g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Do ściągnięcia jest już nowa wersja Almory 0.7.5 Przypominam, że stare konta nie są kompatybilne i mogą występować problemy. DOWNLOAD: Gear - Studio Lista zmian: Niektóre rzeczy mogą jeszcze ulec zmianie, ale tak to wygląda wstępnie ( 70% zrobione ). Konta będą musiały być nowe. Czas ukończenia jutro lub pojutrze... Niestety nie zrobiłem systemu dnia i nocy, ponieważ za dużo musiałbym jednak w kod ingerować :( Napotkałem kilka konfliktów. No, ale w Triberianie zobaczycie :P No i dupa, teraz ludzie na GG mnie prosili abym coś z kontami zrobił ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 włączcie serwa bo jak chcę się połączyć to pisze conecttion falidet czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Stawiać serwa ludzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Borek czemu skasowałeś exp x5 i x6 ? Przecież tej opcji nigdy nie było... ja dodałem ją na moim serwerze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 weźcie włączcie serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Wyjdzie poprawka poprawki dzisiaj. Standard :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Rofl, czyli Almora tak jakby odżywa. Z tą reputacją, to pewnie przez te poprawki... które zostaną poprawione. Znalazłem pewnego NPCa podczas szukania nowego sklepu: NPC: Frank. Ma chyba doła, bo gada coś o smutku (sad, sorrow). Gnysek przez małe "g", po co on jest O_o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Reputacja spada jak giniesz, ale nie zrobiłem blokady, żeby na minus nie wchodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A widziałeś na GMC gdzieś gnyska przez duże g ?? A Frank to mój NPC i jest to cytat z pewnej postaci z innej gry :) Taki żart z mojej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Czy jest moliwosc pobrania samego patha 7.5 bez pobierania reszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gnysek włącz serwa bo grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jak nie widać na stronie - to nie :) Ale 0.75b pewnie już będzie :) @Zalu: po pierwsze "gnysek". Po drugie, jak mam go włączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no nie wiem ale widziałem na gear studio w statusach jakiś gnysek serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No tak, tylko: 1) Moja karta graficzna przywiesza gry po 30 minutach pracy i zaczynają się lagi 2) Jestem teraz w pracy 3) Nie mam na dysku w domu nowej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 szkoda kurcze Almora mi chodzi na nowym kompie a nawet zagrać nie mogę peszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Postaw sobie sam server i graj ze samym sobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 nie samym ze sobą to głupio trudno poczekam aż serwer będzie online narazie idę grać w cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dobra, jest już wersja poprawkowa do ściągnięcia Gear-Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No k**** nie da sie samego exeka ciagnac :ranting2: niech kto upoladnie plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 pzt nie da sie grać jak wszystkie serwy są offline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jak się nie da? Uruchamiasz serwer. Potem uruchamiasz klienta i jako adres podajesz nic, localhost, lub 127.0.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a jak uruchomić serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Tak samo jak klienta - kliknąć na nim dwa razy :) Oczywiście, najpierw go pobrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ściągasz ten plik, rozpakowujesz do jakiegoś katalogu i klikasz dwa razy na Almora Server 075a.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A co z blessed userami...? moze da opcje w serwerze "daj BU" Aha jestem na nowym kompie wiéc ja troszke pohostuje ip to 92.40.174.155 @edit no dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Fajnie że teraz z witch'ów wypada" Poison Ring" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Borek daj samego patcha (sam plik exe) bo zaraz mnie coś trafi z tym pobieraniem poprawek co pięć minut - w dodatku po 30mb (przy moim necie to dużo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie mogę, bo pliki graficzne też uległy zmianie. Zresztą teraz już nic nie zmieniam tylko zabieram się za Triberiana zgodnie z planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 I ja tez już mam gdzieś :P Zabrałem się wczoraj za HMT i Triberiana będę wspomagał jak będzie potrzeba, zgodnie z planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jak już wracamy do Triberiana, to kiedy jakiś nowy screen? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi