Cobra Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Mam problem, czy da sie jakoś wyłączyć tą opcję: Zrobiłem sobie hamulec ręczny i jak naciskam strzałki gura, prawo i spacje to OK!, ale jak naciskam gura, lewo i spacja to kom "pika" bo zadurzo guzików! Chce takie coś jak w padach :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Czyli tzw. zmora Windows. Też mnie to denerwuje jak gram w Fife to nie moge robić sprintów z ukosa :] Szukałem wyjścia i jedyne co znalazłem to zmiana klawiszy ze strzałek na np. klawiaturę numeryczną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ale z was znawcy. Żadna zmora Windowsa tylko klawiatury i płyty głównej. Rada moja brzmi następująco: kup sobie lepszy sprzęt lub zmień konfigurację klawiszy. Wszystko byscie tylko na windowsa zrzucali. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A co ja bede se tiuningował PC przecie debil niejestem, internet mi chodzi i GM to wystarcza bo gram tylko na konsolach nieuznaje PC!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 atg,prosze pisz mądrzej,pisz mądrzej... hm,a może warto pogrzebać w biosie?ja nie znalazłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A co ja bede se tiuningował PC przecie debil niejestem, internet mi chodzi i GM to wystarcza bo gram tylko na konsolach nieuznaje PC!! <{POST_SNAPBACK}> Skoro masz takie zdanie o PC to po co go używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Tanie klawiatury mają swoje wady :P . Np. u mnie przejawia się to, przez to, że niektóre klawisze nie działają :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja np. zauwazyłem prioretytowość klawiszy strzałek - np. jak trzymam prawo i nacisne górę postac idzie do góry, ale jak trzymam górę i nacisnę prawo to już nie skręca - czyli priorytet ;] Wydaje mi się, że "pikania" pozbawione są klawiatury na USB - bo tym kabelkiem można dostarczać więcej informacji do kompa (ale naciśniecie wszystkich klawiszy naraz napewno skończy się tak samo :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Można sobie speakera odłączyć to też nie będzie pikało. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Widze <_< ze bende musial zrobic gre na pada! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Na padzie będziesz miał podobne problemy. Pomyśl też o tym że nie wszyscy takowego mają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja mam tylko zepsutego Dragona Manty, więc nie skorzystam :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja mam pada, ale takiego niewygodnego, że w ogóle nim nie gram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 a ja mam yoystick do symulacji lotów kosmicznych jak i ziemnych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Najlepsz najwygodniejszy pad to pad od PS2 wystarczy kupić przejściówe do pc! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mi pady do PS2 nigdy nie odpowiadały. Najlepsze pady to są do XBoxa i konsolek Segi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Co do padów to wole te PS1; A pada mam :D Gram na nim w co się da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi