Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pogram se z wami, ale później... Mógłby ktoś postawic jakieś itemsy? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Grać z kimś takim niedorozwiniętym jak Shocker albo Bagno to żal.pl. De*ile zabili mnie jak wyszliśmy poexpić w Deep forest. PS. Nie ufaj Shockerowi. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Aaaa... to ty jesteś X.... cośtam. Myślałem, że od busha padłeś O_o Który miałeś poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Grać z kimś takim niedorozwiniętym jak Shocker albo Bagno to żal.pl. De*ile zabili mnie jak wyszliśmy poexpić w Deep forest. PS. Nie ufaj Shockerowi. :twisted: Lul, to nie my Cię zabiliśmy tylko Bush, i co się wymigujesz. Żal :crying: Idę dorwać tego busha co Cię zabił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gnysek, dodaj w updatcie większy limit znaków w polu IP adress ._. Chciałem postawić serwer i założyłem domenę almora.no-ip.org, ale brakowało jednego znaku ;( btw, mam error ERROR in action number 2 of Step Event for object sys_Attack_Field_Round: Error in code at line 5: _luck = other._luck at position 20: Unknown variable _luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ale sam error to mi nic nie da. Kiedy wystąpił, czy trzymałeś jakieś klawisze itd. Muszę go zreprodukować, aby naprawić i zobaczyć, czy sie już nie powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Taaaak padłem na bushu jasne. Przy samej bramie. Sam na mnie użyłeś fire raina. Później było widać że to ty mnie zabiłeś. Edit: Dobra już sie nie kłóćmy bo ciągle sie zabijamy xD. Peace. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Oczywiście, że padłeś na Bushu, akurat zaszedł cię jeden od tyłu, a ty biłeś tego co ja i Bagno. A Bagno by cię uderzył tylko, gdybyś go wkurzył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobra. xD Nie widze potworków na tym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 gnysek, to chyba było jak po expieniu wszedłem do Alebry o.O btw, gnysek, to znaczy, że już te itemy nie ujżą światła dziennego? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ej gnysek właśnie - mówiłeś że wywalisz wisdom z armorów, ale wywal też z mieczy. Teraz mam Glass Sworda, a następne 3 ( w sklepie w DF ) wymagają 20+ wisdom x_X wtf? Dopiero Evil Sword jest typowy dla woja a żeby go nosić trzeba mieć z 40 lvl. Wywal te wymagania wisdom proszę cię. @up: możne gnysek doda te łuki i wandy o których mówiliśmy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobra. xD Nie widze potworków na tym tle. Nie rozumiesz, że bush Cię zabił, jesteś za słaby na expienie w Deep Forest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A ty może mocny? Jak wbiłem 21 lvl w deep forest i chodzę z kolegą do podziemi. Edit: Poczekajmy jeszcze 2 godzinki na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A Ty taki dobry? Pójdź na kozy mądralo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobra,dobra xD . Będziemy razem expić bez wymądrzania się :D. Gnysek Prosimy daj te itemy spowrotem do almory. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobra,dobra xD . Będziemy razem expić bez wymądrzania się :D. Gnysek Prosimy daj te itemy spowrotem do almory. ;( Przyłączam się, daj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie wiem, bo przez to wydanie patcha się przedłuży. A wydawanie dwóch osobnych mija się z celem, bo ten patch jest po to aby grało się komfortowo zaczynajac od nowa i nie trzeba było już zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ;/ czy tak duzo czasu zajmie dołożenie nowych id itemów ( czy co tam jest ) do lootu z potworków? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Albo walnięcie nowego potwora, np. to oko :) To chyba nie wiele roboty. gnysek, twoje update będzie ostatnie, umil nam jak najbardziej grę w almorę. :8 Fajna emotka nie? -> -:)- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @Yoda, Piczer: Erm... Na waszym miejscu zrobiłbym edita zanim Gnysek wróci XD BTW. Yoda, PW zobacz i zgódź się, to nie trzeba będzie narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No co, próbujemy naciągnąć gnyska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Fajna gra by była gdybyś gnysek dodał te nowe potworki i itemy. :] Byłby duży wybór na co pójść poexpić na danym levelu. Edit: Kurcze znów on tak długo śpi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Za małą reklamę Almory nikt mnie nie zabije, co? :] Najwyżej serwery ucierpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 gnysek, to chyba było jak po expieniu wszedłem do Alebry o.O btw, gnysek, to znaczy, że już te itemy nie ujżą światła dziennego? :crying: Ale super, też chcę aby gnysek je dodał, będzie się chciało bardziej grać w almorę, bo te itemy co są teraz już znamy przyszła pora na te nowe. Plisss. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak jakiś spell zniknie to ukatrupię :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak jakiś spell zniknie to ukatrupię crying.gif Popieram! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Proszę Was, nie zachowujcie się jak rozwydrzone bachory, dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Proszę Was, nie zachowujcie się jak rozwydrzone bachory, dobrze? Dobrze tato :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Za małą reklamę Almory nikt mnie nie zabije, co? :] Najwyżej serwery ucierpią. Wtedy zabiję :) Pamiętaj, że to nie są "serwery", a zwykłe komputery, na których zresztą tworzony jest Triberian czy modyfikowane GMC - jak padnie, to widzę to kiepsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ehmm... To zaczynam się bać :) Bo już wczoraj zacząłem akcję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi