Hanjuso Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 O nie, to juz dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Eee tam... trzeba byc dobrej mysli. To podobno* pomaga :) *ta, jasne <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Do szkoły panowie, do szkoły. Dziś jest wasz dzień :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 szkoła yay szkoła yay szkoła yay browar przed wyjściem yay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 To wszystko by było nawet wporzo, gdyby nie trzeba było tak wcześnie wstawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 I w moim przypadku zaczynać od uduchawiania, czyli mszy Św. ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A ja mam jakieś ślubowanie, to będzie trochę czasu na odespanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja teraz w 3 gim zaczynam chodzić na spotkania do bierzmowania, wszystko, tylko nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ranmus, płakać, przyjadę i Cię zgwałcę. AoM, ja też, a przystąpić raczej trzeba ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 JA NIE IDĘ BO W POLSCE I TAK HOMOSEKSUALNYCH ZWIĄZKÓW NIE UZNAJĄ WIĘC PO CO STARAĆ SIĘ O ŚLUB LOLOLOL j/k Nie mogę się doczekać lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja nie przystąpiłem do bierzmowania :D Nie chciało mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A ja w ogóle nie uczęszczam na lekcje religii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja też bym nie poszedł, ale matka aż na takie coś mi nie pozwoli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie wiem jak wy, ale ja już zdążyłem rozpocząć rok szkolny. Ba, nawet wypić za jego dobry przebieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tak też już zdążyłem oblać z kumplem że jesteśmy razem w klasie :D Pół litra maximusa poszło i jeszcze pół zostało więc jak ktoś zainteresowany to wbijać do warszawy :P A potem było bardzo wesoło a jeszcze później było już bardzo Nie wesoło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja już po rozpoczęciu, btw platyna mogę wpaść? :P Kurde, taka moja klasa, zgranie sto procentowe, no jednak są wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 lol dobre moja szkoła jest w remoncie :DDDDDDddd ponad 70% sal jest nieczynnych XD Jutro 2 godziny z wychowawcą a potem przez najbliższy tydzień sranie i nic nie robienie :DDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 O słabo, a ja jutro mam 7 lekcji na 8:55 ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 t już po :crying: maskara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Idziemy z kumplem do klasy i tak sobie gadamy ze w 3 klasie luzy, wszyscy tak mowia itp. Ale jak ticzerka podala plan lekcji to sie za glowe zlapalem i wyburczalem pare ladnych slow pod nosem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 lol dobre moja szkoła jest w remoncie :DDDDDDddd ponad 70% sal jest nieczynnych XD Jutro 2 godziny z wychowawcą a potem przez najbliższy tydzień sranie i nic nie robienie :DDD. U mnie też!!!, jest tylko 10 klas czynnych... i to w podstawówce (bo mamy złączone gimnazjum i podstawówkę) :D A gimnazjum będzie przez tydzień na wycieczki chodzić.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 U nas się niestety wyrobili z remontem... szkoda. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Lol, ja mam jutro na 12:40 i 4 godziny. Fizyka, oprogramowanie, ruski i technika informacyjna :) A nowa klasa jest całkiem wporzo. Szkoda tylko, że wszystkie autobusy były dziś przepełnione :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Tia, a ja jutro na 8:00 i mam niemiecki, dwa angielskie, religię, dwa polskie i geografię. Niby profil mat-inf :P . Ale i tak, kto by się przejmował, pierwszy miesiąc to luz. Zresztą jutro będzie wporzo dzień, bo jutro już pierwsze zajęcia w szkole muzycznej, więc będzie spoko. Tylko dozbierać jeszcze trochę kasy na instrument mi zostało i w październiku będę się oddawać muzyce, a teraz to aż się lepiej w Team Fortress 2 gra, tak po szkole xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 8 godzin omg mam. Do tego dwie informatyki ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja pierdziele w zyciu takich dlugich wakacji nie miałem, już rok trwają i sie kończyć nie chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Trzeba będzie rano wstać, zająć ławkę Ostatnia ławka = Darmowy nocleg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a co? w domu się nie wysypiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @Propaganja - heh ja mam podobnie... przez 3 miechy do szkoly nie chodzilem bo noge zlamalem, a do tego 2 sie doliczaja wakacji, hahahahaha! a ja wam tylko zazdroszcze, tutaj 1 dzien to w nastepny poniedzialek, ale trzebado 19 na jakiejs teletubisiowej party zostac, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Mnie się wydaję, czy wcieło mój post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi