Nobody Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Hmmm... W sumie zapomniałem o poprzednich postach :P Ale i tak mi nie wyszło. Na zdjęciu Tymon miał część twarzy zasłoniętą laptopem, a sitha mi się nie chciało za bardzo rysować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Oczywiście do ciebie to NIE było. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 to o zdjęciach do mnie też było - wkleiłem zdjęcie platyny na rosół. na pewno lepiej to wygląda niż paintowe bazgroły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Z tym, że w tym temacie właśnie chodzi o bazgroły! (...) a osoba niżej musi narysować to co napisała osoba wyżej (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 tak jest. to wróćmy do tematu. ja chcę Platynę pouczającego wszystkich o celu tematu "chora wyobraźnia..." ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 rosół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A co chciałeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zapomnialem ;$ Chce teletubisie odprawiające czarną mszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 https://gmclan.org/up3604_6_bez_tytu_u.html ja chcę nikasa w różowym obcisłym wdzianku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 odświeżam bo to fajna zabawa była tylko ja sam siebie rysować nie będę, więc do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mi też się ten temat podobał :) EDIT: Ach zapomniałem. To ja chce monstrum będące kompilacją userów z GMC. Flaqa, YXE, siebie, Japana i gnyska w jednym EDIT2: Zapomniałbym. Nie chce tu widzieć żadnych wycinanek! Ma być narysowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 DJ YXE serwuje: Maszyna do masowego wyrywu lachonarium to ja prosze humorystyczne wariacje na temat loga firefoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Cudnie. Najbardziej mi zależało by się MONOBREW Flaqua pojawiła ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 niech beda marzenia papuasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja chcę... gnyska bez okularów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Gnysek ma monobrew. Ja nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 KCĘ PROCES ADMINISTRATORÓW GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie potrafię podrabiać stylu w jakim się rysuje sceny z rozprawy. Ja tam chcę załogę GMC pod piracką banderą na morzach Somalii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mógłbym wkleić obrazek z sygnatury Wojzaxa, ale chyba nie na tym polega ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja tam chcę załogę GMC pod piracką banderą na morzach Somalii. oczywiście GM zarejestrowany serialem z neta chcę pingwina wpieprzającego baterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 chce mario z pierdo-napendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Odświeżam, bo fajne było. ;) @UP Napęd przez "ę". Wiem. Nie przypomina mario, nie ma szelek itd. Platyna, który je rosół. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja chcę IamtheLawa tańczącego makarenę z cyganami :D Tak ich kocha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ja chcę murzynuw jedzoncych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja chcę upośledzonych fanów Chrobrego Głogów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Masz ode mnie (niestety guffno) Chcem Tęczowego Wombata =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Na holere tyle bialego? Az tak ci sie spieszylo aby wrzucic rysunek? Chce Wojzaxa budujacego swoj dom z wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja chcę siebie walczącego z upośledzonymi fankami Chrobrego :D A żeby było ciężej- dzierżę skórkę po bananie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 cholerę* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jak narysujesz to też może być :D Edit: Aaa... Nie do mojego posta :) Więc ok. :P Dalej chcę skórkę po bananie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi