Bassmaster Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mam pytanie jak jest z zakupem kluczu w Polsce na jakie konto bankowe musiał bym wpłacić i w jakiej walucie i gdzie złożyć zamówienie do klucza gm 6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 W dolarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Klucza do gm 6.1 już raczej nie kupisz. W grę wchodzi tylko 7.0 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 W Polskim banku w dolarach czy przez Western Union? UP: :( Dobra ma ktoś z Was klucz GM 6 do sprzedania :P? A z kluczem GM 7 jak jest jaka strona do zamówienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Klucze kupujesz WSZYSTKIE: I do GM5, i do GM6, i do GM7. Więc nie podawajcie mu fałszywych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Dobra znalazłem rejestracje do GM7, a gdzie znajde do Gm6 Aha i co to Paypal i czy musze w nim mieć jakieś konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Bassmaster, mógłbyś się pochwalić kluczem do GM7? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Nie mam go jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Z tego co wiem to Gnysek załatwia klucze. Wystarczy mu wysłać kasę pocztą w złotówkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tak, można też samemu zapłacić kartą przez sieć lub posiadają konto w PayPalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Gnysek załatwił byś mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tak, jak przelejesz mi odpowiednią kwotę na konto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tak, jak przelejesz mi odpowiednią kwotę na konto :D Można wiedzieć ile ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Musisz przeliczyć obecny kurs sprzedaży Euro + jakieś 5 złotych, bo bank może sobie liczyć ekstra, jak przelejesz mi z konta bankowego, to mogę resztę która ewentualnie zostanie zwrócić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Czyli jako euro mam liczyć? A ile będe czekać na klucz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Jak dostanę przelew, dane i mejla na którego mam Ci zarejestrować klucz, to w pierwszej wolnej chwili :P Jakieś 55 złotych to będzie. Zaraz dam tutka, jak kupić samemu klucz do GM7 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 55 zł? Nie około 48 zł tyle mi wyszło po przeliczenie dolarów usd bo 20 usd rejestracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ale na ekarcie karcie mam tylko złotówki i Euro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Aha, ale wysyłam Ci kase na numer konta? Jeśli zostanie reszta to zwrócisz mi ją :)? Edit: Aha i czy do gm7 czy do gm6 zamawiasz? Wogule, co lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Aha i czy do gm7 czy do gm6 zamawiasz? GM7. Wogule, co lepsze? Tak w ogóle, to GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 GM7 jest lepszy ;d Po prostu, więcej funkcji, kosztem zwiekszenia wagi pliku wyjściowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no niestety tak zauważyłem że gry z gm7 ładują się wolniej niż te z gm6 nawet bardziej skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Aha, ale wysyłam Ci kase na numer konta? Jeśli zostanie reszta to zwrócisz mi ją :)? Edit: Aha i czy do gm7 czy do gm6 zamawiasz? Wogule, co lepsze? Jeżeli z banku - to oczywiście, mam darmowe przelewy więc co do grosza oddam nadmiar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no niestety tak zauważyłem że gry z gm7 ładują się wolniej niż te z gm6 nawet bardziej skomplikowane. To zależy tylko i wyłącznie od obładowania gry zasobami, a nie od stopnia skomplikowania. Im więcej grafik, dźwięków, teł i innych wpakowanych do pliku EXE, tym dłużej będzie się ładować gra. Im więcej wczytujesz zewnętrznie, tym szybciej się ładuje gra. I to jest reguła do każdego GM. Zresztą, nie chcecie, żeby wasze gry nie działały na systemach nowszych niż XP, używajcie sobie GM6. Za jakiś czas wyjdzie Windows Seven, ludzie zaczną przechodzić na Vistę i Sevena, coraz mniej osób będzie używać XP, a wy będziecie żałować, że robiliście w GM6, a nie w GM7, bo wątpię, że Mark Overmars będzie rozwijać swój Vista Converter. Co prawda, w obecnej postaci działa, ale nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 To zależy tylko i wyłącznie od obładowania gry zasobami, a nie od stopnia skomplikowania. Im więcej grafik, dźwięków, teł i innych wpakowanych do pliku EXE, tym dłużej będzie się ładować gra. Im więcej wczytujesz zewnętrznie, tym szybciej się ładuje gra. I to jest reguła do każdego GM. Mark Overmars przyznał się do tego oficjalnie i zalecił używanie DLLi nawet, do szyfrowania :P http://glog.yoyogames.com/?p=399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Podawaj numer konta :). Na PW, tak gdzieś w poniedziałek, w wtorek wyślę Ci kasę. 55 zł.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi