Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzisiaj zaktualizowałem skrypt forum do najnowszej wersji. Co nowego: - Dział "zapowiedzi", do prezentowania swoich przyszłych gier (szablon już jest, ale póki co wymaga sprawdzenia) - Dział "kosz", do którego będą lecieć na jakiś czas zbędne tematy - Licznik postów jeszcze nie został ukryty - Pani kontekstowa otrzymała face lifting, stare zdjęcia zostały usunięte, póki co dodałem dwa, bo nie mam czasu na szukanie - Zmienił się sposób przeglądania profilów użytkowników, możemy dodawać kumpli, oceniać, wystawiać komentarze - Aktualnie nie została dokładnie sprawdzona spójność z portalem - Brakuje ikonek dla nowych działów (już poprawione) - Proszę sprawdzić czy widzicie ostrzeżenia innych użytkowników! Jeżeli coś przeoczyłem oraz macie jakieś uwagi - piszcie w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 <- to zostało chyba ze starego forum Zmieniłbym to "uploader uzytkownika" na coś ładniejszego. I dodałbym większą ilość PM, bo mi się nieraz nie mieszczą. :P Ogólnie lepiej to wszystko wygląda po aktualizacji. PS. Kto chce do moich znajomych? xD EDIT: I nie ma przetłumaczonych kilku zdań w edycji profilu: Show x Sidebar Last Visitors Te zmiany bedą widoczne przy następnej wizycie w Twoim profilu Show x Sidebar Comments Te zmiany bedą widoczne przy następnej wizycie w Twoim profilu Show x Sidebar Friends Te zmiany bedą widoczne przy następnej wizycie w Twoim profilu EDIT2: I tag GML nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A ja zauważyłem podczas edycji strony "O mnie", że te wybajerowane listy wyboru nie chcą za cholerę działać na Firefox 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A! Nie widać ostrzeżeń! :w00t: (Czy to zamierzone?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A! Nie widać ostrzeżeń! :w00t: (Czy to zamierzone?) Widać tylko własne ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ach tak. Zapomniałem dodać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie ma również tutaj całego tłumaczenia, poza tym są błędy w tłumaczeniu: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&a...amp;CODE=bbcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Heh, jak widać, wszyscy się wzięli za poszukiwanie bugów/niedociągnięć na stronie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zresztą, zrobiłem wyczerpującą informację w ". Edytuj stronę 'O Mnie'" a tu pupa. Nie wyświetla się to co napisałem w moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mi tam się zmieniło, też używam FF :P @UP: Przecież zmieniła Ci się strona "About Me", przynajmniej ja widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 - Brakuje ikonek dla nowych działów Dlaczego?..., Tymona wcieło? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Teraz to forum mi trochę naszą klasę przypomina (ci znajomi i to "o mnie") :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 I będą żarty typu "Twoja stara nie ma znajomych na GMclan'ie" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Teraz GMCLAN stał się społecznością po prostu ;p . Moim zdaniem zmiany tylko na lepsze. Co do tego "O mnie" - wystarczyło dać odśwież w przeglądarce i już mam ;D . Nawet zaczęły działać te rozwijane listy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Oceniłem już profil, i widzę że działa, tylko "About me" a "O mnie" nie za bardzo pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 - Licznik postów jeszcze nie został ukryty A czemu ma byc ukryty :P? Tak jest fajniej. btw. ja nie widze % ostrzezen innych Przycisk ocena przydalby sie na rowno z przyciskiem opcje bo brzydko to wyglada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 wreszcie jest liczba postów :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak by to powiedzial pewien bohater pewnego komiksu internetowego: niezly hardcore :P Nie no teraz jest super :) I nie usuwajcie licznika postow - tak jest fajniej :rolleyes: @up: wczesniej tez byla - wystarczylo wejsc w profil i "pokaz posty uzytkownika" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja się muszę przyzwyczaić do nowego ACP i dojść, gdzie mogę poczytać wasze Prywatne Wiadomości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no ale teraz jest tu od razu nie trzeba wchodzić nigdzie i tak powinno być. dobrze ejst. ogólnie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 UP@ czyli póki co nasze prywatne wiadomości są prywatne? fajnie :P a co do tematu to wygląd forum mi się podoba ale nie kontrastuje z wyglądem strony :( teraz czuje się trochę jak w internetowej szkole (do takiej to mogę chodzić) o i mogli byście dać od ilu puntów rangi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Super ;) Wydaje mi się, że na thecrims.org ten system wyświetlania profili został już dawno wprowadzony :) Mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja proponuje dodać standardową skórkę do wyboru. Ta mi się totalnie nie podoba ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przyzwyczaisz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mi sie podoba. jest taka ... modern :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Forum prezentuje się IMO lepiej. Niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mi się nie podoba. Lepsza była poprzednia wersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W czym lepsza ? Ta jest lepsza i lepiej wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W czym lepsza ? Ta jest lepsza i lepiej wygląda :P Byłem przyzwyczajony do starszych IPB :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tu nie podoba mi się czcionka ;p jakoś stylistycznie mi nie pasuje ;p btw Ranmus: nie widzimy ostrzeżeń innych userów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi