa Ranmusa :P Swoją drogą Piotrex mogłeś chociaż w okienku z informacją zostawić ksywke ranmusa w ramach podziękowania za przykład ... później się ludzie dziwią że nowe przykłady nie są robione ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 GM 6.0 i 6.1 to to samo przeciesz tylko że w 6.1 jest coś nowego!(nawet niewiem co hehe bo niemiałem 6.0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ważne, że efekt jest ładny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ważne też że ten efekt jest cudzy, a nie ma żadnej o tym wzmianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dlatego odejmuje mu pół oceny. Patrzcie na mój pierwszy post w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 To jest gra mojego sąsiada zgadzam się z opiniami że jest denna ale on czyli Piotr Kaleta pracuje nad nową grą jeszcze niewiem jak się nazywa ale jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Gdzie się zciąga ta grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Yyyy... ja już od dawna nie wymagam umieszczania mnie w creditsach jeśli ktoś wykorzystał mój przykład gdzie nie ma tego napisane. No chyba, że gra by była na wysokim poziomie, to fajnie by było coś takiego zobaczyć. :) Swoją drogą niech ktoś umieści kopię w uploaderze, bo też bym chciał zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi