Marzec Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Robię program graficzny i zrobiłem mu już dosyć sporo funkcji. Nagle zonk :P Odkryłem, że nie ma żadnej możliwości, żeby cokolwiek importować z GMa do formatu jpg :crying: Czy ktoś zna jakieś sposoby??? dll-a sam nie zaaplikuję :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 GML screen_save( ... ); //całe okno gry screen_save_part( ... ); //wybrana część ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tak - a to zapisze w formacie: (Tamtara taaam) BMP :( Tylko DLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A nie da sie screen_save("lol.jpg") ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Nie, nia da się. Rozszerzenie będzie inne, ale format pozostanie ten sam. Kiedyś widziałem na GMC Dll do konwertowania bmp na jpg lub png. Szukajta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 @up: Dzięki, bo już myślałem, że wszyscy są tacy tępi, żeby nie pomyśleć o ".jpg" xD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 -.- Sam go nawet na GMClan dawałem ;d GMfi http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=305640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 O, właśnie to. Zaraz dodam do downloadu. Edit: Hm, jednak nie dodam, bo widzę, żę pliki GMa nie są uaktualnione do wersji 6, a ja nie mam jak tego naprawić. Czy ktoś mógłby przepisać ten przykład na gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 image.dll i mój belt generator z ubar.pl, resztę już znasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Cieszy mnie, że dostałem tyle odpowiedzi :P Jednak nadal stoję w miejscu. -.- Sam go nawet na GMClan dawałem ;d GMfi http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=305640 Do mojego GM'a 6.1 nie mam jak owej owości dodać, więc nic mi to nie pomaga. Nadal poszukuję jakiegoś ładnego skryptu współpracującego z dll zapisującym do jpg... @Pieter - image.dll znajdę na GMClanie? :P Może jeszcze skrypt do niego? :P Poszukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ok... jestem zmuszony napisać posta pod postem, bo jestem zdezorientowany :( image.dll i mój belt generator z ubar.pl, resztę już znasz :) Resztę już znam, tyle, że reszta udostępniona jest w formacie exe :( W czym mi to ma niby pomóc? Ja chcę, żeby mój program zapisywał do JPG, nie szukam programu, który to robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 o sposobach które mogą Ci pomóc, nie mogę rozmawiać niestety ;[ spróbuj się domyślić. Skoro jest kompilacja musi być też ...........(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Skoro jest kompilacja musi być też ...........(?) Dekompilacja... jednak takie cos jest nielegalne :/ PS: sorki ze nie ma polskich znakow mam XP64 ENG :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi