mallo Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Chcę kangurka Kao VS. Bowser VS. Seid VS. Admini Gmclanu, a na tle leci ludzik z trisims 3. Aha, to ma się dziać na marsie w kształcie ragemana i ma tam być też w tle oprócz ludzika wielka głowa Raymana jako gwiazda śmieci. Nic więcej nie wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Grubsze trzeba było narysować :D I na moim avku loki powinny być ;x Takie całe afro :D OF COURSE NAWET DUBBING DYZMKOWO! Hmmh. Pomyślmy... Chcę siebie i ranmusa i dziadkakleofasa jak wpychamy sobie kostki k20 do nosów *-* Ew. Dla chętnych może być jeszcze jak IamTheLaw prosi, że on też chce. Mwahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Po lewej dziadekkleofas, w środku gnysiu i po prawej Law. W edicie dam co chcę, bo wypadło z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A ja??? :(((((( Zawsze marzyłem o trójkącie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Sorry. Już zrobione. Moje łatwe (do narysowania, nie wiem czy do wysłuchania) en_6280 rapującego pod prysznicem. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja chcę psysia widzącego waszą głupotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Chcę bedzioma jak soli ciastko czekoladowe. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to po prawej to sól użytkownicy gmclanu robiący rysunki w paincie gogogogogogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Tramwaj na Wspólnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wystarczy spojrzeć na pierwsze strony tego tematu i na obecne. Pozom już glebę gryzie. Jaklub +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Chcę banana z uśmiechem, oczami, rękoma i nogami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ferrari, Ignis - nie odpowiadajcie w tym temacie, bo się przedszkole robi. Srsly, porównajcie pierwsze strony tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Lololo gówniany to ja tylko jeden rysunek miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ignis, twój rysunek ssie, nie ma gwiazdy śmierci, marsa w kształcie ragemana, ludzika z trisims, kangurka kao i innych. Ropoznałem jedynie bowsera i Seida. Tak czy siak. Może i to nie dzieło sztuki, ale i tak... EDIT: A, zapomniałem Chcę Borka łamiącego regulamin, dziadkakleofasa pomagającego mu, a w tle biega Bigshark jędzący każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ignis, twój rysunek ssie Popatrz proszę na kilka ostatnich stron. Znajdziesz podobne ;x Zaręczam, bo zanim wkleiłem tu mój jakże badziewny rysunek przeczytałem ten temat ;x I czy to nie miało być własnoręcznie narysowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi