Pieter Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 bezsensowny tok myślenia. Zmienić na lepsze później? Po co? Przecież to są twoje prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Przyciski po angielsku, a zawartości po polsku? Zdecyduj się. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 bezsensowny tok myślenia. Zmienić na lepsze później? Po co? Przecież to są twoje prace... To są moje prace, ale nie są to prace do których się przyłożyłem. Te "lepsze" to będą prace nad którymi dłużej posiedzę. Są to moje, ale jeśli osoba która zamawia zobaczy takie prace może tą ja odrzucić no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ogólnie powiem tak, taką stronę powinno się zakładać jak się ma co pokazać jeśli się nie ma to zakładamy sobie bloga, o. Jeśli jednak już mamy coś wartego uwagi do umieszczenia w miejscu publicznym jakim jest internet to do tego przydało by się postarać by nasza "wystawa" była w całości wykonana własnoręcznie. Nie ważne jak bardzo była by szpetna, byłe była hand-made. To już się liczy. Jeszcze coś. Nie wiem jak was, ale mnie osobiście wkurza jak widzę jak ktoś się tytułuje jako "webmaster" na swojej stronie z gotowym szablonem. Co to za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 layounty niezłe, ale mogły być lepsze, duuuużo lepsze. mnie podoba się ten zielono-czarny. O i przytocę pewien cytat (niepamiętam już kogo): jak tak, to spróbuj sam takie zrobić! :D Edit: niedługo może złożę zamówienie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A co to za specjalista, który własne portfolio stawia na gotowym szablonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Już pracuję nad nowym wyglądem. Nie miałem czasu robić swojego a portfilo potrzebowałem na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 To po co się spieszysz ? Nie rób nic na chama. Musisz się spieszyć ? - Spiesz się powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak już wspominałem wyżej to port-filo było mi potrzebne na WCZORAJ. Dlatego też się śpieszę... <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi